View Single Post
Vechi 26.01.2009, 15:25:26
sia's Avatar
sia sia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.11.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

"Daca te molipsesti de vreo boala, nu te deznadajdui si nu te împutina cu duhul; ci multumeste-I lui Dumnezeu, ca El Se îngrijeste ca prin aceasta boala sa-ti faca un bine."
Adevarat ,asa este. Am trecut cu bine peste o boala cumplita-cancer -san- gr 3 - operatii,chimioterapie,radioterapie .etc.Nu m-am intrebat nici o clipa de ce tocmai eu ,m-am imbolnavit asa grav !Parca stiam ,de ce ! Stiti ,am cunoscut persoane care asa se intrebau si nu realizau de ce ? Nici eu nu mi-am dat seama imediat .abia..dupa trei zile de la operatie ,intr-o sfanta zi de Duminica ,acolo in salonul spitalului , am cautat un post de radio sa ascultam si ,,noi ,,ceva ...si am gasit un post (nici azi nu stiu ce post )la care am auzit slujba Sf-ului Nicolae -era 6 decembrie.. Doamne ,ce minunata cantare auzeam...Abia atunci ,ascultand slujba , cu lacrimi pe obaz ,am pus cap la cap tot ce gandisem si facusem in ultimii ani dinaintea diagnosticului..si m-am ingrozit ! Doamne ,mare este mila Ta , ca te-ai indurat de mine si de copii mei si nu m-ai lasat.Pai gandeam rau ,ma gandeam la moarte , mi se parea singura scapare -pt orice suparare ma gandeam ,de n-as mai fii ..ajunsesem la un stadiu al deznadejdii care ma domina,desi aveam credinta in Dumnezeu.Ma rugam rar ,pe graba si rareori cu traire interioara ..si atunci pt copii ,de parca eu n-as fi avut nevoie de ocotirea Sa..Si cand am aflat diagnosticul ,m-am linistit, am inteles ca mi-a dat Domnul ,ceea ce-mi doream .Domnul mi-a facut un bine ,m-a facut sa realizez cat de nepretuita este viata,ca nu am nici un drept sa o dispretuiesc si ca am o datorie pe acest pamant ,aceea de a-mi creste copii pe care mi-i daruise ...si pe care mi i-am dorit .Nu m-am indoit nici o clipa ca Domnul ma va ierta ,daca regret cu adevarat .Mi-am pus nadejdea in El si-n Domnul Iisus ..m-am rugat din tot sufletul sa ma ierte si sa ma lase in viata ,nu pt mine nevrednica , ci pt copiii mei care erau mici si nu aveau nici o vina.Dupa toata rugaciunea mi-era rusine de ceea ce -L rugam si cu nadejde incheiam : Dar nu voia mea Doamne ,ci faca-se voia Ta. Au trecut de atunci 17 ani -Domnul m-a vindecat si azi ma rog sa nu-mi tina cont de ratacirea mea de atunci ...Ce este mai de pret ? Sanatatea ,dupa boala ,este mai de pret ,daca inveti ce trebuie din ..lectia aceasta ..
Reply With Quote