Citat:
În prealabil postat de Iustin32
nu are nici o legatura cu subiectul , mai mult incurci.
posteaza-l la intamplari adevarate!
|
cum sa incurc?, tzi-am aratat cine trebuie sa se pocaiasca, nu vasinec ci noi, toata tzara, shi tzi-am aratat care este pacatul impotriva Duhului Sfant, alea ce le zice Moshul de la Buturugi care nici pana astazi nu s-au indreptat ci maimarii tzarii shi porporul suntem cu totzii in ratacire... deci vezi de ce am postat aici? pentru ca tu ai pus intrebarea aia cu roshu.
iar ce a dat ingerul la Hellen White, iarashi nu e minciuna dar ei (adventishtii) nu shtiu cum sa interpreteze viziunile ei, ingereshti... shi ce le-a zis... interpretand rau...
dar nu pentru aia secta lor este rea, antihrista, pentru ca o urmeaza pe Hellen White ci pentru ca nu o cinstesc shi nu o venereaza pe preasfanta Nascatoare de Dumnezeu ci o shi hulesc, pentru aia ingerii lui antichrist se vor chema antichrishtii... ne spune CLD
deci acum pricepi cine se afla in eroare? cred ca dumneata care ii invinuieshti lafel ca shi aceia care vor sa le puna crucea in spate ori sa se taie ei in trup! Nu e nevoie domnule ca daca nu suntem noi judecatzi pentru zilele de sambeta sau mancare poi atunci nici noi nu avem voie sa judecam pe altzii.... (dar eu nu sunt un aparator a adventishtilor ci doar le-a aratat ca Sabatul cel nou, pe pamantul cel nou, Canaanul cel Nou, asha cum se tziene in Cer este de sambata seara pana luni dimineatza, a fost o seara shi a fost o dimineatza, ziua intai)