View Single Post
Vechi 02.02.2009, 03:18:49
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit Puciul de la Pucioasa și Euro Ierusalimul

[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a XXXVIII-a)

[/COLOR]
[COLOR=purple]21. Pasaje din mesajele “venite din cer” către preotul Ștefan și preotul Gheorghe din Prahova[/COLOR]

Nici preoții de rând nu sunt ocoliți de conspirația care urmărește restaurarea monarhiei și răsturnarea patriarhului Teoctist. Anonimii preoți “Ștefan și Gheorghe din Prahova” sunt o autentică speranță pentru pucioși ca să fie angajați în [COLOR=fuchsia]mărturisirea cuvântului[/COLOR] de la amvon. Ca recompensă, ei sunt automat cotați “[COLOR=green]mărturisitori[/COLOR]” și “[COLOR=green]apostoli[/COLOR]”:

[COLOR=blue]“Cuvântul Domnului către preotul Ștefan și preotul Gheorghe din Prahova[/COLOR]
[COLOR=blue]Chemarea la[/COLOR][COLOR=fuchsia] mărturisirea cuvântului [/COLOR][COLOR=blue] pentru înfrângerea cerbiciei[/COLOR]
[COLOR=blue]cea tare a stăpânirii bisericii lumii .[/COLOR]
[COLOR=blue]D[/COLOR][COLOR=blue]omnul Iisus Hristos binecuvintează din dreapta Tatălui acest sfat ceresc. […] A venit vremea să Mă scol la judecată ca să fac dreptate și adevăr pentru via Mea, iar voi, iubiții Mei, [/COLOR][COLOR=green]apostolii[/COLOR][COLOR=blue] Mei, voi sunteți [/COLOR][COLOR=green]martorii[/COLOR][COLOR=blue] Mei. Ce să fac Eu cu via Mea? Am dat cuvânt, am spus să stau în sfat cu voi; cu voi, cei ce iubiți via Mea. […][/COLOR]
[COLOR=blue]Iubiții Mei, [/COLOR][COLOR=green]apostolii[/COLOR][COLOR=blue] Mei, [/COLOR][COLOR=green]martorii[/COLOR][COLOR=blue] Mei, vă spun și Eu vouă durerea Mea […] ”(6/19 februarie 1992)[/COLOR]
[COLOR=blue] [/COLOR]
[COLOR=blue] [/COLOR]Cei doi preoți sunt chemați să-l sprijine pe arhiereul Irineu Pop, singurul ierarh din B.O.R. care și-a arătat o simpatie și o bunăvoință manifestă față de pucioși:
[COLOR=blue]“ Am și astăzi pe unul din casa Tatălui Meu, arhiereu care a crezut pe Dumnezeu Cuvântul, care cuvintează și apoi împlinește cuvântul; acesta a făcut după cuvântul Meu, căci acum și Eu ca și atunci n-am venit să stric legea, ci am venit să Mă supun legii, și apoi am venit s-o împlinesc, după cum este cuvântul legii. […] [/COLOR]
[COLOR=blue]Ridicați-vă și puneți umărul lângă Mine[…] Așezați-vă lângă trimisul Meu. El este singur între cei ce se zic pe sine arhierei, dar mint aceștia, căci trupul lor e plin de bube, și în inima lor este cuvânt de hulă și de nedreptate și de asuprire. ” (6/19 februarie 1992)[/COLOR]
[COLOR=blue] [/COLOR]
“Dumnezeul de la Pucioasa” se plânge că nu mai are oameni de încredere și de ajutor prin care să trimită misive secrete de la “pruncii de la Pucioasa” către arhiereul Irineu, și care să nu fie interceptate. De aceea, el apelează la cei doi preoți pe care-i numește [COLOR=green]apostoli[/COLOR]. Urmează ca [COLOR=green]Șfinții Apostoli Ștefan Delaprahova[/COLOR] și [COLOR=green]Gheorghe Delaprahova[/COLOR] ca să fie emisarii pucioșilor:
[COLOR=blue]“ O, de s-ar găsi cineva să meargă pentru Mine și pentru [/COLOR][COLOR=fuchsia]acești prunci[/COLOR][COLOR=blue] pe care Mi i-a dat Mie Tatăl! De s-ar găsi cineva care să biruiască întru adevărul Meu! O, nu pot da această carte pe mâna celui ce se îndoiește întru Mine. Am găsit un ucenic, dar acela nu are rădăcină întru această lucrare, și vai, e mare taina aceasta, mare și nepricepută, în afară de cei ce au Duhul lui Dumnezeu spre pricepere.[/COLOR]
[COLOR=blue]A venit ziua [/COLOR][COLOR=fuchsia]să vă cer ajutorul[/COLOR][COLOR=blue], iubiții Mei. A venit ziua să vă cer [/COLOR][COLOR=fuchsia]să mergeți pentru Mine[/COLOR][COLOR=blue]. […]” (6/19 februarie 1992)[/COLOR]
[COLOR=blue] [/COLOR]
Unul dintre cei doi preoți este în mod special chemat să sară în ajutorul “Celui de la Pucioasa” și să prezinte în fața bisericii oficiale “[COLOR=fuchsia]lucrătura Duhului Sfânt[/COLOR]”. Ca recompensă, atunci când Irineu va fi instalat patriarh, cel trimis va fi răsplătit printr-un loc de sfetnic la dreapta celui care va ajunge la cârma bisericii:
[COLOR=blue]“ Iubitul Meu, apostolul Meu, […] Fă-ți intrare chibzuită ca să poți [/COLOR][COLOR=fuchsia]pune în fața bisericii ceea ce am lucrat Eu pe pământ în vremea aceasta[/COLOR][COLOR=blue] prin această [/COLOR][COLOR=fuchsia]lucrătură de Duh Sfânt[/COLOR][COLOR=blue].[/COLOR]
[COLOR=blue]Iată, pun duhul înțelepciunii peste tine, pun duhul sfatului. Pun peste tine cele șapte duhuri dumnezeiești, și mergi pentru Domnul tău, mergi și desțelenește cerbicea cea tare a celor ce stăpânesc biserica. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Ajută-Mă! [/COLOR]Nimeni nu-ți va putea face nici un rău, iar Eu[COLOR=fuchsia] te voi așeza apoi să stai de-a dreapta Mea când voi rosti dreptate peste biserica Mea[/COLOR][COLOR=blue], căci voiesc să-l ridic pe cel ce este de la Mine și [/COLOR][COLOR=fuchsia]să-i dau cârma bisericii Mele[/COLOR][COLOR=blue], și voiesc [/COLOR][COLOR=fuchsia]să am în preajma lui fii cerești și destoinici[/COLOR][COLOR=blue], care să-i ajute lui să cârmuiască prin legea sfințeniei pe cea binecuvântată. ” (6/19 februarie 1992)[/COLOR]
[COLOR=blue] [/COLOR]
[COLOR=blue] [/COLOR]Nici regele Mihai nu este uitat în această complexă ecuație a puterii. El trebuie adus urgent din exil (denumit aici, conspirativ, “Egipt”) și reinstalat la putere pe tron, în baza unui plan secret de restaurare a monarhiei în România:
[COLOR=blue]“ Și iarăși voiesc să lucrăm, și cu grabă să lucrăm, căci prin puterea aceasta care este lucrată peste voi de la Mine va fi să aduc la locul lui pe [/COLOR][COLOR=fuchsia]cel uns peste România[/COLOR][COLOR=blue]. M-am ridicat să curm vremea înstrăinării lui, și iată, [/COLOR][COLOR=fuchsia]îl voi aduce din Egipt[/COLOR][COLOR=blue], căci cei ce l-au vândut și au voit viața lui, aceia în curând nu vor mai fi, și va fi Domnul și cu [/COLOR][COLOR=fuchsia]planul Său peste România[/COLOR][COLOR=blue]” (6/19 februarie 1992)[/COLOR]
[COLOR=blue] [/COLOR]
Se dezvăluie că pucioșii au avut o tentativă de oficializare a bisericii lor, NIP, care ar fi eșuat:
[COLOR=blue]“ Am ridicat prin cuvânt această iesle, această bisericuță curată, lucrată de fii curați, și am zis că voi așeza un semn la cârma ei, și am împlinit dacă am zis, căci Eu sunt puternic și credincios întru făgăduințele Mele. Am zis [/COLOR][COLOR=fuchsia]să meargă servii Mei și să înscrie această piatră pe pământ[/COLOR][COLOR=blue], dar toți Mă țin la ușă, și copiii Mei sunt plăpânzi, sunt mici, sunt firavi, sunt vorbiți de rău și loviți de peste tot , și Eu am zis [/COLOR][COLOR=fuchsia]să fie înscrisă în cartea acestei vremi piatra aceasta de început a Ierusalimului cel nou[/COLOR][COLOR=blue], care vine de la Dumnezeu. “(6/19 februarie 1992)[/COLOR]
[COLOR=blue] [/COLOR]
Cei doi emisari de la Prahova sunt desemnați ca purtători de cuvânt pentru lideri pucioși, și sunt zoriți, căci este periclitată însăși sărbătorirea unei mult-trâmbițate victorii :
[COLOR=blue]“ Hai, iubitul Meu, ridică-te și vorbește pentru Mine, iar Eu voi fi cu tine la tot pasul. Hai, tată, vremea e târzie, și Eu vestisem o zi de serbare pentru această iesle.” (6/19 februarie 1992)[/COLOR]