View Single Post
Vechi 29.01.2009, 09:55:59
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

deci ar fi corect:

1(aa-aa)<aa-aa+aa-aa<2(aa-aa)<2(aa-aa+aa-aa)<4(aa-aa)<...<2*n(aa-aa)<...<2*ceva ce tinde la infinit x (aa-aa) <... intre t0 shi tfinal ce acopera ca timp procesele de halire a tuturor merelor adaugate shi halite indiferent de curble shi vitezele de halire

iar in final, dupat tfinal-t0 am avea 0=0=0=0=...=0 caci s-au halit in toate locurile merele care erau cat shi cele care s-au adugat shi s-au scazut.

deci a*2-b*2=(a+b)x(a-b) este o minciuna chiar daca = a*2-ab+ab-b*2

caci se presupune ca ab=ba shi doar la final e zero ca intre timp e o cantitate ce scade spre zero intr-un anumit timp dupa o curba de scadere spre nimic deci abea la final, putem spune ca ab-ba=0 daca nu ne-a pasat ce am mancat intai, mere dupa pepene sau pepene dupa mere... ca daca ne-a pasat, iata ca rezultatul, roada nu e aceiashi, chiar daca pe ambele le-am papat shi avem nimic la final adica 0

deci matematica incurca mereu timpi, cu ordinile cu perioadele shi se joaca cu nishte echivalentze ca sa demonstreze ceva, dar sunt complet false lucrurile demonstrate... chiar shi in calculul algebric elementar.