View Single Post
Vechi 30.01.2009, 13:59:39
IT IT is offline
Member

Data înregistrării: 16.01.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de BogdanF2 Vezi mesajul
Unde frate e 666 ala sa il vad si eu? Te rog mult arata-mi-l si mie, ca sa stiu si eu una si buna. Vorbesc serios, nu vreau sa ironizez.
666 este acum pe toate produsele in codul de bare:
http://www.scribd.com/doc/2672927/id...-codul-de-bare

Urmatoarele pasapoarte, cele biometrice, cat si noile buletine, vor contine un cod de bare, deci evident si 666. In acest moment cod de bare au noile permise auto.
RETINE:
Acte de identitate sunt considerate DOAR:
- cartea de identitate;
- pasaportul;
- permisul de conducere.

Toate vor avea coduri de bare si se doreste obisnuirea populatiei cu ideea de cip. "Ei" nu vor sa ramana la cipul din pasaport, ci vor sa fie cipul implantat. Se grabesc cu aceasta pentru ca timp nu mai e.

Parerea mea sincera pentru tine este sa incepi sa vezi mai mult planul per ansamblu si sa nu te mai impiedici in mici aspecte ce tin de tehnic. Invata sa iti personalizezi relatia cu Hristos. Roaga-te Lui si citeste Biblia. Fa un pas inspre El caci te asteapta de dinainte de a te naste tu.
In acest moment pe tot pamantul se produc "activari". Am vazut oameni cu putina credinta care au fost activati. Acum acestia vad semnele, vad raul unde pandeste si stiu ca trebuie sa se grabeasca spre Hristos. Mi-e frica sa spun asa ceva, caci eu nu sunt un preot, profet sau stiu eu ce mare credincios. Insa in mod cert a sunat una dintre trompete. O goarna rasuna in acest moment in toata lumea ca sa ii trezeasca pe oameni. Cine o aude incepe "sa vada" si "sa auda" minciunile mai clar decat restul.

Ca sa intelegi de ce ni se serveste asa mult aceasta biometrie te rog urmareste:
http://www.youtube.com/watch?v=69IXEqnNvoA

Nu te feri sa spui si altora despre aceste cipuri. Cu cat mai multi avertizati, cu atat mai bine. Multi sunt reticenti si neincrezatori insa pericolul este cat se poate de real.

Domnul sa fie cu tine!