View Single Post
Vechi 30.01.2009, 15:40:54
scrabble
Guest

Implicit

Deodorantul sau antiperspirantul este ceva absolut necesar, mai ales in zilele calduroase de vara. Poate n-ati umblat vara cu metroul sau cu autobuzul ca sa-mi dati dreptate.

Lotiunile dupa ras (after-shave) sunt iarasi necesare pentru ca au menirea de a calma pielea.

Parfumul, in schimb, stiti voi, ala de sta in sticluta si nu este sub presiune si costa foarte, foarte mult - in orice caz mai mult decat deodorantele - este alta poveste. Dupa parerea mea parfumul nu are o latura utilitara, este facut pentru a fi folosit doar la atragerea sexului opus. Asta este rolul sau, la fel cum si bluzele decoltate au acelasi rol, sau la fel cum machiajul evident are acelasi rol.

Acum probabil o sa-mi spuneti ca sunt absurd, ca sustin ca femeile nu trebuie sa se machieze - gresit! Un machiaj decent si finut infrumuseteaza intr-adevar femeia si ii mai acopera micile defecte, insa unul strident transmite clar un mesaj sexual.

Daca deodorantele sunt echivalentul unui machiaj finut, parfumul e echivalentul unui machiaj strident, sau al pantalonilor alora despicati la spate, cum purtau fetele de la formatia Trident.

Acum daca asta e bine sau e rau din punct de vedere crestin, nu sunt in stare sa judec. Pe mine nu ma deranjeaza nici parfumurile, nici fustele obscen de scurte, insa am considerat ca trebuie facuta diferenta. O femeie nu se poate machia ca un clovn, parfuma cu o galeata de parfum si incalta cu tocuri cat casa si in acelasi timp sa sustina ca este o femeie decenta.
Reply With Quote