continuare:
acuma revenind la oile noastre dupa aceasta demonstratzie de prostie a mea caci m-am incumetat sa interpretez ce nu shtiu, sa vedem nocivitatea Pashapoartelor:
-este clar prezumtzia de vinovatzie in orice asociere shi inventariere de persoane, caci se face in scopul de a prinde un hotz, deci pe aceasta perioada sunt presupus ca shi vinovat, deci este curat neconstitutzional ca sa-mi fie asociate actele ori trupul ori numele cu un astfel de numar in scop de prinderea hotzilor, de inregistrare, de inventariere, de protectzie, caci il presupune din start shi pe musafir shi pe mine ca potentziali infractori
-cipul nu face altceva decat prin numarul unic de identificare al cipului, nu ce este stocat in el, sa pot fi urmarit orishiunde, sa mi se poata studia shi shtii orishice mishcare, deci ma considera din start un posibil infractor, aceasta procedura fiind neconstitutzionala
-nu se mai da crezare cuvintelor shi marturisirii mele caci se cred doar actele shi cipul este crezut in locul meu... care ma identifica fizic shi adevereshte cine sunt in locul meu, deci pe mine ma desfintzeaza ca shi persoana cuvantatoare, neavand nici o relevantza juridica
-imi alipeshte prin electronica shi prin informatica obijnuintza integrarii in lume, adica sa ma simt mai confortabil in lumea inchipuita de filme, de reviste shi shtiri, lumea informatizata ca sa ma simt un cetatzean global, sa savarshesc ce savarsheshte toata lumea shi astfel amprentarea pacatelor pe suflet sa vina mai ushor shi sa mi se para ceva firesc, deoarece iata, toata lumea face la fel, deci nu-s pacate, nu-s faradelegi, n-are sens sa te luptzi cu morile de vant, deci o inghitzire mai ushoara shi o obijnuire mai lesne cu faradelegile lumii
-imi ofera bertatea, bertatea faradelegii bine controlata shi aparata de toate statele, bertatea ca sa cred ca totul este aici, shi ca exista doar o singura moarte, asta a trupului, a sangelui shi a carni, care este foarte bine protejata shi foarte bine aparata
-nu in ultimul rand este acceptarea sa fiu shi eu in slujba luxurilor shi averilor faradelegilor lumeshti, caci cei ce le apara sunt cei platzi ai celor ce se desfata cu ele shi care pe acelea le cauta, deci este o cale a paganilor...
problema este insa shi mai mare, ca daca numarul fiarei dintai este 666
atunci insemnarea se face cu &&, unde
&=shift+7 adica sh de la sfintzenie shi har devenit ș de la șarpe și de la barbat inversat adica iș scris invers, if este indoiala, daca in engleza, ft este o jertfa sangeroasa, o batjocura shi o osandire cum facea ymeus olimpianul cu fecioarele iar 7 este transformarea fricii de Dumneyeu in inchinare la desfranare sau inchinare la sine sau sa ti se inchine altzii, sa te desfraneze, shi toate ca sa shez impreuna cu balaurul pe scaunul sau pret de o ora, ca sa te inchini lui...
shift este un fel de marire shi ascundere ca 7 este jos pe tasta iar & este deasupra deci te infratzeshte shi te face dupa chipul lui &
un fel de fiara dubla cu o dubla invoire && cu care spune Trambitza nr 3 ca ii va insemna pe oameni, adica ii va despartzi pe oameni cum ai despartzi oile de capre ca va face asha cum va face Dumnezeu, deci ii va lua locul... probabil timp de 42 de luni
se mai poate shi traduce ca shi AMPERSANT sau AND
dar se observa ca este ca un 8 acest simbol &, deci ca shi cele 8 zile ale necredintzei, cand Toma n-a crezut in ceilaltzi apostoli, deci pare ca te pecetluieshte cu o veshnica necredintza cu care te invoieshti && shi asta precis o va face ca sa te impotriveshti shi sa te batzi in piept cu credintza ta, dar defapt avand o falsa credintza shi caatare una fatzarnica shi lipsita de Dragoste de Dumnezeu shi aproape... deci interesul fiind ca sa devi un ereti, un lup in blana de oaie, un creshtin-ortodox fara roada smereniei ci cu cea a mandriei shi nedreptatzii shi minciunii in sufletul tau dolce shi dulic, shi credulizator plin de parea de sine ca o prapastie in care te vezi ca shi intr-o goglinda frumoasa, ori nu te vezi ca shi intr-o negoglinda frumoasa, fiind fara chip....
cam asta am priceput eu... shi fiecare cu ceea ce shtie shi pricepe, deshi am impresia ca tot omul crede ca intzelege dar doar Domnul se pricepe shi se intzelege pe Sine... caci El ne da shi priceperea shi ceea ce este de priceput... omul in schimb minte mereu, cu o sete bolnava de lacomia rautatzii ca sa manace el juMare AMare MEREu, ca sa te autoblestemi... ca Edomitzii, itzii, bitzii cei Adultzi= adam cel cazut + cult, semetzia gandului inimii tale.
|