Puciul de la Pucioasa și Euro Ierusalimul
[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a XXXVI-a)
[/COLOR] [COLOR=purple]19. Pasaje din mesajele “venite din cer” către Sebastian Șerban de la Cluj[/COLOR]
După episodul “ianuarie 1993”, când arhiereul Irineu s-a lepădat definitiv de fenomenul Noul Ierusalim, așezându-se cuminte la treabă în munca lui de păstor din eparhia Clujului, liderii pucioși au continuat să-și întindă antenele și să tragă sforile pentru a-l capta din nou în sfera lor de influență. Unul dintre acoliții lor, pe nume Sebastian Șerban, a fost investit cu misiunea secretă de “a încălzi” din nou inima arhiereului Irineu către liderii pucioși și către “cuvântul” lor de la Pucioasa. Șerban a fost bine ales, fiind atent verificat și găsit a fi om sigur, pucios din tată în fiu:
[COLOR=blue]“Cuvântul Domnului către Sebastian Șerban de la Cluj[/COLOR]
[COLOR=blue]Îndemn spre neclătinată credință[/COLOR]
[COLOR=blue] [/COLOR]
[COLOR=blue]C[/COLOR][COLOR=blue]opilului lucrării Mele, celui mic de la Cluj, îi duce Domnul o carte mititică și o învățătură mare prin carte.[/COLOR]
[COLOR=blue]Pace, copilule mic, [/COLOR][COLOR=fuchsia]copil răsărit din această lucrare[/COLOR][COLOR=blue], [/COLOR][COLOR=fuchsia]din bunici și din părinți fii ai acestei lucrări[/COLOR][COLOR=blue], din rădăcină altoită o dată, și iarăși o dată! Pace și sănătate duhului tău[…]” (9/22 februarie 1993)[/COLOR]
Așa cum Timotei stătea sprijin nedespărțit pentru Apostolul Pavel, tot așa și Sebastian Șerban este desemnat să stea în coasta arhiereului Irineu:
[COLOR=blue]“ Amin, amin zic ție, că este rostită profeție peste tine, și cele rostite, Domnul nu le ia înapoi. Fii treaz, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]fii ca Timotei[/COLOR][COLOR=blue], care stătea [/COLOR][COLOR=fuchsia]alături de apostolul neamurilor[/COLOR][COLOR=blue] și lucra slujire de fiu bun și statornic. Fii treaz, și să nu ai alți dumnezei afară de Mine! Să iubești pe Domnul Dumnezeul părinților tăi, care au stat cu Domnul la masa acestei lucrări de cuvânt ceresc.” (9/22 februarie 1993)[/COLOR]
Sebastian Șerban va trebui să stăruie în credința de la Pucioasa și să nu cârtească vreodată în fața liderilor pucioși, căci altminteri cuvintele de reproș se vor întoarce împotriva lui. Liderii vor deveni cârmuitori spirituali absoluți și vor fi recunoscuți de toți puternicii lumii, în fața cărora ei vor străluci ca soarele:
[COLOR=blue]“ Stai sub cortul acestei lucrări de nou Ierusalim, că vei vedea [/COLOR][COLOR=fuchsia]prooroci și magi și crai și regi plecându-se la acest izvor ceresc[/COLOR][COLOR=blue], căci Duhul Sfânt Își are lărgime în grădina acestei lucrări, și se va vedea lumina acestei grădini, iar fiii Mei din ea vor lumina la porți și vor străluci curați. Fii înțelept și nu uita învățătura Mea de aici și [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu cârti și nu șopti nici cu gândul cuvinte de dispreț[/COLOR][COLOR=blue] față de Domnul, Care lucrează, față de cuvântul Domnului, căci cuvântul bun mântuiește, iar cuvântul rău osândește pe cel ce-l rostește.” (9/22 februarie 1993)[/COLOR]
Sebastian Șerban va trebui să țină trează credința și interesul lui Irineu “[COLOR=blue]cel ce umblă printre fiii necredinței[/COLOR]”, față de “cuvântul” de la Pucioasa:
[COLOR=blue]“ Cu mica ta putere și înțelepciune și cu multa ta iubire, ține-te treaz cu lucrarea Mea, dar [/COLOR][COLOR=fuchsia]ține-l treaz pe cel ce umblă printre fiii necredinței[/COLOR][COLOR=blue], care dau să-i ciugule lucrarea Mea de la el și s-o sfâșie. ” (9/22 februarie 1993)[/COLOR]
“Dumnezeul de la Pucioasa” dovedește că nu mai are cunoștință de sentimentele actuale ale lui Irineu. De aceea, el îl stimulează pe Sebastian Șerban ca să-l spioneze pe Irineu și să-l informeze apoi și pe el despre starea de spirit a acestuia și de convingerile lui față de vechile proorocii făcute pe seama sa:
[COLOR=blue]“ Dar Eu îl am mare, așa îl am scris la Mine. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Mai crede el, oare, că este mare la Mine și că va fi mare de la Mine precum am făgăduit? [/COLOR][COLOR=blue]” (9/22 februarie 1993)[/COLOR]
Sebastian Șerban va trebui să-l ajute pe Irineu să iasă din “necredința” lui față de Noul Ierusalim de la Pucioasa. Totodată, el va trebui să rămână strâns lipit de Noul Ierusalim:
[COLOR=blue]“ O, [/COLOR][COLOR=fuchsia]ajută-l în necredință[/COLOR][COLOR=blue], ca să pot să împlinesc cu el cele făgăduite peste el. Gândește-te la Mine și la lucrul Meu de aici, și Eu voi avea în tine gândul lucrării Mele. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Nu te depărta de Ierusalim[/COLOR][COLOR=blue], că vine vremea îmbrăcării cu putere și cu slavă văzută, copilul Meu, și vine vremea să fie o singură grădină și o singură lumină.” (9/22 februarie 1993)[/COLOR]
Noul Ierusalim se va întinde din România peste tot pământul:
[COLOR=blue]“ Pace inimii tale, copil răsărit în grădina lucrării Mele, căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]această grădină se[/COLOR][COLOR=blue] [/COLOR][COLOR=fuchsia]va întinde pe tot pământul Domnului[/COLOR][COLOR=blue].” (9/22 februarie 1993)[/COLOR][COLOR=purple][/COLOR]
|