Citat:
În prealabil postat de ortodox4life
|
Fratele meu CRED si eu in minunile aratate de fratia ta, dar faptul ca te-ai legat de filmuletul postat de sora Silvia NU ESTE VEDENIE!!! Ci ste REAL!!! poate iti este greu in aratari sa crezi, desi nu te condamna nimeni sa nu crezi, e treaba fratiei tale, dar este ceva mai presus de noi in acea LUMINA din filmulet!!!
Daca simteam NUMAI EU ce am marturisit deja, te CREDEAM PE CUVANT ca sunt in inselare, si ma bucur enorm cand cineva imi spune unde gresesc, dar sa imi arate clar cum am gresit si cum sa ma indrept! Le sunt recunoscator din toata fiinta pt sinceritatea lor, dar acum incazul de fata, crede-ma ca situatia este total diferita... NU am simtit numai eu... ci acelasi lucuru TOTI carora le-am dat sa vada si plus ce care marturisesc acelasi lucru de pe forum... deci care este INSELAT???
Argumentele aduse de fratia ta trebuiesc sustinute de CREDINTA si TRAIREA fratiei tale! Pot face si eu acelasi lucru sa dau copy-paste de pe net la citate si sa spun ca "i-am spart pe toti" cand defapt postarea este lipsita de credinta si traire, simti ceva rece si tulburator!!! Argumentele trebuiesc sa arate INCREDINTAREA ca ceea ce postezi este asa, si prin felul de a expune trebuie sa arati ca TRAIESTI ce scrii! trebuie sa ii CONVINGI pe toti de invatatura data! Trebuie sa alegi cu grija fiecare argument patristic ca NU toti inteleg acele cuvinte, mai ales daca nu argumentezi sau explici! Ramai suspendat... si ce ai rezolvat???
Iarta-ma de toate cuvintele dar trebuie sa FIM SINCERI CU NOI INSINE SI SA NU TRAIM CU AER CI CU HRANA SANATOASA, ALTFEL MURIM!!!