View Single Post
Vechi 02.02.2009, 02:50:42
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit Puciul de la Pucioasa și Euro Ierusalimul

[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a XXIII-a)

[/COLOR]
[COLOR=purple]12. Pasaje din mesajele “venite din cer” către Doina Alexandru și Constantin Mănciulescu[/COLOR]

Doina Alexandru (fostă și actuală Doina Xifta, fostă Dorina Alexandrescu, fostă Dorina Schneider) și Constantin Mănciulescu ( fost și actual Costel Xifta) sunt doi foști crainici ai postului de radio “Europa Liberă”, racolați de liderii pucioși pentru a fi soli ai mesajelor lor către regele Mihai, aflat pe atunci în exil:

[COLOR=blue]“ Cuvântul Domnului către Doina Alexandru și Constantin Mănciulescu[/COLOR]
[COLOR=blue]Ei sunt chemați să vestească alegerea României și pe regele ei cel binecuvântat peste ea.[/COLOR]

[COLOR=blue]S[/COLOR][COLOR=blue]ă se scrie această zi și de voi, că și în cer se scrie. Amin. Iubiții Mei, copiii Mei, pace vouă![…] [/COLOR]
[COLOR=blue]Vă întâmpin. Eu vă întâmpin, Eu. Eu sunt aici, și vom sta de vorbă. Fiți binecuvântați, iubiții Mei, românii Mei, că Eu iubesc românul. Pace vouă, și fiți bineveniți și fiți ai Mei, dar fiți pe veci ai Mei! Amin, amin, amin.” (21 aprilie/4 mai 1991)[/COLOR]
Probabil că cei doi rromâni, Costel Xifta și Dorina Schneider, veniți tocmai din München, Germania, au fost nespus de măguliți de onoarea ce li se face, ca Însuși Dumnezeu să le ureze bun venit pe meleagurile rrromânești ale Pucioasei. Dar, să vedem și ce li se cere, după ce li se dă (binețe):
[COLOR=blue]“ Iubiții Mei, românii Mei, v-am tocmit să lucrați în via Mea în vremea aceasta, și rod de credință să aduceți și rod de înviere să lucrați. Am lucrat peste voi așa cum am lucrat, dar am știut ce fac, căci sunt Dumnezeu. Am lucrat ca să vă descopăr izvorul Meu și [/COLOR][COLOR=fuchsia]să beți din el și să fiți credincioși, și să-L înțelegeți pe Dumnezeu apoi[/COLOR][COLOR=blue]. V-am scris în planul Meu din zilele acestea și am lucrat ca [/COLOR][COLOR=fuchsia]să vă dau de lucru[/COLOR][COLOR=blue] după cum este de lucru în vremea aceasta și v-am numit [/COLOR][COLOR=fuchsia]apostolii Mei, apostolii României Mele[/COLOR][COLOR=blue].” (21 aprilie/4 mai 1991)[/COLOR]
Deci, asta era: încă doi [COLOR=green]Șfinți Pucioși Apostoli: Dorinaschneider și Costelxifta[/COLOR] au fost unși la Pucioasa pentru a media pe lângă regele Mihai, ca să se hotărască odată și să vină pe tronul lăsat vacant tot de Majestatea Sa, în decembrie 1947.
Pucioșii pretind apoi că cei doi rromâni veniți de departe au ca mijlocitor la cer chiar pe suflețelul fiului lor cel adormit pe veci (spiridușul rromânașului Vadim), care i-a călăuzit pe ei în chip tainic, nevăzut-necunoscut, până la Izvorul Minunilor de la Pucioasa:
[COLOR=blue]“ Aveți la Mine [/COLOR][COLOR=fuchsia]mijlocitor[/COLOR][COLOR=blue]. Fiți fericiți că este la Mine acum, că l-am trimis ca [/COLOR][COLOR=fuchsia]să vă conducă înspre izvorul Meu[/COLOR][COLOR=blue]. Iată, a trebuit să-l iau cu Mine din cer, că venise vremea să vă alătur lucrului Meu, și am făcut apoi de l-am trimis pe el ca să vă conducă înspre izvorul Meu.” (21 aprilie/4 mai 1991)[/COLOR]
Cele două spirite pereche (Vadim și Verginica) stau acum cuminți de mână. Verginica este fără asemănare și mai mare decât toți cei din cer (deci – inclusiv heruvimii și serafimii), care sar în ajutorul ei:
[COLOR=blue]“ O, Verginica [/COLOR][COLOR=fuchsia]este cu el de mână aici[/COLOR][COLOR=blue]. Verginica este mare la Mine și lucrează în vremea aceasta, lucrează [/COLOR][COLOR=fuchsia]mai mult decât toți lucrătorii cei din cer[/COLOR][COLOR=blue]. Tot cerul este în ajutorul ei ca s-o vadă ieșită la capăt cu lucrul ei. Cerul vede lucrul ce-l are ea de împlinit, și se bucură tot cerul. Stau proorocii și se uită să vadă împlinirile cele proorocite prin ei. Stau îngerii și sfinții în jurul lucrului ei, că ei văd misiunea ei. Ea a fost trâmbiță apocaliptică prin care Eu am lucrat și am sunat și am vorbit pe pământ spre sfârșitul plinirii vremurilor cele scrise.[/COLOR][…] [COLOR=blue]Iubiții Mei, [/COLOR][COLOR=fuchsia]Verginica este mare la Mine[/COLOR][COLOR=blue]. Măicuța Mea nu știe cum să-i mulțumească acum, dar tot cerul o ajută pe Verginica. Iată, [/COLOR][COLOR=fuchsia]ea este de mână cu îngerașul vostru[/COLOR][COLOR=blue] înaintemergător aici [/COLOR][COLOR=blue]( Vadim, fiul lor cel adormit, n.r.)[/COLOR][COLOR=blue] , și acum, iubiții Mei, el saltă și se bucură printre îngerii cei buni, dar [/COLOR][COLOR=fuchsia]el este un înger mare[/COLOR][COLOR=blue], fiindcă a purtat trup pe pământ. Nu-i umbriți fericirea dacă-l iubiți. El se veselește cu cerul, dar are lacrimă pe obraz când curge lacrima voastră. Bucurați-vă de el,dar nu plângeți pentru el. Un picuț, și vom fi cu toții, iubiții Mei. [/COLOR][…][COLOR=blue] Verginica este cu el de mână, este aici.” (21 aprilie/4 mai 1991)[/COLOR]
“Îngerașul Vadim” (despre care se spune că e totodată și “înger mare”) primește dezlegare ca să facă o mică ședință de spiritism cu părinții lui aflați în trup pe pământ. El îl dă exemplu pe Marian Zidaru, ca un model de sobrietate în iubire:
[COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=blue]– E[/COLOR][COLOR=blue]u sunt cu cerul cel bun, dar vreau să fiți și voi cu mine.[/COLOR][…][COLOR=fuchsia]Marian[/COLOR][COLOR=fuchsia]mă iubește ca cei din cer[/COLOR][COLOR=blue]. Și voi să mă iubiți așa și nu altfel.[/COLOR]
[COLOR=blue]Nu plângeți! Plânsul vostru este singura mea tristețe. Plângeți să vă dea Iisus Hristos ajutor și [/COLOR][COLOR=fuchsia]să fiți cu ai Lui[/COLOR][COLOR=blue][…]” (21 aprilie/4 mai 1991)[/COLOR]
Deci asta era…Nu plângeți…; dar plângeți. [COLOR=green]Nu mă plângeți pe mine, că nu sunt cu voi și că nu sunteți cu mine; plângeți și cereți ca să fiți cu ei, cu liderii pucioși[/COLOR].
Micuțul spiriduș Vadim încheie încurajator, dar și cu o obrăznicuță amenințare la adresa propriilor lui părinți, pentru că ei încă îl mai iubesc pe el, contrar directivelor primite de la “izvor”(ca să-i iubească pe liderii pucioși, căci iubindu-i pe ei, Îl iubesc pe Dumnezeu):
[COLOR=blue]“ Stați și voi în cer, dar cerul este curat. Dacă mă iubiți, stați în cer, lângă mine, [/COLOR][COLOR=fuchsia]dar una singură este iubirea[/COLOR][COLOR=blue], și [/COLOR][COLOR=fuchsia]ea este răzbunătoare pentru cei ce o dau de la ei[/COLOR][COLOR=blue].” (21 aprilie/4 mai 1991)[/COLOR]
După ce i-a muiat de tot pe cei doi rromâni, cu această întâlnire de gradul zero, liderii pucioși trec la atac fontal și dau cărțile pe față. Cei doi crainici de radio sunt somați să se înroleze în “lucrarea de duh” a Noului Ierusalim, să ia învățătură numai de la “Izvorul Minciunilor de la Pucioasa” și să-i ocrotească pe pucioși și “lucrul “lor:
[COLOR=blue]“ Iată, Duhul Meu vă cercetează. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Fiți un duh cu Mine[/COLOR][COLOR=blue], ca să fiți cu Mine. Primiți-Mă în voi, ca să fac lumină de la Mine în voi. Fiți tari cu Mine, că lumea este cruce pentru Mine. Luați din Duhul Meu și [/COLOR][COLOR=fuchsia]beți din izvorul Meu[/COLOR][COLOR=blue] și sfințiți-vă.[…]” (21 aprilie/4 mai 1991)[/COLOR]
[COLOR=blue]Am lucrat și v-am apropiat lucrului Meu. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Ocrotiți-Mi lucrul Meu[/COLOR][COLOR=blue], fiți întăritură pentru via Mea, și veți fi ai bucuriei Mele. “(21 aprilie/4 mai 1991)[/COLOR]
Cei doi sunt angajați pe post de curieri speciali ai pucioșilor către regele Mihai, ca să-l încurajeze și să-l anunțe că mai e puțin și va fi din nou regele tuturor românilor. Ei sunt îndemnați să-și facă misiunea fără nici o teamă:
[COLOR=blue]“[/COLOR][COLOR=fuchsia] Vreau să-i trimit mângâiere regelui care este de la Mine [/COLOR][COLOR=fuchsia](regele Mihai, n.r.)[/COLOR][COLOR=blue] Dați-i mângîiere de la Mine și spuneți-i despre lucrul Meu, că iată, v-am adus la această iesle ca să vedeți ieslea coborârii Mele, [/COLOR][COLOR=fuchsia]ieslea cuvintelor Mele[/COLOR][COLOR=blue]. Duceți mângâiere [/COLOR][COLOR=fuchsia]celui uns al Meu[/COLOR][COLOR=blue], că un pic mai este, și îi voi sfârși așteptarea. […] Vreau să-l aduc, iubiții Mei. Lucrez ca să-l aduc, și din greu lucrez, că mare este împotrivirea și puțină credință este în Mine, dar lucrez ca să-l aduc. Faceți-Mi cale bună spre el, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]faceți-i cale spre Mine[/COLOR][COLOR=fuchsia]și spre lucrul ce-l lucrez în România. România este regină, și el este regele ei. [/COLOR][COLOR=blue]Așa este scris la Mine, și nu se poate șterge aceasta. […] Nu vă temeți […] Pace peste voi !” (21 aprilie/4 mai 1991)[/COLOR]
Nici arhiereul Irineu nu este uitat, ci este reconfirmat ca fiind iubit și “mare” la “Cel de la Pucioasa”:
[COLOR=blue]“ Pace peste [/COLOR][COLOR=fuchsia]cel iubit din biserica Mea[/COLOR][COLOR=blue], căci este credincios lucrului Meu, și de aceea este mare la Mine![…] “(21 aprilie/4 mai 1991)[/COLOR]
La finele mesajului sosit “din cer”, [COLOR=green]Șfinții Apostoli Dorinaschneider și Costelxifta[/COLOR] , în calitate de [COLOR=green]apostoli pucioși de de ocazie[/COLOR], sunt din nou îmbărbătați și li se face promisiunea unei reciprocități, adică nu vor rămâne în pagubă dacă vor dovedi că au fost fideli:
[COLOR=blue] “ [/COLOR][COLOR=fuchsia]Fiți întru Mine, și voi fi cu voi,[/COLOR][COLOR=blue] și veți vedea că sunt cu voi”. (21 aprilie/4 mai 1991)[/COLOR]