View Single Post
Vechi 28.01.2009, 17:15:35
sia's Avatar
sia sia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.11.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de memike Vezi mesajul
cam ceva de genul asta mi se intampla si mie
http://forum.romedic.ro/arataprod.ph...41636#anc41636
Draga Mihai , sunt incredintata ca vei reusi sa treci cu bine peste aceasta incercare cu ajutorul lui Dumnezeu ,dar nu renunta nici la tratament.Te rog , nu mai citi si nu te interesa prea mult de asa zisa ta boala.Uite ,eu am citit acum cateva postari ,de pe link -ul pe care ni l-ai recomandat ,si n-am putut continua pt ca ..m-au indispus sau mai bine spus m-au tulburat.(prea multa suferinta si prea multi de ce ????) Tot ce ti-a zis Laur ... este perfect si mi-a mers la suflet, din toate sfaturile primite ,alege tu ceea ce se muleaza perfect pe sufletul si gandirea ta ! Iti spun asta ca sa ma intelegi ,ca nu e obligatoriu sa tii cont de sfatul meu dar .cred ca te va ajuta..Gandeste tot timpul pozitiv ! Eu cand am avut cancer si auzeam de cineva ca ..are aceeasi boala si ca nu-i merge bine ,ca a recidivat ,sau a murit...(realizezi ce spaime aveam )ma rugam si gandeam pozitiv :Domnul ma ajuta sa ma vindec ,Domnul este scutul meu , sunt sanatoasa ,sunt bolnavi si bolnavi eu m-am vindecat -nu-ti mai bat capul ca m-ai inteles ..dar crede-ma sunt bolnavi si bolnavi ! Tu tine aproape de Tatal Nostru si de Domnul Iisus si va fi bine .Sper ca nu te-am plictisit . acum am citit , ultima ta postare ...si zici ca esti mai bine Doamne ajuta !
Reply With Quote