Puciul de la Pucioasa și Euro Ierusalimul
[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a XXXV-a)
[/COLOR] [COLOR=purple]18. Pasaje din mesajele “venite din cer” către[/COLOR] [COLOR=purple]Ioana Giosan[/COLOR]
Pentru a înțelege mai bine ce anume a stat la baza alegerii unor oameni ca Ioana Giosan sau Edgar Nicolau, ca beneficiari direcți ai misivelor venite “din cer” la Pucioasa, poate ar fi relevant să cunoaștem cine au fost beneficiarii “cu greutate” ai artei novatoare a Noului Ierusalim. Vom constata că seturi importante de lucrări ale lui Marian Zidaru se regăsesc atât în mari muzee ale lumii, cum ar fi Muzeul Național de Artă (București), Muzeul de Artă Contemporană (București), State Picture Gallery (München), Ludwig-Forum Museum (Aachen) , Muzeul de Artă din Bacău, cât și în colecțiile particulare ale unor persoane publice: Fernando Arabal (Paris), Ioana Giosan (Geneva), Dr. Edgar Nicolau (Obervill-Zug), Beatrice Habermann (Elveția), Dornier (München), Liana Iacob (București), Ioan Moga și Daniela Moga (București), Ingo Glass (München), Adrian Năstase (București), Tilman Spengler (München), Lucian Ivan (SC Axa Motor SRL, Brăila), Cristian Ivan (SC Tehnologic Group SRL, Brăila) – ultimii doi fiind frații mercenarului pucios Viorel Ivan.
Așadar, nici Ioana Giosan nu a fost aleasă chiar la întâmplare. Primul (și cel din urmă) “cuvânt” ce i-a fost adresat o arată ca fiind o potențială mesageră și mediatoare către regele Mihai, aflat pe atunci în exil la Versoix, lângă Geneva. Ioana va fi sol al liderilor pucioși și [COLOR=fuchsia]“va lucra lucrare de Duh Sfânt”[/COLOR] peste regele Mihai:
[COLOR=blue]“Cuvântul Domnului către Ioana Giosan [/COLOR]
[COLOR=blue]Chemarea ei la solie cerească[/COLOR]
[COLOR=blue] [/COLOR]
[COLOR=blue]P[/COLOR][COLOR=blue]ace solului Meu! Pace ție, inimioară dulce! Pace de la Fiul lui Dumnezeu! Pace ție și Duh Sfânt! Eu sunt Cuvântul. Pace ție, căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]vei merge cu solia Mea către unsul Meu, Mihail al României[/COLOR][COLOR=blue]. Iată lucrarea ta din mâna Mea. Vei fi sol ceresc și nu pământesc, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]vei lucra lucrare de Duh Sfânt peste cel uns al Meu[/COLOR][COLOR=blue]. Îți dau însoțitor pe Duhul Sfânt, și El va mărturisi prin tine.”( 30 mai/12 iunie 1993)[/COLOR]
Cei care ar putea eventual s-o atragă pe Ioana Giosan la “necredință” în lucrarea de la Pucioasa sunt amenințați cu pedepsirea, iar Ioana este invitată la precauție:
[COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=fuchsia]Nimeni să nu ciugule credința[/COLOR][COLOR=blue] celor ce cred lucrărilor lui Dumnezeu. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Ferește-te, ca un sol înțelept[/COLOR][COLOR=blue], ferește-te de păsările care umblă să ciugule sămânța cea de la Dumnezeu semănată. Lucrează lucrarea credinței și să iasă rodul ei peste cei ce nu știu și nu vor să creadă vremilor și zilelor Domnului.” ( 30 mai/12 iunie 1993)[/COLOR]
[COLOR=blue] [/COLOR]Ioana este trimisă cu solie la rege:
[COLOR=blue]“ Mergi cu solia Mea, și binecuvântată să-ți fie calea, și cerească să-ți fie, căci Eu, Domnul, te voi însoți pe tine cu cete de sfinți și de îngeri lucrători de la Mine. Iată, [/COLOR][COLOR=fuchsia]așez cuvântul Meu în tine[/COLOR][COLOR=blue] [/COLOR][COLOR=fuchsia]și voi lucra înaintea regelui României[/COLOR][COLOR=blue], iar mai marii Mihail și Gavriil vor lucra cu darurile lor și te vor însoți și vor fi prin lucrarea ta de sol din partea Domnului Savaot.[…] Pace ție, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]mergi, în numele Meu, către regele României[/COLOR][COLOR=blue], iar Eu voi fi cu tine. Iată, suflu Duh Sfânt. Ia din Duhul Meu și fii solul Meu înaintea celui uns al Meu.” ( 30 mai/12 iunie 1993)[/COLOR]
Și pentru viitor, Ioana Giosan este văzută ca potențial vector pentru alte misiuni secrete:
[COLOR=blue]“ Fii întru Mine, iar Eu voi lucra mereu cu tine, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]prin tine voi lucra ori de câte ori te voi găsi la lucrul Meu[/COLOR][COLOR=blue], dar Eu voiesc să fii mereu […] “( 30 mai/12 iunie 1993)[/COLOR]
[COLOR=purple] [/COLOR]
|