View Single Post
Vechi 26.01.2009, 00:12:45
laurschepsis laurschepsis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit Probabil din graba... Sau, erai prea suparat...

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul
adorcrysti, e vorba daca Pârvu este sau nu un om duhovnicesc. Un legionar nu poate fi un om duhovnicesc.

Coana Sofia (daca ma iei cu baiete nu stiu cum ar trebui sa te iau eu), eu zic ca mata aiurezi. Cine are dreptate?

A facut puscarie? Si o gramada de sectanti au facut puscarie pentru convingerile lor religioase, asta nu înseamna ca erau corecte. Pârvu a facut puscarie fiindca sprijinea legionarii, nu pentru ideile lui religioase.
Doamne-ajuta!

Draga frate,

Cum sa-ti spun astfel incat sa nu te supar? Ce cuvinte sa gasesc pentru ca sa nu te inversunezi si mai tare?

Cred ca ai tastatura defecta. Altfel nu vad cum ai putea sa vorbesti despre parintele Iustin Parvu cu apelativul Parvu. Sau poate din neatentie ai omis forma de politete.

Pentru "coana Sofia" am pierdut cinci minute si nu am gasit nici o teorie care sa explice transformarea cuvantului "sora" in "coana". Sigur ca, fratia ta nu si-ar permite un limbaj care tine de o alta zona decat aceasta a unui forum crestin ortodox. Si care descalifica un barbat.

Despre cei care au facut puscarie politica in regimul comunist vorbesti ca despre niste infractori de duzina. Ma tem ca nu cunosti ce s-a intamplat in acei ani in care rusii impreuna cu o mana de rataciti din tara noastra au umplut Romania cu sfinti si de martiri. Nu-i bai, sunt multi cei care nu stiu. Si eu, acum 25-30 de ani credeam ca legionarii au fost niste ticalosi care nu-i lasau pe bravii muncitori comunisti sa cladeasca o lume noua. Atata stiam, atata ziceam.

Despre legionari daca nu vrei sa citesti cum s-au comportat in puscariile comuniste trimite-mi nr de telefon pe privat si te pot pune in legatura cu oameni care au facut puscarie politica, nu au fost legionari, dar care iti pot spune cum s-au comportat legionarii in inchisorile comuniste. O sa ai o surpriza mare.

Frate draga, chiar daca ai gresit, mai mult sau mai putin, slava Domnului ca aceasta s-a intamplat pe un forum crestin ortodox. Pentru ca aici fratii si surorile se iarta imediat. Dumnezeu a avut grija de fratia ta si nu l-a lasat pe ala sa te impinga sa faci astfel de greseli pe site-uri cu alte orientari unde iertarea nu-i chiar cea mai mare virtute. Har Domnului.

Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..."
Reply With Quote