[SIZE=4]Fratii mei, aceste microcipuri sunt facute nu de CRESTINI ORTODOCSI, ci de pagani, de oameni FARA Dumnezeu, care se INCHINA SI SLUJESC DIAVOLULUI: masoni si satanisti!!! Acestea sunt "binecuvanate" in cadrul unui cult satanic, sunt facute cu DUH SI GAND RAU ASUPRA TUTUROR OAMENILOR, pt a-i distruge... Deci daca cineva se indreapta cu duh rau asupra altuia, cum sa nu-l afecteze? Numai CINE ESTE UNIT CU HRISTOS, NU NUMAI CA NU ACCEPTA si NU-L AFECTEAZA dar INDEAMNA SI PE ALTII SA NU ACCEPTE, de ce? Pt ca CINE ESTE UNIT CU HS, DOMNUL HS II SPUNE IN TAINA CE TREBUIE SA FACA, IL AJUTA!!! GAndurile lui sunt ca ale Dlui Hs, odata ce esti UNIT cu El, NIMIC RAU NU TE POATE AFECTA!!!! "Domnul este aparatorul vietii mele, de cine ma voi infricosa?" (PS.26) [/SIZE]
[SIZE=4]Sunt ca niste VRAJI, adica facute sa afecteze nu numai trupul ci si SUFLETUL omului!!! odata acceptate ele PUN STAPANIRE si pe trup si pe suflet!!! si nu mai poti face NIMIC!!!! ABSOLUT NIMIC!!![/SIZE]
[SIZE=4]Sa nu ne amagim Fratii mei, de aceste lucruri demonice "inocente" ce te duc la INDRACIRE!!! Te duc la PIERZARE!!!! [/SIZE]
[SIZE=4]Nu avem nimic de facut DECAT sa ne RUGAM si sa ne RUGAM sa staruim numai in RUGACIUNE si in EUHARISTIE atat cat mai putem, cat ni se mai permite, pana nu ni se ia dreptul de a mai intra si in Bisrica...[/SIZE]
|