View Single Post
Vechi 02.02.2009, 02:19:02
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit Puciul de la Pucioasa și Euro Ierusalimul

[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a XV-a)

[/COLOR]
Ascultarea de liderii pucioși este prezentată aici ca o ploaie de “binecuvântare”. Nici recompensele și nici rezultatele acestei ascultări nu vor întârzia să vină. Raiul Noului Ierusalim va ieși din granițele României, va cuprinde mai întâi Europa (Euro Ierusalimul) și apoi tot pământul (Mondo Ierusalimul):
[COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=fuchsia]Vreau[/COLOR][COLOR=blue] să vin cu vremea cea bună, vreau să așez Edenul pe pământul României, și de la ea [/COLOR][COLOR=fuchsia]să-Mi lărgesc cortul pe tot pământul[/COLOR][COLOR=blue] apoi, căci pământul a fost creat de Dumnezeu”.[/COLOR](din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 8/21 ianuarie 1991)
“Așezământul” de la Pucioasa va rămâne loc de pelerinaj pentru toți oamenii pământului, un fel de Mecca al creștinilor pucioși din întreaga lume:
[COLOR=blue]“ În curând acest munte se va ridica peste vârfurile munților, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]vor curge spre el noroadele scăpate cu viață[/COLOR][COLOR=blue].”[/COLOR] (din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 8/21 ianuarie 1991)

[COLOR=purple]8. Pasaje din mesajele “venite din cer” către Doina Cornea [/COLOR]

Doina Cornea este cunoscută pentru opiniile sale pro-monarhiste. Acesta este și motivul principal pentru care liderii de la Pucioasa au inclus-o cu prioritate în campania lor, de cooptare a simpatizanților ideii de monarhie, în falangele restauraționiste:

[COLOR=blue]“ Cuvântul Domnului către Doina Cornea[/COLOR]
[COLOR=blue]Pilda vitejiei sufletești a Iuditei, fiică a poporului Israel cel după trup.[/COLOR]

[COLOR=blue]O,[/COLOR][COLOR=blue] iată Eu și pruncii pe care Mi i-a dat Dumnezeu, spre semne și minuni în Israel![…][/COLOR]
[COLOR=blue]Har și binecuvântare pentru tine, iubita Mea, căci de Mine este lucrată inima-ți dulce și dragostea din ea! Pacea Mea peste tine, că tu porți pe România Mea în inima ta! Fericiți cei curați cu inima, fericiți cei ce cred în Mine și în puterea Mea și în sfatul voii Mele, că întru Mine nu mai este nici iudeu, [/COLOR][COLOR=fuchsia]nici elin, nici grec[/COLOR][COLOR=blue], și una sunt toți întru Mine, precum Eu, unul sunt.” (11/24 februarie 1991)[/COLOR]
Interesant, foarte interesant acest citat “după ureche” din Sfânta Scriptură. Textul autentic sună astfel:
[COLOR=#993300]“Nu mai este iudeu, nici elin; nu mai este nici rob, nici liber; nu mai este parte bărbătească și parte femeiască, pentru că voi toți una sunteți în Hristos Iisus.”(Gal. 3,28)[/COLOR] Un alt text asemănător care ar putea fi invocat ca model este următorul:
[COLOR=#993300] “Unde nu mai este elin și iudeu, tăiere împrejur și netăiere împrejur, barbar, scit, rob ori liber, ci toate și întru toți Hristos.”(Col. 3,11)[/COLOR]
Cu toate acestea, nici unul din textele de mai sus nu face uriașa gafă de a alătura pe greci lângă elini!
Chiar așa! O fi atât de incult bietul “Dumnezeu de la Pucioasa”, încât să nu știe că “[COLOR=fuchsia]elin[/COLOR]” și “[COLOR=fuchsia]grec[/COLOR]” înseamnă același lucru? O fi atât de “obosit” încât să nu mai fie capabil să reproducă fără greșeală un text arhicunoscut din Scriptură? Mai degrabă va fi să credem că liderii pucioși, care se străduiesc din răsputeri să-L imite pe Adevăratul Dumnezeu în scrierile lor, intitulate pompos “Cuvântul lui Dumnezeu”, au și ei “limitele lor de incompetență”, că doar sunt oameni, nu dumnezei…
Da! dar ei au vrut să fie subtili, și să arate că nu-i deranjează că pe Doina Cornea o mai cheamă și Iuhasz (după soț), așa cum îi deranjează pe xenofobii de la Vatra Românească și de la România Mare!
Doina Cornea este chemată să se alăture complotului pucios, dar nu oricum, ci “[COLOR=green]să ia sabia în mână și să taie capul asirianului Olofern[/COLOR]”:
[COLOR=blue]“ Ridică-te și fii ca Iudita, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]fă ce a făcut ea pentru neamul ei[/COLOR][COLOR=blue], căci Iudita cea credincioasă nu s-a îndoit în credință […](11/24 februarie 1991)[/COLOR]
Această incitare la asasinat politic face parte din planul conspirativ al pucioșilor:
[COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=fuchsia]Alătură-te planului Meu[/COLOR][COLOR=blue], că inima ta e mare, e toată România Mea în ea, dar fără Mine n-ai putere tu. Planul cel din zilele acestea este bine întocmit de Mine, și după acest plan se lucrează biruința din zilele acestea. (11/24 februarie 1991)[/COLOR]
Chiar dacă “[COLOR=blue]planul bine întocmit[/COLOR]” s-a dovedit a fi un “fâs”, intențiile condamnabile și lipsite de scrupule ale pucioșilor rămân înscrise în istorie.
Doina Cornea este mai departe îndemnată să asculte de “profeții de la Pucioasa”, drept pentru care va trebui să conlucreze strâns cu capul desemnat (de pucioși) al Bisericii, adică cu Irineu Pop Bistriceanul, cel ales ca să-i aducă Doinei Cornea misivele de la Pucioasa):
[COLOR=blue]“ Iată, vin spre tine ca să [/COLOR][COLOR=fuchsia]te așez întru unire cu cel care Mă aduce spre tine[/COLOR][COLOR=blue], căci peste toată biserica Mea vreau să aduc vremea aceea care a fost, când [/COLOR][COLOR=fuchsia]preotul stătea la sfat cu profetul[/COLOR][COLOR=blue], căci Eu grăiesc prin prooroci până la sfârșit, după făgăduința care am făcut-o când am spus: “ Iată, Eu voi fi cu voi până la sfârșitul veacului.”[/COLOR] [COLOR=blue](11/24 februarie 1991)[/COLOR]
Acum se pot da cărțile pe față: scopul “monstruoasei coaliții” în care urmează a fi cooptată de acum (fără voia ei) Doina Cornea este… reinstaurarea monarhiei:
[COLOR=blue]“ Vin spre tine, vin să Mă unesc cu tine, vin cu puterea Mea peste tine, ca să poți lucra întru puterea Mea.[…] O, dă-mi inima ta ca s-o lucrez! Lasă-te lucrată[…] Lucrează cu Mine […] [/COLOR][COLOR=fuchsia]Vreau să pregătesc calea unsului Meu Mihail[/COLOR][COLOR=blue], căci el este de la Mine, și este vestit de prooroci[…](11/24 februarie 1991)[/COLOR]
Ordinele pe care urmează să le primească Doina Cornea vor veni de la “izvor”, adică de la liderii pucioși, prin intermediul lui[COLOR=blue] “Irineu cel drag”:[/COLOR]
[COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=fuchsia]Fă-ți unire bună cu cel drag al Meu[/COLOR][COLOR=blue] pe care-l ai aproape, că el este legat cu Mine și cu izvorul Meu care curge în România, și cere-i apă din acest izvor, ca să bei și [/COLOR][COLOR=fuchsia]ca să crezi în cuvintele Mele care curg prin acest izvor[/COLOR][COLOR=blue]. (11/24 februarie 1991)[/COLOR]
Doina Cornea va trebui să fie o Iudită a neamului românesc, prin al cărei eroism va fi instalat pe tron regele șfânt Mihai al II-lea (fost Mihai I):
[COLOR=blue]“Am dat de știre [/COLOR][COLOR=fuchsia]unsului Meu Mihail[/COLOR][COLOR=blue] că el este de la Mine și că [/COLOR][COLOR=fuchsia]va fi un rege sfânt[/COLOR][COLOR=blue]. Am vărsat peste el mângâiere și răbdare cu Mine. Am scos din acest izvor și am dus spre el și i-am spus că [/COLOR][COLOR=fuchsia]el prin Mine va domni[/COLOR][COLOR=blue], dar nu vreau necredință în cele ce Eu voi împlini. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Fii ca Iudita[/COLOR][COLOR=blue], că Eu n-am fost un Dumnezeu neputincios față de rugăciunea ei, rostită din credință.” (11/24 februarie 1991)[/COLOR]
Cuvintele “[COLOR=fuchsia]el prin Mine va domni[/COLOR]” arată intenția clară de a-l reinstala pe Mihai I pe tronul de domnie. În prezent, liderii pucioși încearcă să-și justifice eșecul lor în încercarea de a reinstaura monarhia, pretinzând că n-au avut niciodată această intenție!! Ei pretind că dintotdeauna a fost vorba numai de ceva simbolic, care s-ar fi rezumat la intenția lor de a obține recunoașterea că regele este rege, și atât. În realitate, această declarație de vorbe nu este suficientă. Regele este rege atâta timp cât domnește (și atât). Restul, sunt și rămân vorbe.
Ca și Sorin Dumitrescu, Doina Cornea este trecută în ceata Apostolilor dirijați de la “izvor”, adică de la Pucioasa:
[COLOR=blue]“ Eu sunt izbăvitorul, Eu sunt împlinitorul, dar veniți-Mi lucrători. Lucrează cu Mine, lucrează planului Meu, că M-am ridicat să-Mi trezesc [/COLOR][COLOR=fuchsia]apostolii[/COLOR][COLOR=blue] la lucru și pe mulți îi voi scula și [/COLOR][COLOR=fuchsia]Mă voi îndrepta spre ei prin izvorul cuvintelor Mele[/COLOR][COLOR=blue], și vom lucra întru planul Meu cel bine întocmit.” (11/24 februarie 1991)[/COLOR]
Doina Cornea primește sarcina să-i convertească la pucioșenie și pe membrii Casei Regale, cu ajutorul “fiului credincios” Irineu, a “servilor” de la Pucioasa (liderii pucioși) și a celorlați “apostoli”:
[COLOR=blue]“ Adu-Mi aproape de legătura izvorului Meu [/COLOR][COLOR=fuchsia]inimioarele cele din casa unsului Meu Mihail[/COLOR][COLOR=blue], căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]vreau să le fac unire cu Mine[/COLOR][COLOR=blue], cu acesta care este legat cu Mine, căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]acest fiu credincios[/COLOR][COLOR=blue] lucrului Meu are de la Mine poruncă să așeze viața Mea și puterea Mea peste casa unsului Meu Mihail, rege al României. Eu sunt Cel ce voi împlini; Eu și Duhul Meu; Eu și servii Mei; Eu și apostolii Mei; și vom ridica pe România spre vremea slavei ei, că ea este regina Mea și gloria Mea din vremea aceasta.”[/COLOR][COLOR=blue](11/24 februarie 1991)[/COLOR]