View Single Post
Vechi 02.02.2009, 02:53:26
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit Puciul de la Pucioasa și Euro Ierusalimul

[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a XXIV-a)

[/COLOR]
[COLOR=purple]13. Pasaje din mesajele “venite din cer” către părintele Visarion Iugulescu[/COLOR]

Visarioniștii au o reputație de creștini râvnitori, habotnici și solidari. Liderii pucioși și-au făcut cu ei o socoteală simplă: decât să culeagă “la noroc” câte un creștin din B.O.R., din An în Paști, mai bine adună cu japca o turmă întreagă și o aduc în staulul lor, cu măgar cu tot. Zis și făcut: Îndată vine un cuvânt languros din cer care să-l gâdile plăcut la urechi pe măgarul turmei și să-l înduplece ca să-și dea oile pe mâna pucioșilor, ca să-și [COLOR=fuchsia]înmulțească[/COLOR] ei turma:

[COLOR=blue]“ Cuvântul Domnului către părintele Visarion Iugulescu[/COLOR]
[COLOR=blue]Domnul îl îndeamnă la împlinirea sfințeniei turmei sale[/COLOR]

[COLOR=blue]B[/COLOR][COLOR=blue]inecuvântată să fie, și zi de mărturie să fie această zi, căci Hristos, lumina învierii, lucrează astăzi [/COLOR][COLOR=fuchsia]minune de înmulțire[/COLOR][COLOR=blue] de inimi vii și pregătite pentru lucrarea cea din vârful unghiului, prin care se adună la un loc mulțimea cea îmbrăcată în veșminte albe, care va sta în fața tronului Mielului ceresc cântând cântarea cea nouă a Ierusalimului cel din cer coborât.[…] Pacea Mea și darul păcii Mele peste cel cu care M-am întâlnit acum! Bucuria Mea o pun peste tine, fiu iubit de cer. Mi-a fost dor să stau în sfat cu tine, căci am stat în sfat cu tine prin acest fir ceresc, am stat la celălalt capăt al acestei lucrări, la începutul acestei lucrări, măi tată. Am voit și la acest capăt, la sfârșitul acestei lucrări să-ți grăiesc, căci e pe sfârșite și ea. Suntem aproape de sărbătoarea cea mare, iubitul Meu, fiul Meu iubit. Ești scris în cartea acestei lucrări, [/COLOR][COLOR=fuchsia]fiule Vasilică[/COLOR][COLOR=blue]. Așa ești scris, tată. Se bucură cerul de lucrul apostoliei tale, de rodul lucrului tău.” (21 aprilie/4 mai 1991)[/COLOR]
Introducerea fiind făcută, pucioșii trec la subiect. Cu alte cuvinte, [COLOR=green]putem trece la oile noastre [/COLOR]…(pe ale voastre). Lui Vasilică/Visarion i se spune mai întâi pe ocolite: “[COLOR=green]Primește-Mă, tată, în împărăția ta[/COLOR]”. Pentru că Visarion nu e un oarecare, e și el “[COLOR=fuchsia]în schiță[/COLOR]”, are și el “Ierusalimul” lui, că așa e când intervine concurența… Adică, pucioșii bat șeaua ca să priceapă măgarul că trebuie musai să se acupleze cele două Ierusalimuri, cel visarionist și cel din cer:
[COLOR=blue]“A venit vremea să-Mi fac arătarea, prietenul Meu iubit. Așa am spus învățăceilor Mei: «Nu vă mai numesc slugi, că sluga nu știe ce face stăpânul ei, și vă numesc prietenii Mei, iubiții Mei». Iată, vreau să știi și tu ce fac, căci am zis celui iubit de Mine, lui Ioan cel iubit: «Să nu scrii ce au vorbit cele șapte tunete; să nu scrii. Pecetluiește ce au vorbit aceste tunete, până la vremea cea de sfârșit». Iată vremea aceea, iubitul Meu. M-am ridicat să adun laolaltă lucrul cel bun și să-Mi desăvârșesc turma României Mele cea binecuvântată. România este țara cea aleasă prin care Dumnezeu așează la loc împărăția Noului Ierusalim. Este scris în cartea cea din cer coborâtă că Domnul va alege din nou Ierusalimul, și va fi aceasta în zile de strâmtorare. E mare strâmtorare pe pământ, e groasă ceața, e mare necredința, dar am spus așa pe vremea trupului Meu: «Nu aceste minuni, ci mai mari decât acestea vor lucra cei ce cred în Mine, pentru că Eu Mă duc la Tatăl». Iată, iubitul Meu, așa va fi. Voi strânge laolaltă toată turma cea chemată și aleasă și credincioasă și voi face una numai și voi sufla din cer, ca să se împlinească cele scrise,[…] [/COLOR]
[COLOR=blue]Ți-am ieșit în cale, și privesc din cer peste lucrul apostoliei tale, fiindcă tu ești scris în cartea acestei lucrări, și Mi-am adus aminte de cuvântul credinței tale din ziua aceea când am vorbit cu tine prin acest fir de sfârșit, și lucrez în chip minunat, căci lucrez după planul cel întocmit de cer, după schița cea din cer. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Te-am găsit în schița acestei lucrări[/COLOR][COLOR=blue] și am ieșit acum în calea ta să-ți cer rodul tău și să te răsplătesc. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Vreau[/COLOR][COLOR=fuchsia]să pun numele cel nou al Noului Ierusalim pe fruntea turmei tale[/COLOR][COLOR=blue], căci tu ești fruntea acestei turme, dar vreau să înveți acest cântec ceresc pe toți cei din turma ta, căci îți ascultă glasul turma ta. Te cunoaște turma ta și îți ascultă glasul și merge după tine ca după un urmaș credincios al Păstorului Cel bun. Tu ești prietenul Meu și dintr-o mie te cunosc, măi tată. Scoală-te și ieși în întâmpinarea Mea; ieși cu tot alaiul tău. Sună și dă de veste peste turma ta, că [/COLOR][COLOR=fuchsia]vreau să intru în Ierusalimul tău[/COLOR][COLOR=blue], [/COLOR][COLOR=fuchsia]ca să-l unesc cu cel coborât din cer[/COLOR][COLOR=blue] și să facem din toate câte sunt peste tot, să facem numai unul, unul ceresc, că iată ce fac! Am ieșit în întâmpinarea ta cu glas de trâmbiță.” (21 aprilie/4 mai 1991)[/COLOR]
Și cum măgarul e încăpățânat și se face că nu pricepe că trebuie să ragă așa cum i se dictează, atunci i se spune verde în față: “[COLOR=green]Ia hai tu să ne unim oile. Dar nu oricum, ci oile tale să vină la oile noastre. [/COLOR]” Și va fi o turmă și un păstor: “Cel de la Pucioasa”, cel ce va pune pecetea acestei lucrări pe fruntea și pe mâna fiecăruia:
[COLOR=blue] “ Am venit din cer, însoțit de Ierusalimul ceresc, [/COLOR][COLOR=fuchsia]ca să fac unire cu tine și cu turma ta, și să fii una cu Mine și cu turma Mea[/COLOR][COLOR=blue], care știe cântarea acestei lucrări. Eu ascult cu tot cerul glasul turmei tale, căci cu toată turma ta Îmi aduci Mie slavă. Ascultă și tu glasul Meu și cântecul Meu, cântecul acestei lucrări. Ascultă-l, că vin să te pețesc. Sunt Mirele Cel din cer, Care am venit să-Mi îmbrac mireasa în haină cerească și să-i pun cununa acestei vremi de glorie cerească. Ascultă și tu glasul lucrării Mele, că și Eu voiesc să-ți aduc ție slavă,[/COLOR]
[COLOR=blue]Sună din trâmbiță, să te audă turma ta! Sună peste ea, și pune peste ea veghea cea din urmă, pune peste ea cea mai bună vestire din toate vestirile de până acum! Vin curând. Acum sunt aproape. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Unește-Mă cu turma ta[/COLOR][COLOR=blue], până să vin [/COLOR][COLOR=fuchsia]unește-Mă[/COLOR][COLOR=blue], că [/COLOR][COLOR=fuchsia]vreau să-i pun pecetea acestei lucrări[/COLOR][COLOR=blue], căci turma acestei lucrări este turma cea de onoare pentru întâmpinarea Mea în Ierusalimul acestei vremi. România este regina Mea, este binecuvântata Mea, este aleasa Mea și este iubita Mea, și de la ea Îmi voi lărgi cortul nunții Mele, că vin la ea, vin la România Mea. Vin, că de la nașterea ei am sortit-o să fie a Mea și să Mă slăvesc în ea cu slavă văzută, și toate popoarele vor vedea slava ei. Încinge-te și te scoală ca să asculți glasul Meu și să-Mi deschizi, că iată, vin ca să cinăm împreună.” (21 aprilie/4 mai 1991)[/COLOR]
De acum învățăturile visarioniștilor sunt în pericol: ele vor fi detronate de ereziile proaspete de la Izvorul Minciunilor de la Pucioasa, care strigă ca să se adune toate noroadele:
[COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=fuchsia]Vreau să scot apă din acest izvor și să-ți dau să bei, tu, și toată turma ta[/COLOR][COLOR=blue], căci această învățătură și acest glas care răsună acum spre sfârșit este glasul Meu, care strigă [/COLOR][COLOR=fuchsia]să se adune toate noroadele[/COLOR][COLOR=blue], să vadă și să cunoască slava Mea.” (21 aprilie/4 mai 1991)[/COLOR]
Planul are o bătaie mai lungă: Biserica pucioșilor, odată bine întărită la putere, va putea să impună revenirea regelui Mihai pe tron. Revenirea nu va fi deloc formală, căci [COLOR=fuchsia]regele va cârmui norodul[/COLOR]:
[COLOR=blue]“ Voi aduce pe [/COLOR][COLOR=fuchsia]unsul cel de la Mine, și vreau prin biserica Mea cea vie să-l aduc[/COLOR][COLOR=blue], căci el întru Mine va domni și nu fără Mine. El este de la Mine, și întru Mine [/COLOR][COLOR=fuchsia]va fi să ia toiagul să cârmuiască[/COLOR][COLOR=blue] norodul cel binecuvântat. El este proorocit, el este de la Mine. Să se ridice turma cea creștină a neamului românesc și să se suie de la ea la Mine cerere și rugăciune, ca să aud și [/COLOR][COLOR=fuchsia]să împlinesc venirea unsului Meu[/COLOR][COLOR=blue]. Să se înmulțească glasurile cele spre cer, glasul bisericii acestui Ierusalim, și să strige până vor cădea zidurile jos, ca [/COLOR][COLOR=fuchsia]să intre unsul cel de la Mine[/COLOR][COLOR=blue]. Nimeni să nu fie mai tare și mai puternic decât poporul cel credincios și cel împlinitor al acestui neam.” (21 aprilie/4 mai 1991)[/COLOR]