28.01.2009, 09:46:47
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de heaven
Desigur,iti dau perfecta dreptate si daca ai urmarit exact asta am scris si eu mai sus: nu gasesc nimic rau in a ne impodobi atata vreme cat nu cautam sa epatam sau sa cadem in vulgaritate.
Deasemenea ipocrizie mi s-ar parea sa porti haine "cernite" si sa fii lipsit de orice podoaba,in schimb sa fii plin de venin si in numele lui Dumnezeu sa dai cu bata in stanga si dreapta,deoarece,din punctul meu de vedere acela este fariseism sau frustrarile unei persoane care a pierdut orice contact cu realitatea,ca sa nu mai vorbim de divin.
Multi uita ca Dumnezeu,inainte de orice semnifica blandete si iubire visavi de El si creeatia sa.
Patinina34,este absolut firesc ce zici,ar fi aberant ca pe o canicula de 40 de grade sa ii determini pe ceilalti sa iti suporte mirosul de transpiratie,pentru ca oricat te-ai spala inainte in caldurile pe care le avem vara la noi imposibil sa nu asuzi.
Cred ca pentru a fi impliniti atat spiritual,cat si din toate punctele de vedere,trebuie sa pastram un echilibru in toate.
|
Exact ! Altfel cadem in Slava desarta. Am vorbit parca de ea la Cuvinte de folos. Echilibrul este antidotul, sau unul dintre elementele cele mai importante ale unui om normal, echilibrat si cu bun simt, asa cum ne vrea Dumnezeu.