Citat:
În prealabil postat de Dex53
intr-adevar sunt multe lucruri pe care stiinta inca nu le-a descoperit. sunt curios insa de ce trebuie sa inlocuim un semn de intrebare (sa zicem formarea universului) cu un alt semn de intrebare - o fiinta supranaturala, pentru care nu avem niciun fel de dovada?
sa nu-mi spui ca Biblia chiar poate constitui o dovada... este o carte plina de erori si contradictii majore interne, o carte plina de profetii false sau ambigue, si de absurditati stiintifice.
de asemenea nu pot sa trec vederea moralitatea indoielnica a Bibliei mai ales in VT, ce abunda de atrocitati comise chiar de Dumnezeu.
|
Doamne-ajuta!
Draga Dex,
Ce faci tu seamana cu urmatoarea situatie REALA:
In drumurile mele prin tara am intalnit o fata (acum e clasa XI-a) care nu putea sa mearga (era in carucior). Vorbind cu ea mi-a spus ca are scleroza si ca merge la Parintele Teofil Paraian de la Manastirea Brancoveanu, din Sambata de Sus. Urma sa stea acolo cateva zile. Ultima data cand a fost la dansul, a simtit ceva "ca un curentat prin tot corpul" si a putut sa-si miste picioarele pentru ceva vreme. De asemenea, am constatat ca stia cate ceva despre Parintele Arsenie Boca si ca-si dorea sa ajunga la mormantul de la Prislop. Am tinut in continuare legatura prin telefon si foarte curand mi-a ajutat Dumnezeu si am putut sa ajung la Prislop impreuna cu fata si cu mama ei. Era cam 1 ora dupa ce se innoptase cand am ajuns langa mormant. Am ramas ceva timp (prinsesem si finalul slujbei) si ne-am intors fara ca eu sa fii sesizat ceva schimbari la fata. Din pacate nu am stat mai mult pentru ca in dimineata urmatoare trebuia sa ajung la inapoi la Bucuresti. Eu am avut nadejde ca Parintele o s-o ajute, dar nu am primit nici o veste in acest sens.
Acum cateva zile, vorbind cu ea la telefon - intre timp medicii spun ca boala s-a agravat - cand discutia a ajuns la subiectul Prislop, imi spune ca ea e foarte fericita ca a ajuns atunci acolo pentru ca in acea seara s-a rugat langa crucea Parintelui (a cerut atunci sa o dau jos din carucior langa cruce) pentru mama ei - si dansa avea probleme medicale deosebite atunci - si imi spune ca s-a petrecut o minune atunci la mormant pentru ca a doua zi mama sa urma sa faca niste analize si chiar le-a facut, iar medicii au constat ca mama ei se vindecase. Slava Domnului!
Draga Dex, esti in situatia mea. Te uiti la fata si crezi ca nu s-a intamplat nimic.
As mai putea sa-ti spun si alte "intamplari" care sustin fara echivoc ca exista DUMNEZEU, ca exista MAICA DOMNULUI, ca exista SFINTI, ca SFANTA SCRIPTURA (VT+NT) este ADEVAR, dar tu nu ai sa crezi pana nu te vei intoarce cu fata spre tine si nu ai sa fii obiectiv sa vezi ca tu vi cu ipoteze si incerci sa contrazici cele traite efectiv de noi. Ti-am mai spus in postarea precedenta: esti la un pas departare de Dumnezeu. DAR ACEL PAS TREBUIE SA-L FACI TU. UN PAS, DE DATA ASTA, CATRE INTERIORUL TAU, CATRE INIMA. ACOLO NE ASTEAPTA PE TOTI DUMNEZU.
Cum vrei sa afli daca sarea e solubila, fara ca sa pui efectiv sare in apa?
Doamne-ajuta!