Subiect: Dinozaurii
View Single Post
Vechi 29.01.2009, 17:41:01
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Ti-as trimite fisierul cu conferinta, insa are 270 MB si e cam complicat. As vrea sa auzi cuvantul din gura Parintelui, fara transcrieri si in intregime.

Eu nu pot sa concep ca Parintele sa faca astfel de afrimatii tari fara sa creada sincer in ce spune. Chestia cu umilinta lui si cu incercarea impacarii cu stiinta nu prea sta in picioare dupa ce-l asculti vorbind zeci de minute pe tema asta, cu citate din oamenii de stiinta si toate cele specifice retoricii sale minunate.

Eu ma bucur nespus ca Galeriu a ajuns la concluziile astea sincretiste si polemica avuta cu tine sau cu oricine altcineva n-o sa-mi darame convingerile orisicum.

Atat de mult ma intristeaza crestinii care aseaza descoperirile stiintei de partea raului cat ma intristeaza si cei care incearca sa explice lumea excluzandu-l total pe Dumnezeu din demonstratiile lor pseudo-suficiente.

Oricum ar fi, Cel care este Amin si le-a facut pe toate sa ne ierte si sa ne mentina in pace si iubire reciproca, spre rusinea despartitorului care-si tot baga coada veninoasa...

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote