View Single Post
Vechi 02.02.2009, 03:17:36
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit Puciul de la Pucioasa și Euro Ierusalimul

[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a XXXVII-a)

[/COLOR]
[COLOR=purple]20. Pasaje din mesajele “venite din cer” către părintele Ilarion Argatu[/COLOR]

Un alt ispitit la “sfințenia de la Pucioasa” a fost părintele Ilarion Argatu. Spre disperarea liderilor pucioși, nici acesta n-a răspuns acestei chemări, preferând să-și păstreze neștirbită făgăduința de loialitate față de biserica strămoșească. Chemarea nu a fost mai puțin tentantă decât pentru ceilalți, ieromonahului de la Cernica făgăduindu-i-se “pecetea apostoliei” pentru “lucrul cel nou”. Părintele Argatu, un cunoscut exorcist ortodox, este lăudat ca o “sculă” de mare preț, pentru râvna sa în citirea moliftelor Sfântului Vasile cel Mare, arme cerești în războiul nevăzut care alungă puterile întunecate ale diavolului:

[COLOR=blue]“Cuvântul Domnului către părintele Ilarion Argatu de la Mănăstirea Cernica[/COLOR]
[COLOR=blue]Chemare la[/COLOR][COLOR=fuchsia] mărturisire apostolească[/COLOR][COLOR=blue] pentru lucrul cel nou al împărăției care vine.[/COLOR]
[COLOR=blue]S[/COLOR][COLOR=blue]lavă de la cer și până la pământ! […][/COLOR]
[COLOR=blue]Pace celui iubit, celui tare prin puterea Mea, căci puterea Mea care este în el, doboară la timp și la netimp capul șarpelui cel negru, care trage cu coada lui până și pe cei aleși ai Mei, dar iată, [/COLOR][COLOR=fuchsia]am scule pe pământ[/COLOR][COLOR=blue] care [/COLOR][COLOR=fuchsia]au arme cerești[/COLOR][COLOR=blue] și care știu de la Mine [/COLOR][COLOR=fuchsia]cum trebuie să lupte în război[/COLOR][COLOR=blue]” ( 14/27 februarie 1992)[/COLOR]

Părintele Ilarion este numit apoi, fără voia lui, apostol al “lucrării” de la Pucioasa, și este abordat cu o formulă de șantaj deja binecunoscută: “[COLOR=fuchsia]iubire pentru iubire[/COLOR]”( eu ți-am dat, acum e rândul tău să-mi dai). Apoi este numit și “prooroc”, cu condiția să se supună “proorocilor” de la Pucioasa:
[COLOR=blue]“ Pace ție, slujitorul Meu iubit, [/COLOR][COLOR=green]apostolul [/COLOR][COLOR=blue]Meu, martorul Meu, căci am venit demult la tine cu solii acestei lucrări de cuvânt ceresc, iar Duhul Meu Cel Sfânt ți-a adus spre știre să ieși și să întâmpini pe solii Mei, căci era cu trupul pe pământ Verginica și am trimis-o spre tine mai înainte de sosirea ei întru cele cerești. Pace ție, căci cu pacea Mea ai ieșit și tu atunci întru întâmpinarea Mea, și iată, [/COLOR][COLOR=fuchsia]iubire pentru iubire[/COLOR][COLOR=blue] lucrăm unul altuia, precum este scris cuvântul care spune: «Eu în voi, și voi în Mine» . Am trimis spre tine soli ai acestei lucrări de cuvânt ceresc, și tu ai avut Duhul Meu Cel Sfânt și ai cunoscut că sunt trimișii Mei, căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]duhurile proorocilor se supun duhurilor proorocilor[/COLOR][COLOR=blue].[/COLOR]
[COLOR=blue]O, iubitul Meu, [/COLOR][COLOR=green]apostolul[/COLOR][COLOR=blue] Meu iubit […][/COLOR]
[COLOR=blue]Pace ție, apostol al României Mele! […]” ( 14/27 februarie 1992)[/COLOR]
[COLOR=blue] [/COLOR]
[COLOR=green]Șfântul Apostol Ilarionargatu Delacernica [/COLOR]este invitat apoi să fie Sculă dumnezeiască, prin unirea turmei sale cu cea de la Noul Ierusalim – Pucioasa, dar într-un mod original: nu turma să-și urmeze păstorul, ci păstorul Ilarion să ia urma turmei de la Pucioasa și să se țină după ea, integrându-se în planul Noului Ierusalim de cucerire a lumii creștine:
[COLOR=blue]“ Iară […] oastea cerească […] să se ridice și să stea bine și cu bucurie pentru întâmpinarea ta, păstoraș al turmei Mele cea de pe pământ […] Acesta este anul plăcut Domnului, căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]sculele dumnezeiești[/COLOR][COLOR=blue], cele de pe pământ, se adună și [/COLOR][COLOR=fuchsia]se unesc[/COLOR][COLOR=blue] și vor lucra cu cele din cer, cu cei din cer, cu proorocii, cu apostolii și cu toți sfinții și îngerii care se adună să serbeze [/COLOR][COLOR=fuchsia]așezarea[/COLOR][COLOR=blue] [/COLOR][COLOR=fuchsia]Ierusalimului nou[/COLOR][COLOR=blue] pe pământul acestui neam ales, căci România este aleasa Mea din vremea plinirii gloriei Mele. […] Pace și unire cerească să se scrie în ziua aceasta, […] [/COLOR]
[COLOR=blue]Iubitul Meu, al turmei Mele celei credincioase, iată, uită-te pe unde-Mi pasc Eu mielușeii. Hai, [/COLOR][COLOR=fuchsia]ține urma oilor Mele[/COLOR][COLOR=blue], căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]aici coboară glasul Meu și cuvântul Meu și planul Meu[/COLOR][COLOR=blue] cel spre plinirea vremilor Mele […] “( 14/27 februarie 1992)[/COLOR]
[COLOR=blue] [/COLOR]
[COLOR=blue] “[/COLOR]Dumnezeul de la Noul Ierusalim” îl provoacă pe [COLOR=green]Șfântul Apostol Ilarionargatu [/COLOR]să se ridice cu împotrivire și cu putere întreită, opunând rezistență față de ierarhii săi. Totodată, i se plânge lui că arhiereii Bisericii majoritare sunt conservatori și intoleranți la schimbările care vin dinspre Dâmbovița, cu iz de pucioasă:
[COLOR=blue]“ Ridică-te și mai cu putere și te încinge cu brâu nou, cu putere întreită, căci a venit vremea biruinței celei mari. Iată, arhiereii și mai-marii care stăpânesc peste biserica Mea nu vor să-Mi audă glasul, nu voiesc să-Mi deschidă și să lucreze împreună cu Mine, nu vor, ca și cei de pe vremea trupului Meu,[…] “( 14/27 februarie 1992)[/COLOR]
[COLOR=blue] [/COLOR]
Spre sfârșitul epistolei, [COLOR=green]apostolului[/COLOR] Ilarion de la Cernica i se aduc urări de pace și bucurie din partea Ierusalimului celui Nou:
[COLOR=blue]“ Pace ție! Din cele cerești, pace ție! Prin ușile deschise, pace ție, [/COLOR][COLOR=green]apostolul[/COLOR][COLOR=blue] Meu și lucrătorul Meu din cetatea Cernica! Pace, și bucuria Ierusalimului cel nou să iasă din cele lucrate de cer!”( 14/27 februarie 1992)[/COLOR]
[COLOR=blue] [/COLOR]