View Single Post
Vechi 02.02.2009, 02:46:25
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit Puciul de la Pucioasa și Euro Ierusalimul

[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a XXI-a)

[/COLOR]
Ca model al unei propovăduiri sterile, lipsite de orice finalitate, (făcută chiar de “mama Gigi”), este dat tocmai poporul cel de demult al Verginicăi. De aceea, de acum va trebui să se îngemăneze lupta pentru aducerea regelui pe tron și reinstaurarea monarhiei, cu cea de reformare din temelii a Bisericii, ca ele să prindă puteri din puteri. Marian Zidaru va fi păstrat ca stâlp de mărturie al acestei lupte și a minunilor care o vor însoți:
[COLOR=blue]“ Că uitați-vă la poporul meu, care a mâncat mereu fructul celor mai mari cuvinte cerești, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu s-a lăsat spre viața cu Dumnezeu nici poporul meu[/COLOR][COLOR=blue], că a fost rece cu inima acest popor și n-a avut dragoste. O, de aceea trebuie să luptăm și să ne rugăm cu putere, să răzbească Domnul cât mai curând cu [/COLOR][COLOR=fuchsia]învierea bisericii Sale[/COLOR][COLOR=blue], ca [/COLOR][COLOR=fuchsia]să fie cârmă bună din biserică[/COLOR][COLOR=blue], și [/COLOR][COLOR=fuchsia]să vină cel ce va lua cârma, și cel ce are coroana[/COLOR][COLOR=blue], și să stea cu cârmă bună, așa cum este scris, și o să vedeți apoi libertate după adevăr, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]o să vedeți atunci minuni, și o să lucrați atunci minuni[/COLOR][COLOR=blue]. Dumnezeu lucrează minune mare cu voi, măi copii, dar acum taina aceasta este ascunsă, și se lucrează în ascuns [/COLOR][COLOR=fuchsia]ca să prindă putere[/COLOR][COLOR=blue], și, apoi, cu această putere [/COLOR][COLOR=fuchsia]se va lucra cu minuni[/COLOR][COLOR=blue], și poporul meu va reveni la matca sa, și Ierusalimul se va arăta și se va întregi într-o clipă, la glasul sunetului de trâmbiță. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Și tu, copilul meu, vei fi atunci arătat de Dumnezeu ca mărturie[/COLOR][COLOR=blue], că te va arăta Dumnezeu că ai fost cu El și că ai fost al Său.” (30 septembrie/13 octombrie 1990)[/COLOR]
Marian Zidaru este sfătuit să nu mai facă nimic de acum fără ascultare strictă de liderii pucioși, care îi vor aduce “cuvânt de la Dumnezeu” pentru tot ce va mai trebui făcut:
[COLOR=blue]“[/COLOR][COLOR=fuchsia]Vă dă Domnul de lucru după cum este scris în planul Său de lucru[/COLOR][COLOR=blue], dar dacă nu este ceva scris în planul Său, nu vă dă, măi copii, că are Domnul o mulțime de cereri de la mulți copii de ai mei, dar dacă cererea nu se aseamănă cu planul Domnului, nu se împlinește. O, aș vrea să pot fi mereu cu cuvântul meu între voi, ca să știți din planul lui Dumnezeu și să rămâneți întru el și numai întru el, ca să ieșim cu biruința mai curând. […] Copilul meu, să faci numai ce se poate face acum, și așteaptă de la Dumnezeu, că El [/COLOR][COLOR=fuchsia]îți[/COLOR][COLOR=fuchsia]va aduce cuvânt în tot ceea ce va trebui să faci[/COLOR][COLOR=blue], căci Domnul vrea să vă ferească pe voi de toate răutățile de acum, și numai fiii răutății să fie prinși în teascul răutății care se va vărsa pe pământ .” (30 septembrie/13 octombrie 1990)[/COLOR]
Toată conspirația trebuie însă ținută în mare taină, pentru a nu se compromite printr-o neașteptată vânzare:
[COLOR=blue]“ Fiți atenți cu aceste taine, [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu cumva să se audă dincolo de poartă[/COLOR][COLOR=blue], că nu se poate, măi copii, să fie despecetluită taina lui Dumnezeu în fața celui străin de taina aceasta. Pecetluiți-o între voi, și afară să nu se audă, și fiți ai lui Dumnezeu într-o singură inimă, cu toată taina Sa, căci voi nu puteți cunoaște în om credincioșia, pe care numai Dumnezeu o poate cunoaște. Închideți bine ușa tainelor de la Dumnezeu, ca nu cumva să umble careva la ele și să strice ceva, că nu se poate să se strice ceva din taina planului lui Dumnezeu, și aceasta trebuie să se împlinească, și numai atunci se va putea ști, că se vor vedea împlinirile tainelor lui Dumnezeu și va fi totul întru bucurie. Amin, amin, amin.” (30 septembrie/13 octombrie 1990)[/COLOR]
După cele două ședințe de spiritism epistolar, în care Marian Zidaru este desemnat emisarul special al regelui Mihai, iată că vine vremea ca Însuși “Domnul Pucioasei” să ia cuvântul și să-l trimită pe Marian Zidaru cu solie la rege. Trecerea la o nouă etapă va fi făcută însă gradual: Mai întâi, cele două spirite surori vorbesc împreună, sprijinindu-se și confirmându-se unul pe altul. La început, vorbește spiritul care se prezintă a fi “Dumnezeul Pucioasei”: El se adresează liderilor pucioși, informându-i pe departe despre… cele puse de ei la cale, în mare taină:

[COLOR=blue]“ Cuvântul Domnului și al sfintei Virginia către Marian Zidaru[/COLOR]
[COLOR=blue]Numirea lui ca sol al vestirii cuvântului către regele României[/COLOR]

[COLOR=blue]I[/COLOR][COLOR=blue]ată, iar vorbesc cu voi, [/COLOR][COLOR=fuchsia]copiii Mei[/COLOR][COLOR=blue] cu care Mă ajut să-Mi împlinesc planul voii Mele. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Am dat cuvânt către regele României[/COLOR][COLOR=blue] și va trebui [/COLOR][COLOR=fuchsia]să ajungă cuvântul Meu la el[/COLOR][COLOR=blue]. Eu voi lucra să vă scot în cale mijlocul cel mai bun [/COLOR][COLOR=fuchsia]să trimitem unsului Meu cuvântul mângâierii Mele[/COLOR][COLOR=blue] și al mărturiei Mele. ”(17/30 decembrie 1990)[/COLOR]
Vom vedea că [COLOR=blue]mijlocul cel mai bun[/COLOR] nu putea fi decât… Marian Zidaru, care de altfel fusese deja ales, fără să fi fost consultat.
Al doilea spirit, cel al șfintei Verginica, se bagă și el în vorbă neîntrebat, iar expresia “[COLOR=blue]copiii Mei[/COLOR]” devine brusc “[COLOR=blue]copiii mei[/COLOR]” (arătându-le, probabil, pucioșilor cine le este Tătic și cine le este mămică în ceruri):
[COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=fuchsia]C[/COLOR][COLOR=fuchsia]opiii mei[/COLOR][COLOR=blue], v-a spus mămica vouă că [/COLOR][COLOR=fuchsia]vă dă de lucru atunci când este de lucru[/COLOR][COLOR=blue], și v-a spus să aveți mare grijă de voi, căci am mare nevoie de voi, dar vreau, mămică, să vă am întru răbdarea cea bună”. (17/30 decembrie 1990)[/COLOR]
Cuvintele “ [COLOR=fuchsia]vă dă de lucru atunci când este de lucru[/COLOR] “ se regăsesc destul de exact în mesajul precedent adresat lui Marian Zidaru, arătând că alegerea lui fusese premeditată.
Întrucât sentimentele antimonarhice ale majorității românilor erau și sunt binecunoscute, Verginica promite că va pune ordine la acest capitol, schimbând situația din temelii, după principiul ” Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau!”. În același timp, simțind primejdia care vine din lucrul lor la limita legalității, liderii pucioși au grijă să-și pună pielea la adăpost, punând în gura “Verginicăi” cuvinte de ocrotire și de acoperire care se repetă obsesiv, până la pleonasm (“[COLOR=blue]cu mare taină, cu mare ascundere[/COLOR]”):
[COLOR=blue]“ Voi mai folosi un mijloc de trezire pentru poporul român, ca [/COLOR][COLOR=fuchsia]să pun în inima românului iubire[/COLOR][COLOR=blue] pentru Dumnezeu și [/COLOR][COLOR=fuchsia]pentru cel uns de la Dumnezeu[/COLOR][COLOR=blue], dar voi lucra cu mare taină, cu mare ascundere, căci izvorul acesta, cu nici un chip nu trebuie pus în primejdie, și trebuie toți să-l ocrotim și să-l acoperim”. (17/30 decembrie 1990)[/COLOR]
Așadar,Marian Zidaru este făcut atent într-un mod aluziv că trebuie neapărat să fie un “lucrător tainic și ascuns”, împuternicit să ducă pe furiș la îndeplinire planul de înștiințare a regelui Mihai:
[COLOR=blue]“ Iată copiii mei, [/COLOR][COLOR=fuchsia]trebuie lucrători[/COLOR][COLOR=blue], trebuie să facem lumea să-L cunoască și să-L înțeleagă pe Dumnezeu și să-L iubească, măi copii. […] Se coboară Domnul cu cerul Său[…] [/COLOR][COLOR=fuchsia]să vă împuternicească din zi în zi mai mult[/COLOR][COLOR=blue] spre cele ce trebuie lucrate și așezate de Domnul în zilele ce vin.” (17/30 decembrie 1990)[/COLOR]