View Single Post
Vechi 30.01.2009, 18:34:49
eduardd
Guest

Implicit

Daca exista ( si cu siguranta exista ) cineva mai bun decat mine in calculatoare va rog sa postati aici inregistrarea de pe [COLOR=Red]Antena2 Emisunea de la ora 16.45 Adevar sau Baliverne. Emisiunea a avut ca tema pasapoartele Biometrice.[/COLOR] Invitati au fost parintele Mihai Andrei Aldea , deputatul Silviu Prigoana si un domn de la oficiu pasapoarte nu i-am retinut numele. dezbaterea a fost ff interesanta cu cat mai mult ca parintele a vorbit in numele Bisericii Ortodoxe Romane, NU in numele manastirii Petru Voda sau/doar a parintelui Iustin Parvu. Prin telefon a interventi si avocatul Rapcea. Dezbaterea a fost foarte interesanta..in final domnul S. Prigoana a promis in fata intregii tari ca: Va cere un amendament la lege prin care sa permita celor ce NU vor pasapoarte biometrice sa li se ofere pasapoarte vechi valabile 10 ani, dar le vor primi pe raspunderea lor! Cipurile fiind necesare ( spun Prigoana, ptr a intra in anumite tari precum America spre ex). va rog cei care va pricepeti postati linkul emisiunii. Eu am anuntat prin telefon pe toti cei carora le-am stiut nr de telefon.
Reply With Quote