View Single Post
Vechi 02.02.2009, 08:37:40
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de adam000 Vezi mesajul
Referitor la mesajul precedent, iata, tu ai facut afirmatia ca vrajitoria se bazeaza pe puterea noastra de autosugestie si ca deochiul are legatura cu fenomenele telepatice. Eu nu am intalnit in nici o scriere a Sfintilor Parinti notiunea de telepatie (dar poate ca lectura mea a fost insuficienta in acest domeniu). Ai putea sa detaliezi? De asemenea, imi este neclar cum ar putea fi vorba despre autosugestie, cand Sfintii Parinti considera ref la vrajitorie ca fiind vorba de forte demonice.
Fenomenul de autosugestie se inscrie este determinat de gandirea noastra, care trebuie sa fie una pozitiva, iar tot ceea ce se indreapta catre cele bune, vrednice, catre cele folositoare, fac parte din gandirea pozitiva. A gandi mereu la si inspre cele intunecate, spre cele rele si a vedea mereu parte rea a lucrurilor , nu poate fi benefic sub nici o forma. Rau cugeti , rau culegi, bine cugeti, bine culegi. Cea ce semanam, aia culegem. Nu putem semana neghina si sa culegem roade bogate, iar cel sau cei neroditori vor fi taiati precum smochinul neroditor, cum vezi intr un topic mai sus. Titulatura topicului : "Mare tampenie. . . "mi se pare cam deplasat, ca sa nu folosesc acelasi limbaj.