View Single Post
Vechi 28.01.2009, 23:33:32
geo.nektarios's Avatar
geo.nektarios geo.nektarios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Religia: Ortodox
Implicit

[SIZE=4]...ne vaitam prea mult pt acest "bob de orez"... si asta numai din lipsa CREDINTEI DEPLINE in Dumnezeu! CINE E CU HRISTOS NU ARE DE CE SA SE TEAMA!!! scurt si cuprinzator!!! "Domnul ma paste si NIMIC nu-mi va lipsi"! ce tot atatea vaiete? pai ce suntem fratilor? CREDNCIOSI sau CREDULUI??? CREDINCIOSII sunt ca STANCA NECLINITA in furtuna iar credulii ca trestia in vant, acum in stanga acum in dreapta, acum in fata acum in spate! Asa ne aratam credinta? sau nu avem credinta? NU accept pe ca vreau sa FIU cu Hs, si gata! Ce imi va face? mi-e teama de chinuri? nu au decat! Ce pierdere si ce castig au de la mine? E mai important sa imi CURAT sufletul de pacate prin Sf.Spovedanie si Sf.Impartasanie caci cine e unit cu Hs ii va spune El ce trebuie sa faca, NU ARE TEAMA DE NIMIC, si ii va USURA tot chinul de va fi muncit!!! Cui ii e teama de chinuri??? ori suntem LASI ori suntem CREDINCIOSI???

spune o cantare "Sunt copil al lui Hristos, si eu cant pe cale, nu mi-e frica de nimic, cu Iisus eu sunt scutit" - de rele! Asa ca si EU sunt copilul lui Hs si MERG PE CALE fara frica de cel rau, ca Il am pe HS LANGA MINE![/SIZE]