View Single Post
Vechi 02.02.2009, 03:33:31
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit Puciul de la Pucioasa și Euro Ierusalimul

[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a XLIII-a)

[/COLOR]
. Printre reproșuri, ultimul pe listă, se strecoară și oful cel mare: arhiereul Irineu tot n-a fost eliberat de “legăturile” de la Cluj (chipurile – țesute de mitropolitul Anania), ca să poată să se mai salte puțin în ierarhia ierarhilor; tot vicar a rămas:
[COLOR=blue]“ Mă apropii cu cuvânt duios de cel ce este [/COLOR][COLOR=fuchsia]așezat după voia Mea la cârma neamului român[/COLOR][COLOR=blue] ca să vegheze peste el, păzind dreptatea, căci dreptatea va fi să locuiască în muntele Domnului, precum este scris. Am grăit neamului român, și am grăit și cu cei ce vorbesc de sus în numele acestui neam, și i-am povățuit pe ei spre pace și spre duhul frăției sfinte, și le-am spus lor că [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu vor putea ei singuri dacă vor singuri[/COLOR][COLOR=blue], căci țara română este sub iubirea și sub ocrotirea Mea, și este dată Mie de Tatăl la nașterea Mea odată cu nașterea ei pe pământ, și este de atunci sortită să fie țarina cu comoară în ea, și iată, am pe vatra ei acum, la sfârșit de timp, ieslea cuvântului Meu pe pământ. [/COLOR]
[COLOR=fuchsia]Grăiesc cu cel așezat la cârma neamului român[/COLOR][COLOR=blue], și care a fost [/COLOR][COLOR=fuchsia]clătinat de la locul lui[/COLOR][COLOR=blue], clătinat de cei de lângă el frați, și care-și zic mai buni ca el, ca să-l poată alunga pe el de pe locul pe care este așezat cu voia Mea. Eu am privit, după cum se poate lucra acum, și apoi l-am așezat pe acesta ca să cârmuiască după dreptate, dar cei ce nu iubesc dreptatea cea binefăcătoare peste toți și peste toate, aceia l-au dat pe el de pe locul lui pe care a fost așezat. [/COLOR]
[COLOR=blue]Acum, Eu, Domnul, grăiesc cu tine, cel [/COLOR][COLOR=fuchsia]așezat din voia Mea la cârma neamului român[/COLOR][COLOR=blue]. Vin să vindec rana ta. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Nu uita[/COLOR][COLOR=blue] că ți-am pus pe brațe cuvântul Meu cel de cincizeci de ani, în ziua când l-am împărțit neamului român, cartea Mea de azi, rostită de gura Mea în mijlocul pământului român. În cartea aceasta mare am grăit cu tine pe ultima filă a ei și ți-am spus [/COLOR][COLOR=fuchsia]să nu uiți că pentru tine[/COLOR][COLOR=blue] și pentru așezarea ta la cârma țării Mele regină, [/COLOR][COLOR=fuchsia]Eu am biruit prin fierbintele rugăciuni și prin mânuțele calde ridicate spre Mine de fiii cuvântului Meu de azi[/COLOR][COLOR=blue], fii români, poporul cuvântului Meu, fii credincioși venirii Mele acum de la Tatăl pe pământ. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Te-am rugat atunci[/COLOR][COLOR=blue] să te apleci și să iei din gura Mea cuvântul durerii Mele pentru țara română, apăsată de cei necredincioși. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Ți-am spus atunci[/COLOR][COLOR=blue] că vreau să împac pământul cu cerul, și pe om cu Tatăl Savaot, și că aștept prin neamul român salvarea popoarelor. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Ți-am spus atunci[/COLOR][COLOR=blue], în cartea Mea de azi, să iei aminte la cuvântul gurii Mele și să iei putere de la Mine și [/COLOR][COLOR=fuchsia]să stai cârmaci treaz[/COLOR][COLOR=blue] la cârma corăbiei Mele, căci prin ea, prin țara română și prin darurile Mele din ea voi mântui lumea de păcat și voi așeza veac nou pe pământ, așa ți-am spus. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Ți-am spus[/COLOR][COLOR=blue] să nu fii necredincios, ci credincios să fii, și ți-am spus că Eu aștept glasul celui ce va ridica la Mine rugăciune din fața neamului român, ca să împlinesc Eu rugăciunea lui pentru salvarea acestui neam. Mi-am destăinuit ție durerea Mea de la necredința celor din biserica acestui neam și care Mi l-au legat în obezi pe cel ales Mie dintre ei, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]ți-am spus că îl aștept pe cel legat, care nu mai grăiește[/COLOR][COLOR=blue], dar Eu și cu Tatăl și cu cerul Meu de sfinți și de îngeri, îl așteptăm pe el [/COLOR][COLOR=fuchsia]s-o împace pe România cu Dumnezeu[/COLOR][COLOR=blue] și să așeze peste ea duh de pocăință și de mântuire apoi. Iar azi vin iar spre tine și te povățuiesc iar, căci tu ești lovit acum de cei plini de semeție și de orbire, care te-au dat pe tine acum de pe locul pe care stai, că aceștia sunt bolnavi de duhul slavei deșarte, iar vremelnicia cea înșelătoare le-a luat din minte credința și temerea de Dumnezeu și credincioșia cea dintre frații cei de un nume, și se dau ei singuri a fi buni, cei mai buni, căci sunt hrăniți de duhul cel pierzător al semeției. Tu însă ascultă voia Mea peste tine și nu uita că Eu sunt blând și smerit cu inima. Eu cu așa duh grăiesc cu cei necredincioși, și înțelepciunea Tatălui Meu o lucrez când grăiesc. Grăiește tu neamului român, grăiește-i cu cuvânt duios, așa cum Eu grăiesc, căci cuvântul rostit cu înțelepciune, el este puterea care biruiește răul din om și îl înduioșează spre el pe om. Grăiește-le blând, grăiește-le sfânt, grăiește-le cu sare, fiule, căci limba neamului român e limbă dulce la Dumnezeu, iar Eu grăiesc peste neamurile pământului în limba neamului român, și vreau să înțelegi voia Mea. Inima ta și gura ta să dea numai cuvânt frumos, cuvânt cu dragoste în el, căci ura nu se vindecă cu ură, asprimea nu piere prin asprime, și întunericul nu se îndepărtează cu întuneric, ci numai cu lumina care vine peste el, fiule. Tu peste cuvântul cel greu și spus cu răutate de cei ce te urăsc, rostește cuvântul nădejdii credincioase, căci credința aduce nădejde, precum graiul cel dulce aduce sănătate celor răniți de duhul răutății. Nu da cuvânt fără de sare din gura ta. Lasă să vorbească urât cei ce te urăsc pentru dreptatea ta. Tu însă scutură din inima ta tot ce doare de la ei și le dă lor înțelepciune prin cuvântul cel rostit așa, cu înțelepciune, fiule. Eu, Domnul, sunt cu toate oștirile cerești în mare lucrare peste neamul român, și voiesc să nu te las biruit de cei ce nu te iubesc după ce Eu te-am așezat străjer pentru fața cea frumoasă, cea curată a acestui neam. Nu uita să fii blând și smerit cu inima ca și Domnul Dumnezeul tău, Care S-a lăsat biruit pentru ca să învieze, și a dat apoi pacea Sa celor credincioși Lui. Când cei ce nu M-au vrut M-au pus pe cruce, Eu am cerut la Tatăl iertarea lor. O, roagă-te la Tatăl pentru tine și pentru țara română și nu aștepta la om izbăvirea ta. “( [/COLOR]fragment din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa”, datat 23 aprilie 2006 [COLOR=blue])[/COLOR]
Băsescu trebuie să fie un fel de “Napoleon” al puterii: să aibă putere și pentru sine, și pentru “Dumnezeul de la Pucioasa”, de la care ar urma s-o primească înapoi:
[COLOR=blue]“ Fii înțelept de la Mine și [/COLOR][COLOR=fuchsia]dă-Mi putere să pot Eu pentru tine[/COLOR][COLOR=blue], iar [/COLOR][COLOR=fuchsia]tu să poți pentru Mine[/COLOR][COLOR=blue], că Mi-e rana grea pentru țara Mea română și vreau s-o ridic pe ea spre slava Mea înaintea tuturor popoarelor, fiule. Eu am așezat pe poporul cuvântului Meu iarăși să ridice rugăciune la Mine pentru tine, căci așa sunt împlinirile cele de la Dumnezeu peste pământ, și Îmi trebuie trupuri și inimi sfinte pentru această putere de pe pământ spre cer, și pe care Eu s-o împlinesc. [/COLOR]
[COLOR=blue]Mergi acum în mijlocul neamului român și îndeamnă-l spre dreptate și spre pace și spre iubire și spre credincioșie. Să se umple de duioșie și de putere sfântă cei cărora tu le vei grăi. Nu te bizui pe tine, ci bizuie-te pe Mine când vrei să poți, când vrei să fii, iar Eu voi privi la duhul tău cel umilit înaintea Mea și voi lucra ca să te izbăvesc de frații cei dușmani pe tine și pe țara Mea română, căci cei ce se vor pe ei peste ea acum, nu sunt cei ce-i vor binele ei. Nu pot cei lacomi să facă bine nimănui, și nici lor prin slava lor cea deșartă și care trece odată cu ei. Îmbracă-te în duhul cel frumos al grăirii și așa să grăiești neamului român, și să-l înveți bunătatea și veghea și scularea, așa cum Eu îl învăț acum pe el cu cuvântul Meu cel sfânt. Ascultă povața Mea și ia înțelepciunea Mea, căci înțelepciunea Mea este duh iubitor de oameni, și pacea Mea îi învață și îi înalță pe ei. O, nu întoarce răul cu rău. Cuvântul cel rău spus despre tine să nu-l întâmpini cu cuvânt rău, căci vreau ca tu să fii blând și să fii cumpătat și înțelept, ca să pot Eu, Domnul, să te ajut acum, căci de mila neamului român voiesc Eu să te ajut, și tot așa și tu să voiești, iar Eu să văd așa și să împlinesc așa. Amin. [/COLOR]
[COLOR=blue]Acum pace ție. Apleacă-te să iei și să lucrezi pentru Mine și nu pentru tine, iar Eu voi fi ajutorul tău, și apoi tu Mă vei ajuta pentru țara Mea de azi, la care Tatăl M-a trimis acum. Amin.” ( [/COLOR]fragment din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa”, datat 23 aprilie 2006 [COLOR=blue])[/COLOR]