Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut
Domnule,
Existenta energiei care formeaza orice quark, foton, bozon, lepton sau orice vrei tu intr-o stare stabila este pentru mine o dovada suficienta ca toate acestea sunt, fiinteaza si se mentin asa prin gandirea si vointa unei Minti si Forte numita Dumnezeu. Pentru mine totul este o minune si se explica numai si numai prin Pronia divina. Pe deasupra, trebuie sa existe o cauza prima si fara inceput a ceea ce vedem in jurul nostru, iarasi logic.
Daca vrei sa-L vezi pe Dumnezeu ca nedrept, rau si crud - este alegerea ta si asta este din cauza ca nu vezi revelatia in ansamblu. Gandeste-te logic si simplu: daca Dumnezeu ar fi fost nedrept, atunci noi doi n-am fi avut aceasta discutie. Hristos nu ar fi venit de bunavoie sa ne salveze (pentru ce, daca nu ne-ar fi iubit?) si diavolii ar fi triumfat demult...
Vezi ca pe langa saiturile pe care le-ai gasit pe Internet cu contradictii biblice interne exista si saiturile care raspund si explica elegant fiecare dintre aceste "contradictii"... :)
|
1) ce dovezi ai ca legile fizicii, lumea inconjuratoare asa cum o stim noi este rezultatul unei fiinte atotputernice? sigur, poate fi parerea ta, dar nu poti sustine ca este un adevar absolut.
2) te rog frumos comenteaza-mi urmatorul fragment:
Iesirea 12:29. Iar la miezul noptii a lovit Domnul pe toti intai-nascutii in pamantul Egiptului, de la intai-nascutul lui Faraon, care sedea pe tron, pana la intai-nascutul robului, care sta in inchisoare, si pe toti intai-nascutii dobitoacelor.
30. Si s-a sculat noaptea Faraon insusi, toate slugile lui si toti Egiptenii, si s-a facut bocet mare in toata tara Egiptului, caci nu era casa unde sa nu fie mort.
daca nu vezi nimic malefic in asta....
3) da-mi si mie un link cu un site ce dezminte contradictiile, chiar sunt curios.
daca intr-adevar Dumnezeu exista in forma prezentata in Biblie, atunci sa vina el frumos in fata omenirii si sa-si ceara scuze pentru crimele din VT si pentru 2000 de ani de indiferenta. altfel nu este cu nimic mai presus decat Hitler, Stalin, Mao etc