View Single Post
Vechi 02.02.2009, 03:13:02
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit Puciul de la Pucioasa și Euro Ierusalimul

[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a XXXIII-a)

[/COLOR]
Zamfir află (dacă nu “s-a prins” până în prezent) că face parte de acum dintr-o altă biserică decât cea strămoșească. Nu este exclus ca acesta să fi fost și motivul rupturii definitive dintre el și pucioși, aceasta fiind, cum am spus, și ultima scrisoare pe care Zamfir a primit-o de la “Dumnezeu”:
[COLOR=blue]“ Nu vă temeți! […] Nu vă smintiți! Vă voi da să înțelegeți cerește cele scrise pe pământ. Voi sunteți biserica Mea cea vie, cea lucrătoare, cea biruitoare, și va fi mare turma Domnului. Biserica Mea este iubita Mea. Voi sunteți biserica Mea, și așa vă numesc. Așa îți spun Eu ție, biserica Mea cea încă ascunsă, cea încă nevăzută.” (20 februarie/ 4 martie 1992)[/COLOR]

În lipsă de inspirație, “Cel de la Pucioasa” nu se sfiește să pastișeze fără rușine poezii compuse de agnostici talentați de pe pământ, pe care mai întâi le copiază și apoi pretinde că prin acest procedeu (copiindu-le) “le face cerești”:
[COLOR=blue]“ Și iată, iubita Mea, duhovnicește să înțelegi această vorbire luată de pe pământ, căci Eu [/COLOR][COLOR=red]o fac cerească[/COLOR][COLOR=blue] în ziua aceasta: [/COLOR]
[COLOR=blue]„Iubita Mea, să ne-aruncăm în mare, [/COLOR]
[COLOR=blue]Împleticiți în sare și guvizi, [/COLOR]
[COLOR=blue]Să fie marea templul nunții noastre, [/COLOR]
[COLOR=blue]Pe urmă, ușa țărmului s-o-nchizi. [/COLOR]
[COLOR=blue]Iubita Mea, te-ai îmbrăcat în alge [/COLOR]
[COLOR=blue]Și te sărut cu univers cu tot, [/COLOR]
[COLOR=blue]Pe marea sfâșiată de catarge, [/COLOR]
[COLOR=blue]Plutim râzând și [/COLOR][COLOR=fuchsia]ne iubim înot[/COLOR][COLOR=blue]“. [/COLOR]
[COLOR=blue]O, aceasta este lucrarea spre care acum ne ridicăm, căci marea lumii va primi pescarii cerului.”[/COLOR] [COLOR=blue](20 februarie/ 4 martie 1992)[/COLOR]
Pentru că “Cel de la Pucioasa”, deși tânjește cu coada ochiului la “[COLOR=fuchsia]iubirile înot[/COLOR]” ale pământenilor, a trecut sub tăcere numele autorului, vom dezvălui noi aici că este vorba de prima strofă din poezia “Aruncarea în valuri” de Adrian Păunescu. Rămâne inexplicabil de ce “Dumnezeul” de la Pucioasa avea în 1992 o apreciere supradimensionată față de Păunescu, substituindu-i pe furiș poemele erotice ca “să i le facă cerești”, îndată ce Păunescu era din toată ființa lui ireverențios cu Hristos. Iată și dovada: într-un interviu pe care i l-a luat Mirela Corlățan, apărut în Cotidianul din 15 mai 2007, Păunescu se dovedește a fi un grobian anticreștin:
[COLOR=blue]Mirela Corlățan:[/COLOR] Este ceva nesincer în această scrisoare?
[COLOR=red]Adrian Păunescu: [/COLOR]Dar cine sânteți dvs. să mă întrebați? Cine Hristosu’ mamii lui v-a făcut pe dvs., cei care habar nu aveți de istorie, să mă judecați pe mine, care-mi riscam viața? Cine vă dă dreptul să nu judecați lucrurile în context?
[COLOR=blue]Mirela Corlățan:[/COLOR] Păi exact de asta v-am întrebat. Că i-ați scris în contextul în care, spuneați chiar dvs, Elena Ceaușescu nu vă agrea și mereu aveați grijă să vă referiți și la ea când îi scriați. Acele cuvinte erau și ele sincere?
[COLOR=red]Adrian Păunescu: [/COLOR]Nu e treaba dvs. să știți cât de sincer eram acum exact 25 de ani.

În finalul acestei scrisori se dezvăluie și obiectivul principal al cinei de taină dintre emisarii liderilor pucioși și Gheorghe Zamfir: monarhia trebuie restaurată, iar regele Mihai va trebui reașezat cu putere în drepturi. Dar până atunci va trebui urgent ridicată o biserică nouă, voit schismatică, la Pucioasa, care va fi ctitorită în contumacie cu numele monarhului exilat:
[COLOR=blue]“ Binecuvântare și ungere cerească să se așeze peste acest foișor neștiut de nimeni în clipa aceasta, căci Eu și cu ai Mei am cinat în ziua aceasta cină de înviere, cină de Emaus, spre sfârșitul vremii care aduce arătarea Mirelui Cel ceresc. [/COLOR]
[COLOR=blue]Pace vouă, și nou Ierusalim, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]nume nou să se scrie pe creștetul României, numele celui uns al României[/COLOR][COLOR=blue]! Și veți avea această putere peste mâinile voastre, și apoi [/COLOR][COLOR=fuchsia]vom ridica piatra numelui cel nou peste biserica cea cu nume nou[/COLOR][COLOR=blue], căci așa am spus, că din vârful acestei pietre voi rosti [/COLOR][COLOR=fuchsia]numele celui uns al României[/COLOR][COLOR=blue]. Amin, amin, amin.”[/COLOR] [COLOR=blue](20 februarie/ 4 martie 1992)[/COLOR]