View Single Post
Vechi 26.01.2009, 16:36:23
Iustin32 Iustin32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasinec Vezi mesajul
De ce sa fie contradictoriu sau ilogic? Credeti ca, la judecata, ne vom prezenta cu etichete pe frunti, si sa scrie pe ele: "ortodox", "adventist", "catolic",etc. Are Dumnezeu alt criteriu de a ne judeca: dragostea si impreuna simtire.

"Atunci Imparatul va zice celor de la dreapta Lui: "[COLOR=royalblue]Veniti binecuvantatii Tatalui Meu de mosteniti Imparatia care v-a fost pregatita de la intemeierea lumii[/COLOR]. Caci am fost flamand, si Mi-ati dat de mancat; Mi-a fost sete si Mi-ati dat de baut; am fost strain si M-ati primit; am fost gol si M-ati imbracat; am fost bolnav si ati venit sa Ma vedeti; am fost in temnita si ati venit pe la mine"
"Atunci cei neprihaniti ii vor raspunde: Doamne, cand Te-am vazut noi flamand si Ti-am dat sa mananci? Sau fiindu-ti sete si Ti-am dat de baut? Cand Te-am vazut noi strain si Te-am primit? Sau gol si Te-am imbracat? Cand Te-am vazut noi bolnav sau in temnita si am venit pe la Tine?"
"Drept raspuns, Imparatul le va zice: "Adevarat va spun ca, oridecate ori ati facut aceste lucruri unuia dintre acesti foarte neinsemnati frati ai Mei, Mie mimle-ati facut" (Evanghelia dupa Matei 25:34-40 si se poate continua)
[COLOR=Red]
Atunci cu pacatul impotriva Duhului Sfant de care vorbeste Hristos si proorocii si apostolii mincinosi de care vorbesc Sf Apostoli cum ramane?[/COLOR]

19. Acestia sunt cei ce fac dezbinari, (oameni) firesti, care nu au Duhul.
20. Dar voi, iubitilor, ziditi-va pe voi insiva, [COLOR=Red]intru a voastra prea sfanta credinta,[/COLOR] rugandu-va in Duhul Sfant.
21. Paziti-va intru dragostea lui Dumnezeu si asteptati mila Domnului nostru Iisus Hristos, spre viata vesnica. (
Iuda

1. Dar au fost in popor [COLOR=Red]si prooroci mincinosi,[/COLOR] dupa cum si intre voi vor fi [COLOR=Red]invatatori mincinosi, care vor strecura eresuri pierzatoare [/COLOR]si, tagaduind chiar pe Stapanul Care i-a rascumparat, isi vor aduce lor grabnica pieire;
2. [COLOR=Red]Si multi se vor lua dupa invataturile lor ratacite si, din pricina lor, calea adevarului va fi hulita[/COLOR];
(2Petru 2,1-2)

Cum poti sa afirmi ca nu va conta invatatura de credinta (adevarata sau falsa) cu care se va prezenta fiecare la Judecata, cand vedem cat de tare sunt condamnati de Apostoli
!?

13. Pentru ca unii ca acestia sunt [COLOR=Red]apostoli mincinosi[/COLOR], [COLOR=Red]lucratori vicleni,[/COLOR] [COLOR=Red]care iau chip de apostoli ai lui Hristos. [/COLOR]
14. Nu este de mirare, deoarece insusi satana se preface in inger al luminii.
15. Nu este deci lucru mare daca si slujitorii lui iau chip de slujitori ai dreptatii, al caror sfarsit va fi dupa faptele lor.
(2Cor 11
7. Mereu invatand si neputand niciodata sa ajunga la cunoasterea adevarului.
8. Dupa cum Iannes si Iambres s-au impotrivit lui Moise, asa si acestia stau impotriva adevarului, oameni stricati la minte si netrebnici pentru credinta.(2Tim 3

17. [SIZE=3][COLOR=Red]Fratilor, faceti-va urmaritorii mei si uitati-va la aceia care umbla astfel precum ne aveti pilda pe noi. [/COLOR][/SIZE]
18. Caci multi, despre care v-am vorbit adeseori, iar acum va spun si plangand, se poarta ca [COLOR=Red]dusmani ai crucii lui Hristos. [/COLOR]
19. Sfarsitul acestora este pieirea. (Filipeni 3

[SIZE=3]Cu adevarat sunteti dusmani ai crucii lui Hristos. [/SIZE]