Citat:
În prealabil postat de adam000
Cristiboss, credeam ca se subantelege ca iti ceream opinia bazata pe invataturile Sfintilor Parinti. Poate ca exprimarea mea nu a fost suficient de clara. Cand iti ceream parerea personala, bazata desigur pe invataturile Bisericii, ma refeream la faptul ca o discutie nu este o insiruire de referinte catre diferite scrieri ale Sfintilor Parinti, ci mai mult o sinteza, integrare si expunere a lecturilor personale (diferite poate) ale participantilor la discutie (iata, tu ai o carte a Sf Nicodim Aghioritul pe care eu nu am citit-o), spre folosul duhovnicesc al tuturor.
|
Draga frate, cam tot ce aveam de spus la acest capitol am spus. Am dat si sfaturi celor in necaz si deznadejde, am scris cred destul. Am deschis si topice noi privin blestemul, jocurile de noroc, cu si despre horoscop, etc, etc. De cand sunt pe forum am tot scris despre aceste probleme nu numai la acest topic ci si la alte sectiuni. Repet o adresa de folos si pentru tine si pentru toti cei de aici, unde se pot comanda on-line f.multe carti intru luminarea noastra. Preturile sun acceptabile si comanda este onorata in 3-4 zile. Deci :
www.librariasophia.ro Doamne ajuta ! +