View Single Post
Vechi 01.02.2009, 15:42:32
ortodox4life's Avatar
ortodox4life ortodox4life is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.10.2008
Locație: undeva departe
Implicit

Frate Geo,asa e cum spui tu,dar in cazul de fata eu ma adresam tie.Pana acum tu si silverstar sunteti singuri care afirmati ca altii nu ar intelege pe sfintii parinti.Dar sunt citate din sfintii parinti care pot fi intelese si de cei mai incepatatori.

[COLOR=darkred]Dar hai sa nu ne urcam prea sus ca de cadem ne lovim amarnic...[/COLOR]

Asa e frate Geo,extrema de dreapta e mai periculoasa ca cea de stanga,dar citeste pe Sf.Nicodim Aghioritul"Paza celor cinci simturi" si vei vedea ca nu e usor sa nu cazi.Apoi toti cadem,important e sa ne ridicam de fiecare data.

[COLOR=darkred]dar vai de cel mandru ca se inalta mai presus de toate ce de va cadea se va spulbera[/COLOR]
[COLOR=#8b0000][/COLOR]
[COLOR=black]Frate Geo,prefer sa fiu eu cel mandru in cazul asta,nu-ti face griji ca va lasa Dumnezeu ispite peste mine,si poate cu ajutorul Lui ma voi smeri si eu.Dar sa nu ne gandim prea mult la slabiciunile altora,ci sa le vedem pe ale noastre mai intai.Parintele Cleopa zicea sa ne sfintim pe noi insine si apoi toti cei din jurul nostru se vor mantui.Ei vezi eu nu sunt sfant inca,de aceea prefer sa scriu din sfintii parinti,caci ei numai pot gresi,sper si stiu ca intelegi ce vreau sa zic.Apoi sa sti ca chair daca cei care citesc si nu inteleg,le ramane acolo in constiinta lor ceva de folos,de care va avea Dumnezeu grija sa foloseasca in folosul lor la vremea potrivita.Tatal meu mi-a vorbit despre Dumnezeu ani de zile si nu l-am inteles,apoi am vazut ca ce imi spunea se intampla in mod real si am inceput sa-l cred si imi vorbea mai ales din invaturile sfintilor parinti,caci cuvantul lor are viata pe cand al nostru,mai putin.Inca nu mi-ai raspuns in legatura cu duhovnicul,astept macar un raspuns,nu te supara,lasa ca stiu eu ca tu ai inima si intentii bune si Dumnezeu va avea grija de tine,Doamne ajuta![/COLOR]