Citat:
În prealabil postat de patinina34
Asta e ceva foarte relativ.Sint persoane care uita, dar nu iarta.
Sint persoane carte iarta, dar nu uita.
Si sint persoane indiferente: adica, nu are importanta ce s-a intimplat, familia este numarul 1, si atunci incearca cu indiferenta s atreaca peste asa ceva.
Depinde de fiecare, eu cred ca e relativ si ca din acest punct de vedere fiecare e diferit.
Oricum am lua-o, eu cred- este doar o parere personala- ca fiecare este ispitit si apoi gaseste "sotioara" iertatoare sau pe cea care vrea sa-i dea o lectie.
Probabil acuma cu criza asta, nu mai are multa importanta, se gasesc mai mult cele iertatoare!!!!!!!!!!!!!! 
|
A ierta inseamna si a uita!
Dumnezeu ne tamaduieste ranile si ne iarta greselile, ramane ca noi sa avem un comportament demn si sa iertam aproapelui (si chiar sa uitam).Insusi Bunul Dumnezeu ne indeamna sa fim umili si buni, sa lasam deoparte toata mania si ura, iar noi ne rugam adesea sa ne lumineze mintea, sa puna inceput bun in faptele, cuvintele si, mai ales, in gandurile noastre.
Dragii mei, haideti sa gandim cu inima pentru ca Atotputernicul plange pentru fiecare dintre noi, haideti sa-i facem o mare bucurie simtind si traind pentru el.Ne iubeste atat de mult si, in permanenta este ocupat doar cu noi, cu nevoile noastre, cu grijile si bucuriile noastre.
Doamne-ajuta!