Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha
La inceput si tu si eu, eram mai mult vazuti la topicele de la Generalitati. De aici numarul mare de postari. Recunosti? Eu, da.
Cu timpul am inceput sa ne interesam si de alte topicuri, si pot acum sa te felicit pentru aportul tau considerabil din ultima vreme. Sfintii Parinti, din care ai postat inca ne vorbesc pe inteles si o vor face pana la sfarsitul veacurilor!
Mai ramane sa si transpunem in viata noastra invataturile lor intelepte! Teoria ca teoria, dar practica ne omoara! Sa dea Dumnezeu sa ajungem sa traim cu totii in mod intelept si sa nu ne irosim viata, acum ca timpul s-a scurtat.
|
Ma ierti Anca-Miha ptr ceea ce scriu acum dar citesc si eu multe din cele scrise de Sfintii Parinti si incerc sa le inteleg dar uneori nu reusesc asa ca vin si intreb, de multe ori pe Parintele meu Duhovnic sau vin aici pe forum ....gresesc?....
Sunt de parere ca anumite lucruri trebuie repetate la infinit si aici ma refer la tot ceea ce au spus Sfintii Parinti.....ptr ca sunt destui cei care au avut sansa sa vorbeasca sau sa asculte vorbele intelepte ale unor preoti celebrii(Parintele Cleopa, Parintele Argatu, Parintele Arsenie etc).....si as vrea sa le scrie aici .....stiu o sa spuneti ca au fost scrise carti....dar ce sa-i faci daca nu ma satur sa ascult poate acelasi lucru spus de mai multe ori....cred ca sunt of topic, dar nu mai are importanta....ma iertati ....ma iertati....Doamne ajuta!