View Single Post
Vechi 01.02.2009, 13:36:05
geo.nektarios's Avatar
geo.nektarios geo.nektarios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ortodox4life Vezi mesajul
Chair starea ta de agiatie si neliniste(care se vede din felul in care scri)arata ca esti in inselare.O stare de bucurie de la Dumnezeu nu poate fi exprimata prin starea cu care scri tu.Daca nu poti asculta sfaturile sfintilor parinti cu privire la vedenii atunci este alegerea ta.Sa nu te superi,am incercat sa te ajut.
Fratele meu, daca asa crezi, asa sa ma vezi, dar sa stii frate draga ca eu nu m-am luat de fratia acuzandu-te de nimic, nici de felul scrisului, nici de starea ta, de nimic! Iarta-ma!
...ca sunt "inselat" nu este al fratiei tale sa ma judeci si tragi aceasta comcluzie, asta mi-o spunea DUHOVNICUL, dar fratia ta JUDECI (calcare de PORUNCA!); al fratiei tale este sa iti vezi de pacate si te curatesti de ele!

Fratele meu, nu ma intelege gresit, NU numai eu am simtit la fel, ci si tuturor celor care le-am dat sa vada... daca simteam numai eu, te credeam... pe cuvant!!! Starea de "teama" avuta nu a venit din cauza fricii, patologic vorbind, ci de cainta, de nimicnicie in fata lui Dumnezeu... Smerenia este sa iti cunosti locul in raport cu Dumnezeu! Deci UMILINTA ce am simtit-o la vederea acestor minunatii vine din RECUNOASTEREA PACATELOR!!! nu din "inselare"! CUNOSC invatatura Sf.PArinti legat de asa ceva, ca cu asta ma OCUP de peste 9ani de zile (iarta-ma pt "mandrie"), si NU contest ce zici! Sunt EXCEPTIONALE cuvintele ce le spui, este advarat, dar NU esti TU INSUTI in ele! si nu ma poti convinge sa NU cred ce este in acel filmulet! Crede-ma!!! Eu asta SUNT, Asta am spus!!! Daca as spune numai din citate pe forum, mai sunt EU??? MAi am eu credinta??? unde este ea daca EU nu o arat???Si ea nu trebuie sa ramana in NOI insine, si sa ne manifestam "demonic'! Fereasca Dumnezeu, ca atunci suntem inselati!!! Arata fratele meu ceea ce CREZI si ceea ce AI INTELES!!! As putea veni si eu cu CITATE n... dar NU fac asta, pt ca NU toti pot intelege acestea, si daca NOI CARE STIM nu explicam pe INTELSUL TUTUROR, suntem DEGEABA!!! Este MANDRIA NOASTRA este rautatea din noi, pt ca numai noi ne aratam a fi cineva! "Pogoara-te" la nivelul fiecaruia si ii intelege pe fiecare si asculta-i! Altfel ne incurcam in "litera" si murim sufleteste... pt ca nici pe noi nu ne folosim, dar nici pe altul nu lasam...

Ceea ce zici este extrem de bine, dar NU se potriveste cazului de fata!!! O prietena a mea, careia i-am dat acest link, a dat tutror din lista ei de pe mess, si evident a trimis unor prieteni a ei care NU au de-a-face cu biserica DELOC!!! si vazand acest clip au ramas INMARMURITI... au sunat-o si i-au spus ca i-a poditit plansul asa cu INIMILE LOR IMPIETRITE si azi au mers deja la Sf.Liturghie! Daca era ceva demonic, frate draga, NU avea acest efect in sufletele impitrite de necredinta in Dumnezeu! (adineaori am venit de la Sf.Liturghie unde m-am intalnit cu aceasta prietena a mea si cu sotul ei si mi-a spus acum dupa Sf.Liturghie)!

Deci fratele meu, suntem plini de teorii, PLINI pana in ceruri, dar suntem pana iad cu NEPRACTICA!!! Iarta-ma de aceste cuvinte!!!