Subiect: Dinozaurii
View Single Post
Vechi 29.01.2009, 12:24:43
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

nu Domnilor, noi suntem de 7500 de ani, toata creatzia s-a facut atunci, toata, eu asha am citit shi asha am intzeles, in 7 zile s-a facut toata creatzia, odihnindu-se Dumnezeu in fiecare zi de cele lucrate in ziua respectiva caci asha ne spune CLD iar la Final in ziua 7-a s-a Odihnit de Toata lucrearea de creatzie a Sa shi a shi sfintzit shi ziua.

Dinozaurii pot fi de doua tipuri, marini ori tereshtrii, cei marini trebuie sa se fi pastrat pana in zilele noastre, caci potopul a fost cu apa, sau au fost vanatzi de om intretimp pana au disparut iar cei tereshtrii la fel, or fi fost vanatzi de om cum au disparut shi zimbrii shi bizonii, caci se spune ca nu erau defapt reptile ci un fel de pasari/animale uriashe, cu inima shi cu sange cald... dar sa zicem ca ar fi fost shi reptile... cum sunt crocodilii.

40 de ani a batut Toaca shi a lucrat Noe la Corabie, iar Domnul a adus la el la finalul lucrarii toate animalele terestre shi pasarile, alea care au ascultat de Dumnezeu, shi a cerut lui Noe ca sa aleaga 7 perechi din acelea curate shi 1 pereche de animale necurate, din fiecare soi.

Ce se putea intampla:

1) Din minciuna shi mandrie, unele animale cum ar fi dinozaurii sa nu fi venit la sunetul toacei shi sa nu se fi lasat manatzi de Dumnezeu, sa se fi razvratit shi sa nu fi ascultat ca sa vie la Corabie, asha cum nu a venit nici un om afara de cei trei copii ai lui Noe cu nevestele lor shi cu femeia sa.

2) au venit, dar au murit dupa potop fie vanate de omul care s-a inmultzit, fie nu s-au putut reproduce suficient shi au murit din tot felul de motive...

Deci este clar ca in timpul potopului au murit toate animalele shi oamenii afara de perechile luate pe Arca shi alese de Noe, 7 din cele curate shi 1 din cele necurate, iar dupa potop, Noe a adus jertfa de multzumire ca I-a scapat Domnul cu viatza shi parere de rau alaturi de Domnul pentru moartea trupurilor fratzilor lor, caci erau numai trupuri, deci a adus jertfa cate o pereche din animalele curate, nu din toate ma gandesc, ci din unele, ramanand 6 perechi de animale curate ori pasari dupa impartzeala facuta de Dumnezeu.

deci asha au murit majoritatea iar apoi omul le-a omorat sau cineshtie ce altceva le-a omorat, bolile sau Domnul.

astfel ca teoriile cu milioanele de ani, sunt mincinoase.

deci raspunsul meu este ca:
eu cred ca nu toate animalele dinainte de potop au venit la bataia Toacei, ori pasarile, ci doar alea care l-au crezut shi l-au ascultat shi s-au lasat manate de Dumnezeu, apoi Noe a ales din fiecare curate 7 perechi shi necurate 1 pereche, iar daca au ascultat toate spre deosebire de om shi au fost shi dintre dinozauri pe Arca, inseamna ca omul care s-a inmultzit, le-a vanat pentru carne shi distractzie shi ca le era frica de ele. Deci omul cred ca le-a casapit peurma, dupa anul 2000 shi ceva de la intemeierea lumii, perioada in care a facut arca Noe, deci tare ma tem ca omul rau este responsabil de disparitzia dinozaurilor shi nimic altceva... ca sa-shi faca din oase topoare sau sulitze sau cineshtie ce arme.
Reply With Quote