View Single Post
Vechi 02.02.2009, 09:44:27
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Wink

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
Dragă vsovi, pucioșii au făcut ce-au făcut și au reușit să suspende și sit-ul www.noul-ierusalim.info . Așa că, dacă n-ai fost inspirat să-ți faci o copie după el, ca să poți studia pe îndelete în ce fel erau demascate minciunile pucioșilor, prevăd că acum ai să fluieri a pagubă.
Îmi pare rău pentru tine. Poate altă dată vei avea mai mult noroc.
n-aveam de ce sa-mi fac o copie dupa un site de la oameni care nu shtiu citi duhovniceshte, nishte oameni care se cred ei mari ca fac ceva mishto, valva shi gazetarie... fara ca macar sa citeasca ei cu buna credintza... deci ce sens sa-mi fac copii dupa ceva in ce nu cred? in rastalmacirile shi interpretarile lor absurde...

nu-shi demascau decat suficientza shi absurdul, se demascau pe ei ishisi ca nishte ignorantzi, deci n-aveau ce demasca la pucioshi ca pucioshii nu-s mincinoshi prin cartzile lor, iar pacatele lor nu-s chemat eu ca sa le socotesc, caci nici macar nu le shtiu viatza shi nu ma priveshte, cu atat mai mult cu cat a mea este vrashte...

oare ce i s-a intamplat lui Cain sa fi fost vina lui Abel?
"au doara" Lot ar fi trebuit s-o tzie pe femeia sa de ochi ca sa nu priveasca inapoi la Sodoma shi Gomora, shi daca n-a tzinut-o caci il tzineau ingerii de maini este el vinovat pentru ca el n-a intors capul shi femeia lui a intors capul ca sa vada prapadul ori ca sa-i para rau dupa comorile lor?
sau poate Moisi o fi fost vinovat ca poporul cerea intruna carne de prepelitza asha cum erau obijnuitzi prin Egipet sa mance, cartind mereu, ca de ce au fost ei scoshi de la Faraon ca sa moara in pustie; era Moisi de vina ca poporul a ramas ca nishte placi de marmura nescrise ci doar s-au lustruit pana la satziu pentru slava de la oameni? ca in loc sa urmeze tablele legii shi-au facut banchet de fericire ca au scapat de Moisi shi de Dumnezeu?
oare or fi pucioshii mereu vinovatzi ca altora le cad site-urile?
dar daca e o rautate care cineva ar vrea sa planeze mereu pe ei...
ca acuma or fi shi tirani, adica dumneata ii faci pe ei ca ar cenzura parerile oamenilor, poi nu e de-a dreptul ridicol acest lucru? adica tocmai ei or dori sa cenzureze pe jurnalishti... cred ca e cea mai buna poanta.
shi nu cumva ei or fi de vina shi pentru toate rautatzile nostre?
poi cine sunt pucioshii, decat nishte oameni care cred asha ca shi mine... ca este de la Hristos-Duhul ce s-a scris acolo, de la Cuvantul Lui Dumnezeu... doar ca ei spre deosebire de mine il shi pun in aplicare, il traiesc...

"shi balaurul a aruncat un rau dupa femeie ca s-o ia apa" sau cum e pe acolo prin apocalipsa

nu shtim cine e femeia, dar macar banuim cine este balaurele, necredintza din om caci e plin de pacate shi rautate, pizma shi ura, deci pare ca asta ar cam fi balaurele, shi e fie pro fie contra...ca ii place mereu ca sa joace asha ca un fel de alba neagra.