[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a XLIV-a)
[/COLOR] Românii sunt chemați să-l reconfirme pe Traian Băsescu ca președinte:
[COLOR=blue]“ O, scumpă țara Mea de azi, scoală-te! Nu sta în teamă! Umilește-te pentru încercarea ta, căci Eu, Domnul, voiesc să curm viscolul care bate în tine ca să-ți rupă rochița ta cea de la Mine. O, scoală-te bine și [/COLOR][COLOR=fuchsia]așează-l înapoi pe cel pe care Eu, Domnul, l-am pus de veghe pentru tine[/COLOR][COLOR=blue] și spre dreptate să te poarte el. O, nu lăsa duhul dușmăniei să poată între frate și frate. Scoală-te și împacă-ți fiii, și pace să fie între ei, iar Eu, Domnul, voi fi pacea ta și voi fi mângâierea ta și slava ta, țara Mea de azi. Eu sunt adevărat în acest cuvânt, o, țara Mea. Fii credincioasă! Am venit să-ți fac bine ție. Ridică-te frumos acum și stai sub Duhul Meu, și stai sub scutul Meu, și stai sub povața Mea, căci Eu te povățuiesc și îți trimit ție pacea Mea. Amin. [/COLOR]
[COLOR=blue]Pace ție, neam român! Să se așeze în tine pacea între frate și frate! Să fie pacea Mea la cârma ta, țara Mea de azi! Eu, Domnul, îți voi grăi ție mereu și te voi întări și te voi mângâia, țara Mea, căci Tatăl Mi-a făcut în tine așternut de venire, și Eu te prețuiesc, și Eu te împodobesc cu Duhul Meu, căci am pe vatra ta slava Mea, cuvântul Meu, care-l cheamă pe om la Tatăl, și pe Tatăl la om, o, țara Mea de azi, o, casa Mea de azi. Amin, amin, amin.”[/COLOR] [COLOR=blue]( [/COLOR]
fragment din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa”, datat 23 aprilie 2006; sublin.ns.[COLOR=blue])[/COLOR]
Miza acestei intervenții “divine” este aceeași: obținerea bunăvoinței celui care deține puterea supremă în stat și dirijarea preferențială a acesteia pentru crearea unui climat favorabil ascensiunii lui Irineu Bistrițeanul. Acesta, la rândul lui, ar fi trebuit să nu rămână impasibil sprijinului dat pentru această promovare, sponsorizată de la cel mai înalt nivel; de aceea, el va trebui să le fie recunoscător liderilor pucioși, care îl doreau revenit docil în sânul lor.
Evident că liderii pucioși au mers la sigur, și la câștig: pronosticul era atunci extrem de favorabil lui Traian Băsescu. Toată lumea știa de simpatia confortabilă de care se bucura acesta în anul 2007.[COLOR=blue] [/COLOR]Ca urmare a
Referendumului din 19 mai 2007 suspendarea Președintelui a încetat, acesta fiind reconfirmat cu un scor de 74,48%.[COLOR=blue][/COLOR]
Mai nou, sfinții sunt chemați “să pregătească terenul” înainte de vorbirea “Dumnezeului de la Pucioasa”, pentru a conferi o mai mare credibilitate subiectului. Cu prilejul recentelor alegeri ale noului guvern, pucioșii au arătat că doresc în mod deschis un “guvern ceva mai european”, iar acum, “
Șfântul Apostol Andrei” este desemnat de către “Dumnezeul de la Pucioasa” ca să vorbească din cer și să cheme poporul la ascultare de “marele cârmaci” (același Traian Băsescu). Cu alte cuvinte: “[COLOR=green]Votați PDL[/COLOR]”! Motivația nu este lipsită de interes, iar interesul este făcut public: Băsescu trebuie să aibă un sprijin puternic la alegerile prezidențiale din 2009, pentru ca după aceea, să dea și el o mână de ajutor acelora care l-au sprijinit. O spun deschis următoarele cuvinte: “
[COLOR=fuchsia]Primiți-l spre lucrarea împlinirii cuvântului lui Dumnezeu[/COLOR]”.
Dar iată pasajul care anunță că va veni cuvânt din cer de la “
Șfântul Apostol Andrei al Pucioasei”:
[COLOR=blue]“ În ziua pecetluirii grădiniței cuvântului Meu am avut, aproape, martori dintre cei din cer pe [/COLOR][COLOR=fuchsia]apostolul Andrei[/COLOR][COLOR=blue] și pe trâmbița Mea Verginica. Iată-l pe el și acum apostol peste neamul român, strigând vestea cea mare:”
.” ( [/COLOR]
fragment din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa”, datat 12 decembrie 2008.[COLOR=blue])[/COLOR]
Și ce veste mare strigă
Șfântul? Iată ce strigă (printre altele):
[COLOR=blue][…]“O, fii și fiice ale neamului român, lăudați-L pe Domnul întru venirea Sa la voi cuvânt de Duh Sfânt peste voi și peste popoare, căci vatra voastră este masa cuvântului lui Dumnezeu! Vreți nu vreți, credeți sau nu, se face Domnul cuvânt și Se coboară pe pământ la voi ca să dea neamurilor lumina cunoștinței Sale. Apropiați-vă cu credință! Iubiți-vă unii pe alții și nu vă dușmăniți, fii români, ci îmbrățișați-vă voi, cei ce puneți în zilele acestea pe masă soarta cea de azi și cea de mâine a neamului român! [/COLOR][COLOR=fuchsia]Primiți-l ca de la Domnul[/COLOR][COLOR=blue] pe cel pus de El cârmaci în fața acestui neam, căci soarta neamului român este în mâna Domnului, și are Domnul mijlocitori spre El pentru acest neam pe cei ce stau așezați de El în grădina cuvântului Său, și aceștia ridică mâinile spre cer la Dumnezeu pentru acest neam după ce Domnul le arată lor ce să ceară, iar El să împlinească apoi! O, fiți credincioși, fii români! Duhul apostoliei cea pentru Hristos s-a coborât de la Dumnezeu peste vatra acestui neam. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Primiți-l spre lucrarea împlinirii cuvântului lui Dumnezeu[/COLOR][COLOR=blue] și întăriți-vă inimile și așezați-vă în dragoste și ștergeți cu ea dintre voi duhul dezbinării dintre frate și frate, duhul măririi de sine, care nu aduce unire între frați pentru soarta acestui neam. Strângeți-vă mănunchi și stați cu credincioșie înaintea Domnului pentru binele neamului român, căci duhul măririi de sine nu este bun între frate și frate, ci este bun duhul înțelepciunii cerești și duhul dragostei apoi, care poartă în el umilința de duh, prin care Domnul Își găsește plăcerea în om. Pace vouă! [/COLOR][COLOR=fuchsia]Eu, apostolul lui Hristos, Andrei[/COLOR][COLOR=blue], în ziua mea de pomenire sunt cu Domnul pe vatra neamului român, căci Domnul vine cu sfinții Lui când vine. Amin.” [/COLOR][COLOR=blue]( [/COLOR]
fragment din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa”, datat 12 decembrie 2008; sublin.ns.[COLOR=blue])[/COLOR]
După ce-a spus ce avea de spus, “
Șfântul Andrei” predă ștafeta “Cuvântului” către Dumnezeul de la Pucioasa:
[COLOR=blue]“ Și acum, Doamne, dă-i neamului român cuvântul iubirii Tale cea pentru el în zi de sărbătoare de sfinți! Amin, amin, amin.[/COLOR][COLOR=blue] “ ( [/COLOR]
fragment din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa”, datat 12 decembrie 2008.[COLOR=blue])[/COLOR]