View Single Post
Vechi 26.01.2009, 09:53:12
sherlock_holmes sherlock_holmes is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.07.2008
Locație: commonwealth
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de georgeval Vezi mesajul
Nu cred ce persoana va fi privata si de liberate astfel incat sa cadem intr-un automatism, ca si cum am fi teleghidati. Atunci nu-si mai are rost responsabilitatea daca toti vom cadea intr-un predeterminism stiintific al cipurilor.
Eu cred ca aceasta se va intimpla...

"Si ea ii sileste pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa-si puna semn pe mina lor cea dreapta sau pe frunte. "

Tuturor celor ce s-au inchinat antihristului li se va pune "semn pe mina lor cea dreapta sau pe frunte",asa cum in antichitate fruntile sclavilor erau infierate cu pecetea stapinului,iar soldatii o purtau pe miinile lor.

" Se va sili sa puna numele cel pierzator al potrivnicului si inselatorului pe mina lor cea dreapta,spre a le taia lucrarea celor drepte si bune( semnul sfintei cruci,de ex...nota mea aici) si,de asemenea,pe fruntile lor,spre a-i invata pe cei amagiti sa indrazneasca intru intuneric si intru inselaciune;insa nu va fi primit de cei ale caror fete sint pecetluite cu dumnezeiasca lumina.
Iar pecetea si numarul fiarei se va vesti pretutindenea,celor ce vor cumpara si celor ce vor vinde,asa incit ceilalti care nu l-au primit sa patimeasca moarte cumplita prin lipsa celor de trebuinta".( Sfintul Andrei al Cezareii,cap 37 )

Responsabilitatea este pina la acceptarea cipurilor,incluzind neacceptarea lor...dupa aceea,sintem ca si morti,nemaiputind sa lucram in mod liber cele drepte si bune.

"Se va sili sa puna numele cel pierzator al potrivnicului si inselatorului pe mina lor cea dreapta,spre a le taia lucrarea celor drepte si bune...".( Sfintul Andrei al Cezareii,cap 37 )