Puciul de la Pucioasa și Euro Ierusalimul
[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a XXVIII-a)
[/COLOR] [COLOR=purple]15. Pasaje din mesajele “venite din cer” către Silvia Radu și Vasile Gorduz[/COLOR]
Liderii pucioși racolează într-o veselie noi “[COLOR=green]apostoli pucioși[/COLOR]”la propovădirea lor. O țintă multiplă este și cuplul de artiști sculptori Silvia Radu și Vasile Gorduz(†12 decembrie 2008). Ei sunt aleși cel mai probabil pentru o danie substanțială pe care au făcut-o “Dumnezeului [COLOR=fuchsia]lipsit și sărac[/COLOR]” de la Pucioasa, [COLOR=fuchsia]cercetându-l[/COLOR] [COLOR=fuchsia]în nevoi[/COLOR] prin epitropii săi, Mihaela și Nicușor. Cei doi simpatizanți, Silvia și Vasile, sunt chemați să fie consecvenți gestului lor de mărinimie față de liderii pucioși și să rămână nedespărțiți de ei, și așa să contribuie decisiv la transformarea României într-o “[COLOR=fuchsia]minune[/COLOR]” peste toate noroadele de pe pământ :
[COLOR=blue] “ Cuvântul Domnului către Silvia Radu și Vasile Gorduz[/COLOR]
[COLOR=blue]Chemarea la mărturisire cerească[/COLOR]
[COLOR=blue]S[/COLOR][COLOR=blue]uflă Duhul Sfânt de la o margine până la cealaltă margine a cerurilor. […] Pace vouă! Pace celor cu care stau în sfat![…] Pace vouă, căci am bătut și Mi-ați deschis și Mi-ați dat să beau și Mi-ați dat sălaș în templul inimilor voastre.[/COLOR]
[COLOR=blue]Pace vouă, căci am fost [/COLOR][COLOR=fuchsia]lipsit și sărac[/COLOR][COLOR=blue] și voi [/COLOR][COLOR=fuchsia]ați cercetat[/COLOR][COLOR=fuchsia]pe Dumnezeu[/COLOR][COLOR=blue]! Pace și [/COLOR][COLOR=fuchsia]unire de nedespărțit să fie[/COLOR][COLOR=blue] între voi și cele de la cer coborâte peste România, căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]România este minunea care se va arăta de la Dumnezeu peste noroadele de pe pământ[/COLOR][COLOR=blue]!” [/COLOR][COLOR=blue]( 18/31 octombrie 1991)[/COLOR]
Cei doi sunt numiți apoi, fără prea multe ifose ceremoniale, “[COLOR=green]apostoli[/COLOR]”:
[COLOR=blue]“[/COLOR][COLOR=fuchsia] Fiți apostolii Mei[/COLOR][COLOR=blue], fiți urmașii Mei pentru vremea aceasta. Fiți lucrători împreună cu cerul și ridicați-vă bine, ca să cunoașteți vremea cercetării care este de la Dumnezeu peste România cea binecuvântată între popoare.” ( 18/31 octombrie 1991)[/COLOR]
Cei doi “[COLOR=green]Șfinți Apostoli Pucioși Silviaradu și Vasilegorduz[/COLOR]”, care au fost “[COLOR=blue]adunați de pe ulițe[/COLOR]” tocmai pentru că au fost generoși ([COLOR=fuchsia]mari cu inima[/COLOR]), nu vor rămâne nerăsplătiți, ci peste multe se vor pune:
[COLOR=blue]“ Pace vouă, căci Duhul Sfânt strigă pe ulițe ca să-i adune pe cei credincioși, pe cei [/COLOR][COLOR=fuchsia]mari cu inima[/COLOR][COLOR=blue], și [/COLOR][COLOR=fuchsia]peste multe vor fi puși[/COLOR][COLOR=blue] aceia. Amin.”[/COLOR][COLOR=blue] ( 18/31 octombrie 1991)[/COLOR]
Deși unii ar putea fi tentați să creadă că premiul de un miliard de lei (intitulat Opera Omnia și primit de către cei doi artiști în anul 2003) ar fi tocmai împlinirea acestei promisiuni([COLOR=fuchsia]peste multe vor fi puși[/COLOR]), cei mai pragmatici au preferat să creadă că premiul este doar o binemeritată recunoaștere a meritelor lor din [COLOR=black]activitatea artistică[/COLOR][COLOR=black].[/COLOR] Andrei Pleșu, cel care le-a înmânat premiul, se exprima față de cei doi cu cuvintele “Un cuplu de artiști care, trăind și lucrând o viață, în același atelier, sunt foarte diferiți; au creat fără să se «contamineze», dar completându-se cum arareori se întâmplă”.
[COLOR=purple]16. Pasaje din mesajele “venite din cer” către Gheorghe Zamfir[/COLOR]
Naistul Gheorghe Zamfir era de multă vreme cunoscut nu numai pentru virtuozitatea lui parcă înnăscută, ci și pentru o religiozitate profundă, pe care nu ezita să o facă publică. Este evident că vestea că Dumnezeu le vorbește din nou oamenilor, undeva pe plaiurile dâmbovițene, nu putea să-l lase tocmai pe el indiferent. Liderii pucioși au speculat imediat momentul, angajându-l și pe el să pună umărul (și punga) acolo unde era mai mare nevoie. Pentru aceasta, Zamfir trebuia însă să fie puternic motivat. Ungerea lui ca “[COLOR=green]apostol[/COLOR]” al României și “[COLOR=green]ucenic[/COLOR]” al “Celui de la Pucioasa” a fost soluția cea mai la îndemână pentru liderii pucioși, numiți aici [COLOR=blue]stătători în același așternut cu “Cel de la Pucioasa[/COLOR]”(iar așternutul este coborât din cer):
[COLOR=blue]“Cuvântul Domnului către Gheorghe Zamfir [/COLOR]
[COLOR=blue]România trebuie trezită. Ultimele zvârcoliri ale fiarei roșii și căderea Babilonului[/COLOR]
[COLOR=blue]A[/COLOR][COLOR=blue]ceastă zi să fie zi de aducere-aminte pe pământ și în cer, căci Domnul Iisus Hristos a venit cu zilele Sale, cu zilele despre care scrie în Scripturi.[…][/COLOR]
[COLOR=blue]Am venit în așezământul Meu care este așezat de Mine peste România. Sunt cu voi, [/COLOR][COLOR=fuchsia]cei stătători împreună cu Mine în acest așternut[/COLOR][COLOR=blue] ceresc, căci este din cer acest așternut, este prin cuvânt coborât, și cuvântul s-a făcut faptă și este ceresc acest așternut, căci este așternutul lui Dumnezeu Cuvântul. [/COLOR]
[COLOR=blue]O, iubitul, [/COLOR][COLOR=fuchsia]apostolul Meu[/COLOR][COLOR=blue], [/COLOR][COLOR=fuchsia]apostolul[/COLOR][COLOR=blue] celei iubite! România este iubita Mea, și iată am deschis această intrare și am zis să fie cină cerească și să stau cu tine la masă. Am fost pe urmele tale în toată vremea pribegiei tale, și când vedeam că nu mai poți, te luam în spate, te ridicam pe umerii Mei și te treceam peste marea cea mare, […]. “ (25 ianuarie /7 februarie 1992) [/COLOR]
Gheorghe Zamfir, cunoscut deja în toată lumea, ar fi fost un bun emisar al aberațiilor de la Pucioasa, așa cum fusese și pentru numele țării sale, în turneele pe care le făcuse în toată lumea. Liderii pucioși se străduie să-l convingă pe naist că Dumnezeu îi poruncește să sufle de acum peste România o cu totul altă melodie de dragoste, și s-o sufle cu putere, ca să le facă lor publicitate rodnică:
[COLOR=blue]“ Ai mers peste fața pământului și ai cântat-o pe cea iubită în fața stapânitorilor acestei lumi; [/COLOR][COLOR=fuchsia]ai cântat-o pe România[/COLOR][COLOR=blue], pe cea iubită dintre toate câte sunt, căci Eu binevoiesc întru seminția acestui neam cu nume și cu inima mare. Eu binevoiesc întru cea oropsită și asuprită care a fost sub cruce de la nașterea ei și până la plinirea vremii răbdării ei. Ai mers și ai cântat-o; ai cântat-o cu bucurie și cu jale, ai cântat frumusețea ei și veșmântul ei l-ai cântat și podoabele ei le-ai cântat și iubirea ei ai cântat-o; până și somnul ei l-ai cântat. Dar iată, acum, binecuvântat să-ți fie darul. Scoală-te, iubitul Meu, și scoală pe cea iubită a Mea! Ridic-o din țărână, trezește-o, că iată, voiesc să aud glasul celei iubite. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Suflă cu tărie[/COLOR][COLOR=blue]! Ție îți poruncesc, Eu, Domnul, [/COLOR][COLOR=fuchsia]îți poruncesc ție: suflă peste oasele ei [/COLOR][COLOR=blue]ca să crească pe ele carne și vene și să învieze oasele ei cele uscate! [/COLOR][COLOR=fuchsia]Suflă cu gurița[/COLOR][COLOR=blue] și să se audă sunetul strigătului tău, căci tu ești trimisul Meu și nu te trimit să sufli peste un neam care nu cunoaște despre Mine, ci te trimit în casa Mea, în via Mea. Cântă-i celei iubite! A venit vremea să-i cânt cântecul ei de iubire, și ea să audă glasul Meu și [/COLOR][COLOR=fuchsia]să se scoale întru întâmpinarea Mea[/COLOR][COLOR=blue]. O, ce mulți cântă numele ei, dar aceia nu știu de ce o cântă pe ea. Dar tu știi, că Duhul Sfânt Se odihnește peste tine; Se odihnește că tu iubești pe Domnul, și El este ancora ta și biruința ta. “ (25 ianuarie /7 februarie 1992) [/COLOR]
|