[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a XLII-a)
[/COLOR] Rolul lui Băsescu apare totuși ca incert, deoarece, în mod normal, el oricum n-ar putea “să facă ceva” pentru Irineu (și probabil nici n-ar dori și nici n-ar încerca). Dar pentru liderii pucioși asta contează mai puțin. Ei au o judecată mai simplistă: “ [COLOR=green]Te-am ajutat, e rândul tău să ne ajuți. Nu ne interesează dacă poți sau nu.[/COLOR]” Sfârșitul intervenției “divine” este un potop de amenințări, menite să-i intimideze pe cei vizați, dar pe care nimeni nu s-a sinchisit să le ia în seamă:
[COLOR=blue]“ Grăiesc peste
cel așezat la cârma ta, țară română, și îi spun așa: Nu uita tu,
cel ce stai cârmaci al corăbiei Mele, al țării Mele română regină, nu uita că Eu am biruit prin fierbintele rugăciuni, prin ridicarea mâinilor către Mine ale celor ce sunt fiii lui Dumnezeu în neamul român, fiii cuvântului Meu cel de cincizeci de ani peste pământul român, căci Eu le-am spus în ziua când am biruit pentru tine, să ceară la Mine ca să te așez cârmaci al corăbiei Mele pe care stă scris: țara română, și apoi am biruit, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]tu stai acum cârmaci prin planul Meu[/COLOR][COLOR=blue]. Apleacă-te și ia din gura Mea. Sunt cu epistolă de Duh Sfânt peste țara română. Ea este acum sub biciul mâniei Mele ca s-o curăț de păcatul fărădelegii de pe ea și s-o am mireasă spălată pentru praznic de înviere și de venire a Mea cu masă de veac nou pe vatra ei. Mă doare crucea pe care Mi-o apasă mai-marii bisericii pe umerii Mei grei de păcatul de pe pământ. Geme pământul cu geamăt de durere pentru păcatele de pe el. Vreau să împac pământul cu cerul, și pe om cu Tatăl Savaot, ca să-i trag pe toți la Tatăl, așa cum am făgăduit acum două mii de ani că voi face. Aștept pe cel făgăduit de Mine pentru neamul român și pentru salvarea popoarelor apoi. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Îl aștept[/COLOR][COLOR=fuchsia]pe cel ales de Mine, pe alesul Meu Irineu[/COLOR][COLOR=blue], fiu al neamului român, fiu scump Mie și sfinților Mei, îl aștept să se scoale din somn și să rostească venirea milei Mele peste țara română, că ea este bătută din pricina celor ce stau peste ea din partea Mea, zic ei. Mai-marii bisericii nu fac voia Mea, ci fac voia lor și își caută scaune și ranguri, dar Eu nu i-am trimis pe ei să facă aceasta, ci ei de la ei s-au așezat în locul Meu cu lucrarea lor. Pe cel ales de Mine însă, Eu l-am ales dintre ei și l-am trimis spre ei, dar ei nu l-au primit, și l-au pus în lanțuri și i-au pus căluș la gură ca să nu se mai audă glasul lui cel dulce care cheamă omul la Mine și la slava Mea din mijlocul neamului român. Dau de veste peste țara română că Eu, Domnul, îi aștept pocăința și credința și sfințenia ei și umblatul ei pe cărările Mele, ca să vin cu mântuirea ei și cu veac nou peste ea, căci oamenii din ea n-au putere să-i dea ei izbăvirea, fiindcă Eu nu împlinesc planurile omului, ci pe ale Mele le împlinesc. Amin. Iar [/COLOR][COLOR=fuchsia]celui ce i-a luat locul alesului Meu Irineu[/COLOR][COLOR=blue] îi dau de veste și îl rog în numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh [/COLOR][COLOR=fuchsia]să-l scoată din legături pe cel ales de Mine[/COLOR][COLOR=blue] și să-l așeze rugător și mijlocitor pentru țara română, iar Eu îl voi auzi pe el și voi coborî milă și slavă peste acest pământ și peste neamul de pe el. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Vai celor ce zădărnicesc planurile Mele[/COLOR][COLOR=blue] cele din veac întocmite, căci de la întemeierea lumii am întocmit Eu slava țării române la sfârșit de timp, țară care Mi-a pus masă la venirea Mea acum de la Tatăl ca să fac iarăși lumea și să stau pe scaun de judecată și de facere și să rostesc cuvântul Meu peste pământ.” ( [/COLOR]
fragment din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa”, datat 23 aprilie 2006; sublin.ns.[COLOR=blue])[/COLOR]
În data de 19 aprilie 2007 Parlamentul a votat pentru suspendarea lui Traian Băsescu, deși
Curtea Constituțională se exprimase împotriva suspendării, argumentând că faptele incriminate nu au încălcat Constituția. “Barometrul” de la Pucioasa a reacționat imediat, sărind în ajutorul celui “[COLOR=fuchsia]clătinat de la putere[/COLOR]” și aflat la ananghie, dar reamintindu-i totodată că trebuie (și cum trebuie) să fie recunoscător pentru asta. Nu ca data trecută (
23 aprilie 2006), când a rămas nepăsător la mesajul “divin” care-i amintea că postul de președinte l-a obținut prin rugăciunile fierbinți ale tuturor pucioșilor, în funte cu liderii lor.
Cei de la putere sunt și ei amenințați că [COLOR=fuchsia]nu vor putea guverna singuri[/COLOR], fără “consultanța divină” care vine prin liderii pucioși.