View Single Post
Vechi 01.02.2009, 09:15:50
geo.nektarios's Avatar
geo.nektarios geo.nektarios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Noesisaa Vezi mesajul
Geo, ai auzit de soft pentru editare video? Poti sa faci orice pe un film cu asa ceva. In ziua de azi nu cred ca e o idee buna sa te increzi asa de usor in filmulete de pe internet.
da soro, stiu de asemenea prostii, dar sa fim cu luare aminte draga mea, ca NU sfintenia se trukeaza, ci cele desarte! Daca as putea expima ce eu am simtit si nu numai eu si altor persoane carora le-am dat linkul ati ramane MUTI toti...

La ei e ceva normal sa se intample, sora draga! PT ca aolo majoritatea populatiei traieste in sfintenie... si o traiesc din plin! Cum dar sa nu le arate Dumnezeu asemenea moarte si altora... Ma crezi ca nu toti au vazut acel moment?? Eu sunt sigur de asta, si ca DUmnezeu a ingaduiti numai unuia sa ne arata se noua!

La noi nu auzim de astfel de minuni pt ca ne-am indepartat prea mult de Dumnezeu, si suntem intunecati de pacate, si nu mai avem puterea nici sa credem de miununile auzite! Ce ai fi zis daca exista un clip video real cu o Minune a Sf .Nicolae? NU ai crede evident, ca nu existau astfel de mijloace in sec.4! Dar acum daca poti vedea, DE CE NU CREZI????

Avem credinta slaba....