View Single Post
Vechi 26.01.2009, 05:48:41
ortodox4life's Avatar
ortodox4life ortodox4life is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.10.2008
Locație: undeva departe
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat Vezi mesajul
corect, adica nu in multa vorbarie si etalarea cunostintelor "in domeniu" sta credinta.

apoi, frate draga, sa nu uitam ca vorba multa, saracia omului.

cam atat am avut de spus.

ba nu, inca ceva: sunt cateva lucruri esentiale, printre care si smerenia, care se pot intr-adevar invata de la cativa forumisti de pe aici, dar in nici un caz de la persoana numita de tine, sorry.
Draga Mirela iata care este legea smereniei si cum a invatam,iata ce le-a zis Iisus Apostolilor:

Si oricare va vrea sa fie mai mare intre voi, sa fie slujitorul vostru și oricare va vrea să fie cel dintâi între voi să fie slujitorul vostru.Pentru ca nici Fiul omului n-a venit sa I se slujeasca, ci El sa slujeasca si sa-Si dea viata ca rascumparare pentru multi." Acest mandat n-a fost incredintat numai la 12 oameni. Este mandatul Imparatiei. Este legea Regelui, aceea ca noi trebuie sa-L imitam, fiind pregatiti sa fim slujitori.

Deci cel care vrea sa intre in Rai,trebuie sa fie ultimul dintre pamanteni.Stiu ca nu putem sa facem asta,dar asta e legea smereniei,deci poti invata de la Anca si de la oricine smerenia,cum si eu pot invata de la tine sau de la oricare alta persona.

Citat:
]"adica nu in multa vorbarie si etalarea cunostintelor "in domeniu" sta credinta.

apoi, frate draga, sa nu uitam ca vorba multa, saracia omului"
Numai in Cuvantul Domnului ne putem baza pe orice.El este fundația solidă pe care se bazează credința. Nu vrem nimic altceva să ne dea asigurarea deplină decat numai Cuvantul Lui plin de credincioșie. Nu evidențe exterioare, nici simțăminte lăuntrice pot adăuga la adevărul și stabilitatea Cuvantului. Cum știu că sunt un păcătos? Din Cuvant. Cum știu că Iisus Hristos a venit in lume să mantuiască pe păcătoși? Prin Cuvant. Cum știu că păcatele imi sunt iertate? Este după simțămintele mele? Nu, dar prin Cuvant.

Draga Mirela ce am scris mai sus sunt din invataturile Bibliei si Cuvantul Lui Dumnezeu,nu am vorbit de la mine mai nimic.

Cuvântul lui Dumnezeu este viu și lucrător, mai tăietor decât orice sabie ...

Iata Cuvantul:

Doamne ajuta!
Reply With Quote