View Single Post
Vechi 02.02.2009, 02:44:02
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit Puciul de la Pucioasa și Euro Ierusalimul

[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a XX-a)

[/COLOR]
[COLOR=purple]11. Pasaje din mesajele “venite din cer” către Marian Zidaru[/COLOR]

Artiștii plastici Marian și Victoria Zidaru sunt două dintre cele mai prețioase achiziții “pe viață” făcute de către liderii pucioși. Atrași de promisiunea unei trăiri autentic creștine și de aparența unei vieți idilice, în care prioritară este “întoarcerea la izvoare”, cei doi artiști creștini și-au făcut educația teologică printre pucioși, asimilând fără discernământ toate învățăturile și “rânduielile” pe care le-au auzit de la liderii-ideologi și sistematizate de ei în așa-zisul “Cuvânt al lui Dumnezeu”. Încă de la început, cei doi Zidari au fost angrenați în planurile conspirative de reinstaurare a monarhiei în România. Profitând de o perioadă în care expozițiile din străinătate ale celor doi artiști erau ceva obișnuit, liderii pucioși l-au investit pe Marian să fie un “curier special” cu mesaje și daruri pentru regele Mihai, aflat pe atunci în exil în Elveția, la Versoix. La întoarcere, Șfânta Regină Virginia (zisă și “mama Gigi”) îi face lui Marian o primire elogioasă, ca unui “sol credincios”, “sculă dumnezeiască” și “mare apostol al neamurilor”:

[COLOR=blue]“ Cuvântul sfintei Virginia către Marian Zidaru[/COLOR]
[COLOR=blue]Gloria bucuriilor vine pe ușa smereniei[/COLOR]

[COLOR=blue]O,[/COLOR][COLOR=blue]măi copiii mei, copii ai slavei cerești, se bucură mama Gigi de voi[…]. S-a întors mama Gigi glorioasă, că [/COLOR][COLOR=fuchsia]mama Gigi este regină la voi[/COLOR][COLOR=blue], și [/COLOR][COLOR=fuchsia]am adus înapoi pe copilul meu[/COLOR][COLOR=blue] cu care am început [/COLOR][COLOR=fuchsia]marele apostolat[/COLOR][COLOR=blue], pe copilul pe care l-am aflat vrednic de [/COLOR][COLOR=fuchsia]a-mi împrăștia solia mea pe pământ,[/COLOR][COLOR=blue] căci copilul acesta crede, măi copii, crede și vine întru împlinirile cele din credință așa cum au făcut atâtea [/COLOR][COLOR=fuchsia]scule dumnezeiești[/COLOR][COLOR=blue] pe care le-a folosit Dumnezeu întru lucrările Sale.”(24 septembrie/7 octombrie 1990)[/COLOR]
Spiritul Verginicăi, omniprezent, îi face primirea lui Marian, îi dă ceea ce-i poate da(sfaturi) și îl avertizează că acesta este doar începutul: vor mai fi mai multe de făcut de acum încolo, dar pentru aceasta el va trebui să facă făgăduințe asiguratorii, adică să se declare credincios, iubitor și supus fără șovăire liderilor pucioși:
[COLOR=blue]“ Măi copilul meu care ai fost cu mine în depărtare, [/COLOR][COLOR=fuchsia]ți-am făcut primire tot eu[/COLOR][COLOR=blue], te-am întâmpinat tot eu, mămică, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]ți-am dat ce am putut eu să-ți dau[/COLOR][COLOR=blue]. Am de stat de vorbă cu tine de acum încolo. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Vom mai avea multe de făcut[/COLOR][COLOR=blue], și îți cere mama Gigi [/COLOR][COLOR=fuchsia]dragostea ta[/COLOR][COLOR=blue], legată bine cu [/COLOR][COLOR=fuchsia]ascultarea[/COLOR][COLOR=blue] și cu [/COLOR][COLOR=fuchsia]dreapta socoteală[/COLOR][COLOR=blue], căci planul Domnului este bine, bine întocmit, și trebuie să mergem bine după planul acesta, și trebuie multă înțelepciune, multă răbdare și multă, multă liniște a duhului cel lucrător.”(24 septembrie/7 octombrie 1990)[/COLOR]
Rolul de sol al lui Marian la Versoix în Elveția este dat acum pe față. Regele trebuia angrenat într-un plan conspirativ complex, a cărui finalitate era supunerea întregii lumi sub “lucrarea de Nou Ierusalim”:
[COLOR=blue]“ Am spus că vom lucra numai cu minuni. Bucurați-vă că lucrăm așa și numai așa, că așa este acum. Am dus, mămică, de aici, [/COLOR][COLOR=fuchsia]am dus la cel uns de la Dumnezeu [/COLOR][COLOR=fuchsia](regele Mihai, n.r.)[/COLOR][COLOR=blue], [/COLOR][COLOR=fuchsia]podoabe de la Noul Ierusalim[/COLOR][COLOR=blue], podoabe care nu se mai găsesc pe pământ, că pământul de la voi de aici nu mai este pământ. Am zis ca să știți de la cuvintele mele că vor umbla regi întru mărirea care se coboară la voi de la cer. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Am zis că lumea se va pleca și se va supune sub această lucrare care va umple pământul de slavă văzută[/COLOR][COLOR=blue]. Am zis și am să mai zic[…]” (24 septembrie/7 octombrie 1990)[/COLOR]
Spiritul neobosit al Verginicăi revine cu un nou mesaj către Marian, după numai o săptămână. La început, ea îi reconfirmă public pe liderii pucioși (denumiți duios “copilași”), ca fiind cei prin care spiritul ei face spiritism și vorbește, vestitorii Noului Ierușalim în lume și totodată sculele prin care monarhia română va stăpâni peste tot pământul :

[COLOR=blue]“ Cuvântul sfintei Virginia către Marian Zidaru[/COLOR]
[COLOR=blue]Chemarea la lucrarea apostoliei, care va face duh de trezire peste România și peste înțelepții pământului românesc [/COLOR]

[COLOR=blue]S[/COLOR][COLOR=blue]tă și așteaptă duhul lui mama Gigi pe lângă voi, copilașilor. O, dacă ați râvni voi după darurile care curg prin cuvintele de la mine nu v-ar ajunge timpul să-mi scrieți mie, că așa pot eu vorbi acum, așa, mămică, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]mă folosesc de voi ca să pot vorbi cu voi[/COLOR][COLOR=blue]. Fără voi nu pot vorbi cu nimeni, și eu trebuie să vorbesc mult de tot acum, că asta îmi este misiunea, și e misiune pentru învierea cea mare și [/COLOR][COLOR=fuchsia]pentru ca să ridic coroana română deasupra tuturor înălțimilor de pe pământ[/COLOR][COLOR=blue], ca să ridicăm România noastră la treapta strălucirii care o așteaptă, căci strălucirea care o așteaptă pe ea a fost proorocită în toate timpurile, de toți proorocii, pentru că [/COLOR][COLOR=fuchsia]România este Canaanul[/COLOR][COLOR=blue] în care va trăi și va intra tot neamul cel ales al Noului Ierusalim. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Ea este Noul Ierusalim, care va triumfa peste toate popoarele și peste toate înălțimile[/COLOR][COLOR=blue], căci în vremea aceasta [/COLOR][COLOR=fuchsia]Domnul alege iarăși Ierusalimul[/COLOR][COLOR=blue], și Domnul Se va odihni de toate ale Sale în Ierusalimul acesta ales.” (30 septembrie/13 octombrie 1990)[/COLOR]
Apoi, Marian Zidaru este tocmit rugător și lucrător la lucrul restaurației monarhiei în România. Coroana României și purtătorul ei trebuie să se reîntoarcă în România, și acest lucru se va întâmpla în mod necondiționat:
[COLOR=blue]“ Copilul meu iubit, cel cu care am fost în depărtare, te-am adus acasă cu biruința cu care trebuia să vii, și trebuie să pricepeți că așa lucrează Dumnezeu acum, după cum este scris pentru vremea de acum. Trebuie să ne rugăm pentru [/COLOR][COLOR=fuchsia]coroana României ca să vină în România[/COLOR][COLOR=blue], că dacă vine ea acasă, [/COLOR][COLOR=fuchsia]vine cu cel ce o are dată de Dumnezeu[/COLOR][COLOR=blue]. Rugați-vă pentru cel ce are coroana română să poarte în gândul lui gândul lui Dumnezeu, să poarte în credința lui credința lui Dumnezeu, să crească în inima lui dorința după Dumnezeu și după hrana lui Dumnezeu, să aibă întru merindea lui merindea lui Dumnezeu, cea dăruită de la Dumnezeu, ca să se sfințească și să se pregătească și să se învrednicească de întoarcerea sa în slujba lui Dumnezeu, și când va veni, să fie așa cum scrie în Scriptură, să fie după cum zice Dumnezeu să fie, că [/COLOR][COLOR=fuchsia]altfel nu se va putea să fie[/COLOR][COLOR=blue] decât așa cum este scris. Amin.” (30 septembrie/13 octombrie 1990)[/COLOR]
“[COLOR=fuchsia]Altfel nu se putea să fie[/COLOR]”, dar a fost. De întors, regele s-a întors abia în 1992, dar rege domnitor, pe tron, n-a mai reușit să ajungă.
Marian Zidaru este instruit apoi să învețe din abilitățile liderilor pucioși, cum să lucreze cu dibăcie de acum, cu toți oamenii. El va trebui să-i descoase mai întâi pe fiecare și abia după aceea să-i aleagă numai pe cei de folos, ca să-i câștige de partea pucioșilor, lucrând astfel ca un apostol eficient, uns de pucioși(cu toate alifiile):
[COLOR=blue]“ Trebuie, mămică, să lucrăm numai sub aripa Duhului de la Dumnezeu, ca să rămână în picioare tot lucrul nostru. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Cercetează-l bine pe cel din fața ta și lasă-l mai întâi să-ți arate tot ce are el și cum are el, ca să știi apoi ce să faci cu el, căci apostolii au avut această înțelepciune[/COLOR][COLOR=blue] de la Duhul Sfânt.[/COLOR][COLOR=blue]De aceea ți-am spus că trebuie mai întâi să încapă ei în inima ta, ca să vadă cum este în ea, și apoi va fi ca să încapi și tu în inima lor. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Acesta este rostul cel bun al unui apostol dumnezeiesc[/COLOR][COLOR=blue], căci până nu-i cunoști, nu-i poți câștiga de partea lui Iisus Hristos ca să-i faci să fie asemenea cu viața lui Iisus Hristos.” (30 septembrie/13 octombrie 1990)[/COLOR]