Te rog sa ma ierti draga Nadia.Cati oameni atatea rani care ne dor si nu s-au vindecat.
Indiferent de regim,de loc,de timp si de conditia sociala intodeauna vor fi oameni necinstiti,cozi de topor si oameni cinstiti.Sunt convinsa ca parintii tai au fost oameni cinsiti si crdinciosi dar nu este o regula! Spunea un invatat ca nu exista un singur adevar.Fiecare are adevarul lui.Asadar sa ne ingaduim unii pe altii si sa ne ducem in continuare pe langa crucea noastra personala si crucea acestui neam care parca este sortit durerii sau este blestemat.
Ar fi bine sa iertam sa uitam,sa ne gandim ce sa facem pentru generatiile urmatoare.
La topicul "Povestiri cu talc"cineva a postat o istorioara intitulata "[COLOR=darkred]
In cutia ta cate piersici sunt?"[/COLOR]
Este vorba despre iertare:
[SIZE=3][COLOR=darkred]
"De multe ori credem ca a ierta pe cineva este un favor pe care i-l facem acelei persoane.In realitate insa acesta este cel mai mare favor pe care ni-l putem face chiar noua insine.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkgreen]
In cutia ta cate piersici sunt si ce ai de gand sa faci cu ele?" [SIZE=2][COLOR=black](ma[/COLOR][COLOR=black] ierti Silvia ca am luat putin verde de la tine chiar daca nu sunt ecologist!)[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]
Acele vremuri au apus pentru todeauna si nici nu cred ca se vor mai intoarce vreodata.[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black]
Daca sunt crestin si porunca este sa-mi iubesc vrajmasii, eu ma straduiesc sa iert chiar si pe Ceausescu(sau macar sa-l uit) si pe toti cei asemenea lui de ieri si de azi si uite drept dovada ca pot, ii aduc o floare astazi cand ar fi implinit anii.

[/COLOR]