View Single Post
Vechi 27.01.2009, 13:19:03
IT IT is offline
Member

Data înregistrării: 16.01.2009
Implicit

Nu mai dati atentie la linkuri de genul INFOCON si alte abureli din astea.
Calea voastra trebuie sa fie Iisus, Dumnezeu si Sfantul Duh. Nu va abateti de la Cale.

Cunosc multi care au site-uri din astea cu teoria conspiratiei si majoritatea tind spre aceleasi minciuni. Niste extraterestrii, niste initiati si ocultism.

B-O-T-U-R-I

Nu mai puneti botul la asa ceva. Majoritatea dintre ei nu fac altceva decat SA TRADUCA articole de pe site-uri de profil, straine. ATAT! Am stat de vorba cu multi dintre ei si nu sunt oameni care au cunostinte peste medie, nu sunt stralucitori la matematica si nici nu sunt cercetatori in adevaratul sens al cuvantului.
Sunt doar persoane avide de senzational. Asta nu e rau pentru ca majoritatea oamenilor au o inclinatie spre asa ceva, sunt fascinati de necunoscut. Diferenta e ca acestia desi nu cunosc nimic concret despre anumite lucruri au convingeri clare ca acele lucruri exista si au vointa proprie.
Nu incerc sa combat toate teoriile lor. Chiar si eu cred ca 9-11 a fost o facatura la nivel inalt. Dar acum nu trebuie sa stau si sa imi bat capul cu asta toata ziua. OK! Si daca a fost o facatura ce? Daca iese maine Obama si spune, oameni buni, Bushica si compania au facut o regie ca sa va fure banii. Ei si? Cu ce ma afecteaza pe mine, un roman care traieste intr-o gaura mizerabila din sud-estul Europei acest lucru?
Sunt langa mine oameni care sufera datorita ignorantei mele si a semenilor mei, din acelasi neam cu mine. Prima data la mine in curte ar trebui sa ma uit.
Va zic, studiul acestor teorii este doar pierdere de vreme. Folositi timpul cu folos, pentru voi si pentru apropiatii vostri, cat si pentru cei ce sunt in suferinta.

Cautati-L pe Hristos! Este singura materializare a Lui Dumnezeu care ofera detalii concrete.