Citat:
În prealabil postat de maria55
Eu i-am spus asa :
roaga-te la Sf.Nicolae ca e chipul Blindetii, roaga-te la Sf. Nectarie ca e doctorul sufletelor si al trupurilor, roaga-te la Maica Domnului ca e mai presus de toti.
Si mi-a raspuns asa : "asi vrea sa ma rog si la cel mai mic Sfint, poate acestia sint prea mari pentru mine ", si n-an stiut ce sa-i raspund .
|
Maria draga,
Ma bucur ca te gandesti la prietenii tai sa-i ajuti. Eu una cred ca acest om are deja o frumusete interioara acumulata, si raspunsul la intrebare lui il va gasi in adancul inimii lui. Numai sa faca tacere ca sa auda ce ii spune Dumnezeu. Asa suntem toti, ne tot intrebam, Il tot rugam si intrebam pe Dumnezeu, dar nu-I dam ocazia sa ne vorbeasca, nu facem tacere sa-L ascultam, nu-I dam timp sa Se exprime.
Legat de ce spui tu (iertare ca vorbesc la pertu; desi cred ca esti cam ca mama mea, eu te consider ca o sora mai mare)...atentie ca dai niste atribute pentru Sf. Nectarie si pentru Maicuta Domnului care apartin numai lui Dumnezeu. Iar ce spune acest om arata o adanca smerenie daca el nu indrazneste sa se roage la un Sfant ca acesta e prea mare. Dar sa nu uite ca Imparatia lui Dumnezeu e pentru cei curajosi. Deci sa indraznim sa ne rugam in primul rand lui Dumnezeu, Fiului Sau, Maicutei Sfinte, si apoi tuturor Sfintilor!
Cu drag,
Elena