Puciul de la Pucioasa și Euro Ierusalimul
[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a XLV-a)
[/COLOR] Odată pusă problema de “Șfântul Andrei”, vine și “Dumnezeul de la Pucioasa” cu aceeași placă și aceeași melodie, adânc preocupat de soarta politică a țării. Tema “îmbrățișării feseniste “ dintre PDL și PSD se desprinde ca un fir roșu, călăuzitor:
[COLOR=blue]“– Eu, Domnul, îi cuprind în Duhul Meu și în cuvântul Meu pe fiii români care stau în zilele acestea să hotărască pentru soarta cea de azi și cea de mâine a neamului român. Amin. [/COLOR]
[COLOR=blue]Nimic fără Dumnezeu, o, fii români! [/COLOR][COLOR=fuchsia]Îmbrățișați-vă [/COLOR][COLOR=blue]cu inima curată, fiilor! Înțelepciunea Mea este de sus, și cu ea vă păstoresc pe voi. Vă dăruiesc vouă înțelepciune, tată! Luați de la Mine, luați, tată, și apoi dați de la voi mărirea de sine și [/COLOR][COLOR=fuchsia]îmbrățișați [/COLOR][COLOR=blue]lucrarea umilinței de duh, căci Eu așa am lucrat și așa lucrez între cer și pământ pentru om, și voi știți ce am făcut Eu pentru om ca să-l pot ierta pe om de multele lui păcate. O, [/COLOR][COLOR=fuchsia]strângeți-vă cu inima curată în jurul[/COLOR][COLOR=fuchsia]celui pe care[/COLOR][COLOR=fuchsia]Eu, Domnul, l-am așezat cârmaci din partea Mea în fruntea neamului român[/COLOR][COLOR=blue] și lucrați binele și pacea și credința în Dumnezeu peste fiii și fiicele acestui neam, iar Eu vă voi iubi pe voi, și voi Mă veți iubi pe Mine ca pe Mirele vostru, căci iată, Mirele vine, și fericită este sluga pe care o va găsi priveghind, și pe aceea El o pune peste ale Sale ca să le cârmuiască, precum este scris. Amin. [/COLOR]
[COLOR=blue]Pace vouă! Să nu se tulbure inimile voastre! Să nu mai fie duh tulbure între voi, tată! [/COLOR][COLOR=fuchsia]Îmbrățișați-vă[/COLOR][COLOR=blue] în credința că Eu, Domnul Iisus Hristos, vă iubesc și Mă fac din mijlocul vostru cuvânt de Duh Sfânt și lumină mare peste pământ de pe vatra voastră. Iubiți pacea! [/COLOR][COLOR=fuchsia]Strângeți dintre voi toate smintelile, toate amintirile urâte ale răutății și ardeți-le[/COLOR][COLOR=blue] pe altarul dragostei de Dumnezeu și de oameni, căci diavolul seamănă numai dezbinare, tată, dar voi fiți tot mai treji, și cu iubire să lucrați, și sub scutul Meu să vă păstrați, ca să vă pot ocroti de orice rău, căci Eu vă iubesc. Pace vouă! Amin, amin, amin.[/COLOR] [COLOR=blue]( [/COLOR]fragment din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa”, datat 12 decembrie 2008; sublin.ns.[COLOR=blue])[/COLOR]
Îndemnurile la stingerea tuturor ranchiunilor dintre partidele fruntașe în alegeri este indirect un îndemn la refacere a FSN-ului, din fracțiunile zdrențuite care au mai rămas din istorie.
Beneficiarul direct (în perspectivă) a acestei reconcilieri este Traian Băsescu, căruia îi cresc serios șansele la alegerile din 2009. Beneficiarul indirect (în cazul unei prezumptive recunoștințe a lui Băsescu față de sprijinul logistic oferit de liderii pucioși) este Irineu Bistrițeanul. Este și motivul pentru care nici acesta nu trece neobservat, ci i se aruncă și lui o momeală, care s-ar putea formula cam așa: [COLOR=green]“Noi te ajutăm să te “eliberezi” de tutela lui Anania și să promovezi ierarhic, iar tu ne sprijini să ne sporim legitimitatea, serios știrbită odată cu trecerea vremii. Ne vei fi nouă [/COLOR][COLOR=fuchsia]apostol vestitor al lucrării de nou Ierusalim peste pământ[/COLOR][COLOR=green] ”[/COLOR]. O momeală dulce ca o mângâiere, această vestire a Euro Ierusalimului peste tot pământul:
[COLOR=blue]“ O, cu mare taină Mă așez cu oștirile îngerești și cu toți sfinții Mei și Mă ating cu Duhul Sfânt Mângâietorul de creștetul [/COLOR][COLOR=fuchsia]arhiereului Meu Irineu[/COLOR][COLOR=blue], [/COLOR][COLOR=fuchsia]apostol vestitor al lucrării Mele de nou Ierusalim peste pământ[/COLOR][COLOR=blue], cel care acum șaptesprezece ani a fost martorul Meu în ziua pecetluirii și a așezării celei noi, din cer rânduită ca să fie, peste grădinița aceasta, peste care Eu, Domnul, cobor cuvântul venirii Mele spre tămăduirea de necredință a omului care aude vestea Mea și se întoarce la Dumnezeu cu inima și cu viața sa. [/COLOR]
[COLOR=blue]Pace ție, ucenic îndurerat! În mare taină îți mângâi duhul și te cuprind în puterile cele de sus ca să poți tu prin greu și prin zdrobiri de duh, și acestea [/COLOR][COLOR=fuchsia]se vor lăsa curând, curând peste cei[/COLOR][COLOR=blue] ce-ți dau ție dispreț pentru că ai fost martorul Meu cel drept în ziua așezării celei noi a bisericii Mele din vremea aceasta. Pace ție! Fii cuminte! Eu, Domnul, sunt mângâierea ta. Amin.” ( [/COLOR]fragment din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa”, datat 12 decembrie 2008; sublin.ns.[COLOR=blue])[/COLOR]
Euro Ierusalimul e în fașă.
[COLOR=purple]…………………………………………………………………[/COLOR]
[COLOR=purple] Anca Estera [/COLOR]
[COLOR=purple] 17 decembrie 2008[/COLOR]
[COLOR=purple]…………………………………………………………………[/COLOR]
|