Sper sa nu stric frumusetea acestui topic cu postarea mea ....dar cel mai bine imi amintesc din copilaria mea ....florile....florile mamei...pata de culoare din fiecare colt al casei....un ghiveci cu muscate sau o vaza cu flori ...asta gaseai in casa....multe margarete....floarea preferata a mamei....statea cu orele si le aranja , le schimba apa sau verifica pamantul din ghivece sa nu aiba rame....mie imi explica mereu ca oamenii sunt ca florile....ptr ea nu exista oameni rai....sunt doar obositi de viata de zi cu zi....poate vroia sa-mi explice de ce atunci cand tata era acasa, fie ca dormea sau era treaz, noi ceilalti locatari ai casei , nu aveam voie sa facem nici cel mai mic zgomot....trebuia sa fie liniste....tot ceea ce aveam de facut trebuia facut in liniste...
Asa ca de multe ori cand stau de vorba cu cineva nu pot sa nu-l aseman cu o floare....asa am ajuns si aici pe forum ca de multe ori sa vad alaturi de nume ....flori....de exemplu linga numelei d-nei Dorina vad bujori, sau langa cel al Marinei vad multe lacramioare, langa Anca Miha vad zambile albe, langa Mirela vad panselute, langa d-na Silvia il vad si pe Tweety , dar si un imens buchet de trandafiri albi....si asa as putea sa continui mult dar nu vreau sa plictisesc pe nimeni......ma iertati ....doresc tuturor numai bine.....Doamne ajuta!
|