Citat:
În prealabil postat de Noesisaa
Sincer, prefer sa fiu ca Sfantul Toma Necredinciosul si sa cred in ceea ce pot sa simt eu, decat sa ma las inselata de diavol sau de oameni fara scrupule.
Si ca o paranteza, geo, eu cunosc rusi din Rusia, si nu pot sa spun ca marea majoritate traiesc in sfintenie cum spui tu. Nu confunda romanele lui Dostoievski cu Rusia contemporana.
|
e diferit de ce spui fratia ta legat de rusi cu ce spun Sf.Athoniti din descoperirle lor... orcum, trairea Ortodoxiei ca in RUsia nu este nicaieri! Si actual vorbind... ne intrec pe noi! Ce la noi sunt toti sfinti??? noi nu numai ca nu credem, dar ii si ingropam... sa nu mai stie si altii! Asta suntem noi...
Rusii cu tot comunismul lor, sunt cu mult inaintea noastra... si eu cunosc N persoane ce te astepti a fi cu viata sfnta si din pacate nu-s... Fiecare cu CREDINTA lui! Fiecare da raspuns pt ea!!! Daca este vreo minune o acoperim cu afirmatia 'trcuri" sau "jocuri de calculator"!!! Necredinta ne duce la IAD.. si asta este in floare azi!!! Credem tot mai putin, punem sub semnul Intrebarii mai tot, chiar si Sf.Scriptura... nu mai spun de minunile ce ni le arata Dumnezeu sa ne INCREDINTAM de puterea lui sau sa ne faca sa ne TREZIM la realitate si Il ignoram... Dumnezeu sa ne miluiasca!!!