Puciul de la Pucioasa și Euro Ierusalimul
[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a XII-a)
[/COLOR] [COLOR=purple]5. Pasaje din mesajele “venite din cer” către Victor Atanasie Stănculescu[/COLOR]
Victor Stănculescu a fost curtat de pucioși exact în perioada de apogeu a carierei sale: când era ministru al apărării naționale. Sunt cunoscute două scrisori venite din cer pe adresa sa: una în 22 ianuarie 1991, alta în 22 martie 1991. Pe data de 30 aprilie 1991 guvernul a fost remaniat, iar după o lună Stănculescu a trecut în rezervă. De atunci, de fapt din 22 martie ’91, nici o scrisoare n-a mai venit de la Pucioasa pe numele lui. Ca simplu cetățean, Stănculescu “[COLOR=green]nu mai avea nici un haz[/COLOR]”.
La început, Stănculescu este atras în “conspirația” concepută de liderii pucioși, deghizați în formula “servii Domnului, martorii și proorocii de la Pucioasa”:
[COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=blue]Cuvântul Domnului către Victor Stănculescu [/COLOR]
[COLOR=blue]Îndemn pentru credincioșie față de planul ceresc de dezrobire a României de sub călcâiul fiarei roșii: comunismul[/COLOR]
[COLOR=blue]C[/COLOR][COLOR=blue]ătre mai-marele [/COLOR][COLOR=fuchsia]oastei armatei[/COLOR][COLOR=blue] române, pace și har și binecuvântare de la [/COLOR][COLOR=fuchsia]Dumnezeul Preasfintei Treimi[/COLOR][COLOR=blue], Care lucrează și vorbește în România! Amin.[/COLOR]
[COLOR=blue]Mă îndrept spre tine cu cuvintele Mele, spre tine, cel ce ești așezat mai-mare peste oastea României Mele cea binecuvântată și aleasă de Mine[…][/COLOR]
[COLOR=fuchsia]Ridică-te și servește-Mi planului Meu și lucrului Meu[/COLOR][COLOR=blue], căci servii Mei și martorii Mei au de stat lângă Mine, au de împărțit cuvintele Mele pe unde îi trimit Eu și au de strigat la Mine pentru România Mea, după cum le poruncesc Eu să lucreze cu Mine. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Scoală-te și crede în Mine[/COLOR][COLOR=blue] […].”( [/COLOR]fragment din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa”, datat 9/22 ianuarie 1991, sublin.ns.[COLOR=blue])[/COLOR]
Trecem peste neinspiratele, ori neînțelesele (de mine), combinații de cuvinte “[COLOR=blue]oastei armatei române[/COLOR]” și “[COLOR=blue]Dumnezeul Preasfintei Treimi[/COLOR]” (oare armata are o oaste în subordine? oare Preasfânta Treime are un Dumnezeu Care O ascultă?), pentru a intra direct în miezul problemei. Conspirația asta are bătaie lungă: extinderea cortului Noului Ierusalim (“cortul sfânt”) peste granițele României, în Europa și în întreaga lume, și transformarea întregii planete într-o “împărăție sfântă” (Mondo Ierusalimul):
[COLOR=blue]“ Mă voi ridica să curăț bine și acest pământ, căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]România [/COLOR][COLOR=blue]va fi un popor sfânt și neprihănit, [/COLOR][COLOR=fuchsia]va fi cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], va fi împărăție cerească, va fi început de stare cerească pe pământ, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]de la ea Îmi voi lărgi cortul și va fi peste tot împărăție sfântă[/COLOR][COLOR=blue], așa cum scrie în Cartea Adevărului pentru vremea aceasta.” ( [/COLOR]fragment din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa”, datat 9/22 ianuarie 1991, sublin.ns.[COLOR=blue])[/COLOR]
Presupunînd că Biblia este Cartea Adevărului la care se face referință aici, este adevărat că în Apocalipsă se vorbește despre un cer nou și un pământ nou, dar în cu totul alți termeni:
[COLOR=#993300]“Și am văzut cer nou și pământ nou. Căci cerul cel dintâi și pământul cel dintâi au trecut; și marea nu mai este.”(Apoc. 21,1)[/COLOR]
Așadar, Apocalipsa vorbește de o schimbare planetară, nicidecum despre un cer nou și un pământ nou pentru România…(sau, și mai ambițios, [COLOR=fuchsia]România [/COLOR][COLOR=blue][…] [/COLOR][COLOR=fuchsia]va fi cer nou și pământ nou)[/COLOR] de la care metoda, odată patentată, să se răspândească ulterior în toată lumea.
Stănculescu este somat să păstreze o confidențialitate strictă a conspirației:
[COLOR=blue]“ Iată, încheie și Dumnezeu astăzi legământ cu tine: [/COLOR][COLOR=fuchsia]să păstrezi cu sfințenie și cu frică taina planurilor Sale și taina izvorului Său[/COLOR][COLOR=blue] care curge în România prin servii Săi prooroci; să păstrezi taina lui Dumnezeu mai mult decât orice taină, căci Domnul coboară poruncă cerească pentru ascunderea lucrului Său și a planului prin care lucrează și descoperă voile Sale cele bine întocmite.”( [/COLOR]fragment din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa”, datat 9/22 ianuarie 1991, sublin.ns.[COLOR=blue])[/COLOR]
Spuneam în alt articol că e cam greu de înțeles cum va reuși “Dumnezeul” de la Pucioasa să facă simultan și “[COLOR=blue]ascunderea lucrului Său[/COLOR]”, și “[COLOR=blue]descoperirea voilor Sale[/COLOR]”, deci va trebui să-l credem pe cuvânt că poate. Iată însă despre ce ascundere era vorba:
[COLOR=blue]“ Scoală-te și crede în Mine și lucrează-Mi [/COLOR][COLOR=fuchsia]să-Mi acoperi bine pe servii Mei[/COLOR][COLOR=blue]! Ia mantia credinței și cu ea [/COLOR][COLOR=fuchsia]pune-Mi deoparte acești copii[/COLOR][COLOR=blue] prin care Eu lucrez, căci lucrez pentru slava și gloria acestui pământ binecuvântat.” ( [/COLOR]fragment din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa”, datat 9/22 ianuarie 1991, sublin.ns.[COLOR=blue])[/COLOR]
Va să zică, liderii pucioși trebuiau acoperiți și sprijiniți în lovitura de palat pe care o plănuiau: reinstaurarea forțată a monarhiei, pentru gloria României. Generalului Stănculescu i se promiteau în schimb “zile de glorie”:
[COLOR=blue]“ Iată, facem unul pentru altul. Servește-Mi planului Meu și Eu voi fi cu tine, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]voi fi cu glorie cu tine[/COLOR][COLOR=blue]. Amin. Cel ce dă măcar un pahar de apă celor mai mici ai Mei, Mie Îmi dă acela, și Eu îl voi da de-a dreapta mea în zilele gloriei Mele.” ( [/COLOR]fragment din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa”, datat 9/22 ianuarie 1991[COLOR=blue])[/COLOR]
Până atunci însă, generalului i se cere doar atât: să-i ocrotească pe cei ascunși la Pucioasa (numiți aici “[COLOR=blue]rămășiță sfântă[/COLOR]”), să nu-i divulge, să primească ordine, indicații și sfaturi numai de la ei, și să aștepte vremuri mai bune, când vor putea ieși pe față împreună, în forță, la acțiune:
[COLOR=blue]“ Iată că și azi [/COLOR][COLOR=fuchsia]am ascunși[/COLOR][COLOR=blue] în crăpăturile cele ascunse ale acestui pământ, [/COLOR][COLOR=fuchsia]am rămășiță sfântă[/COLOR][COLOR=blue], care lucrează cu Mine și care se păstrează întru sfințenie și întru taină cerească. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Pe aceștia îți cer să mi-i pui deoparte[/COLOR][COLOR=blue], ca să fie în lucrul Meu și să nu iasă din rânduiala în care Eu i-am așezat cu viața, ca să-Mi fie vase plăcute Mie și să binevoiesc întru ei, spre izbăvirea acestui neam prin care Eu Mă voi preaslăvi. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Voi veni prin ei și îți voi vesti la timp planurile Mele[/COLOR][COLOR=blue], dar închide-Mă bine întru tine, [/COLOR][COLOR=fuchsia]căci nu Mă voi descoperi cu acest izvor decât atunci când [/COLOR][COLOR=red]voi aduce neamul acesta la credința care se cere în vremea aceasta[/COLOR][COLOR=blue].” ( [/COLOR]fragment din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa”, datat 9/22 ianuarie 1991[COLOR=blue])[/COLOR]
Cuvintele “[COLOR=red]voi aduce neamul acesta la credința care se cere în vremea aceasta[/COLOR]” arată limpede că altă credință se cere astăzi (cea a pucioșilor), ceea ce înseamnă că, inevitabil, credința creștină din Biserica majoritară nu mai e bună și deci trebuie schimbată.
Prima epistolă adresată lui Stănculescu se încheie într-o notă triumfalistă, menită să confere o credibilitate zdrobitoare “profețiilor” ticluite mai înainte, iar lui Stănculescu să-i spulbere orice urmă de neîncredere:
[COLOR=blue]“ Voi lucra cu tărie, voi lucra cu putere, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]toate se vor împlini[/COLOR][COLOR=blue] și se vor desăvârși, precum este scris în Cartea Adevărului, [/COLOR][COLOR=fuchsia]dar[/COLOR][COLOR=blue] ridică-te și crede planului Meu și [/COLOR][COLOR=fuchsia]lucrează ocrotire planului Meu[/COLOR][COLOR=blue], căci toate merg spre biruință sfântă, și Dumnezeu este și veghează și grăiește și împlinește cele vestite și adeverite dinainte prin robii Săi prooroci. Fii credincios Mie, căci prin această credință [/COLOR][COLOR=fuchsia]vei fi cu Mine, și Eu voi fi cu tine[/COLOR][COLOR=blue]. Amin.”[/COLOR]
Cu alte cuvinte: “[COLOR=green]Eu voi birui negreșit, căci sunt atotputernic, dar ajută-mă tu, te rog, ca să pot birui, că uite, toate celelalte merg singure spre biruință[/COLOR] ”. Și încă, un mic șantaj: “[COLOR=green]Dacă vei fi cu Mine, și Eu voi fi cu tine; dacă nu, nu[/COLOR]”.
[COLOR=blue]
[/COLOR]
|