Citat:
În prealabil postat de mq
Alicia, exista un leac pt. boala ta: timpul. Dar din pacate nu se vindeca complet, doar se amelioreaza.
|
draga alicia, stii cate zile din toata viata mea posibila am plans asa .... galeti multe de lacrimi si il intrebam pe Dumnezeu cat o sa mai plang si de ce trebuie sa plang mereu? si am fost si eu indragostita in genul cum te-ai indragostit tu , nici macar nu-i vazusem fata , ii auzisem doar vocea si ma rugam la Dumnezeu sa mi-l scoata in cale sa vad persoana acelei voci si am avut o relatie de prietenie lunga si frumoasa dar dragostea s-a stins dupa 7 ani si el a inteles numai dupa alti 4 ani de ce "l-am parasit"
despartirile dor , si cand moare cineva ne doare foarte tare,tot despartire e, dar alicia , sigur ti-ai spus de cateva ori" timpul este important" sau "timpul le vindeca pe toate", gandeste-te ce ai pierdut mai important si mai important in tot acest timp cat ai avut o realtie cu el? timp alicia , ai pierdut timp , ai investit sentimente dar timpul a trecut , a trecut alicia , ce a fost a fost si nu o sa mai fie , resemneaza-te, ridicate de unde ai cazut si nu iti bate joc de "timpul" tau, ai sa te intrebi un timp ce mai face el si te vei vindeca alicia pentru ca timpul le vindeca pe toate , si daca pui rugaciune catre Dumnezeu iti va merge bine , roaga-l pe Dumnezeu sa te ajute sa faci ceva bun , sa iti fie bine , sa te intareasca, ai sa mai gasesti inca vreo 3 baiati minunati pe putin, daca o ai pe mama ta langa tine , intreab-o ai sa vezi ca iti va spune: draga mea, un iubit il gasesti oriunde, la munca , la scoala, pe strada...ce-i al tau e pus deoparte
te-a intrebat "heaven" foarte bine: " ce iubesti tu la acest om??", fizicul alicia? ce-i ala? mai sunt baieti frumosi , si daca tu esti buna , baiat bun o sa gasesti si acela o sa fie al tau si ca sa fii buna deja ai inteles alicia: timpul le vindeca pe toate , si chiar le vindeca si ai sa te gasesti la un moment dat , mai puternica , mai hotarata si echilibrata...toti ti-au dat sfaturi bune si frumoase aici , TU insati te poti ajuta cu voia lui Dumnezeu , deci vorbeste cu Dumnezeu in rugaciuni alicia.
eu zic ca te asteptam toti sa ne scrii ganduri mai vesele, invinge tristetea pentru ca poti si gaseste-ti preocupari placute Domnului.
P.S. daca simti nevoia sa vorbesti cu cineva din cand in cand pana se vindeca rana:P, scrie-mi un mesaj privat si te contactez eu
Dumnezeu sa iti ajute in tot ceea ce faci alicia